Bana göre büyük bir dert :(((

batuhanim

1 prens 1 prenses annesi
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.337
5
158
42
- Yurtdışı
arkadaslar su sira bu aldatilma olaylar fazlalastimi yoksa
banami öyle geliyor ????
buraya artik girmeden bilebiliyorum artik aldatilma konusunun karsima cikacagini
acaba hata kimde ???
ya biz kendimizi fazla kaptiriyoruz hayata cocugumuza evimize v.s
yada erkekler artik zivanadan cikti ne dersiniz ????
valla cok üzülüyorum artik
esim az bi gec gelse acaba demeye basladim
paronayak oldum diyebilirim
birtek benmi böyleyim yada hepimiz bilmiyorum ama
bunun bir caresi yokmudur ya
degismemizmi gerekiyor
yaksa kendimizi biraz dahami erkeklerimize adapte etmemiz gerekiyor???
isin icinden cikamadim ya üzülüyorum burdaki yazan arkadaslarima:çok üzgünüm:

canım bence bunun bir çaresi yok.mutlaka kadınlar olarak bizdede hatalar vardır.yine de ben diyorum ki bu erkeklerin genlerinde var.dna larında var.yaradılış yani.farklı yaratılmışız.ben artık böyle düşünüyorum.yoksa bir anlam veremiyorum. CADIARZU

bence erkekler zivanadan cıktı :mymeka:
hiç bi zaman benim eşim yapmaz demem
ama paronaya seklinde de yaşamam
eğer bir gün yaparsa da kendi kaybeder :kahve:
bir damla göz yaşı dökmem

Bende aynen senin gibi paronoyak oldum arkadaşım eşim geç gelse veya işim var dese aklımdan bin türlü şey geçiyor acabalar kafamı meşgul ediyor sürekli ne yapacağımı şaşırdım :uhm: Allah yardımcımız olsun nefislerinden korusun eşlerimizi Rabbim...:Saruboceq:

bence erkekler zivanadan cıktı :mymeka:
hiç bi zaman benim eşim yapmaz demem
ama paronaya seklinde de yaşamam
eğer bir gün yaparsa da kendi kaybeder :kahve:
bir damla göz yaşı dökmem

canim haklisinda
ya bunu senelerce fark edemeyen insanlar var düsünsene
esi baskasiyla iliski yasiyor ama kadinin haberi yok
ya eslerimiz bu erkekler gibi akilliysa ve far ettirmiyorsa ????
ay rabbim düsünmek bile istemiyorum
ben harbi harbi paroyanak oldum
insallah yapmaz tabiki kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem

Bende aynen senin gibi paronoyak oldum arkadaşım eşim geç gelse veya işim var dese aklımdan bin türlü şey geçiyor acabalar kafamı meşgul ediyor sürekli ne yapacağımı şaşırdım :uhm: Allah yardımcımız olsun nefislerinden korusun eşlerimizi Rabbim...:Saruboceq:

amin canim
valla isimiz zor
bide burda okudugum sürecede kafayi yiyorum ya
3.5 aylik
7 aylik
8 aylik
evlilerin basina geliyor ya inanmasi güc valla
allah yardimcilari olsun

canım bence bunun bir çaresi yok.mutlaka kadınlar olarak bizdede hatalar vardır.yine de ben diyorum ki bu erkeklerin genlerinde var.dna larında var.yaradılış yani.farklı yaratılmışız.ben artık böyle düşünüyorum.yoksa bir anlam veremiyorum. CADIARZU

valla diyorum ya bizdede hata var ki zaten bunu bize yapanlar aslinda hem cinslerimiz
nasil kadinlardir kizlardir anlam veremiyorum
evi piril piril olan, cocuklari gül gibi bakilan erkekler gidipte bu cins kadinlarda ne bulur ???anlam veremiyorum bende biz kendimizi unutup eve ccuklarami cok kaptiriyoruz kendimizi ???
yoksa bizim yaptigimizmi dogru bilemiyorum ama
yapanlarinda bir gün hesap verecegini biliyorum
rahatlatiyorum kendimi
offfffffff zor bir durum ya
kendimi onlarin yerine koyorumda valla cok üzülüyorum

İçerik nedeniyle” ilişkiler, duygular, hayatın içinden “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

hakikaten daha balayi cicim aylarinda aldatma bu ne simdi bende esim yapmaz demiyorum ama cocugumda olsa 1gun onunla kalmam cunku aldatilmanin acisi aldatilmaktan daha kotu okudukca bunu anliyorum erkek degilmi bir kadin iki guluverdimi kendilerini bir halt saniyorlar

bu bahsettiğin şey,mayın tarlası gibi bişey canım.

yani ne zaman patlayacağı belli değil attığın adımın ya yolu tamamlarız karşı kıyıya yada olmadık bi yerde "güm"...!
insanız elbette beşeriz ve şaşarız...

allah yeterki yaşatmasın,yaşanacak bi durumsa kaçarı yok,
ya üstüne bir bardak su içersin yada ben almayım der yoluna devam edersin....

canim haklisinda
ya bunu senelerce fark edemeyen insanlar var düsünsene
esi baskasiyla iliski yasiyor ama kadinin haberi yok
ya eslerimiz bu erkekler gibi akilliysa ve far ettirmiyorsa ????
ay rabbim düsünmek bile istemiyorum
ben harbi harbi paroyanak oldum
insallah yapmaz tabiki kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem

ne yazikki hep böyle düşünmekle hayat gecmez
nerde kaldı ay kimle şimdi ne yapıyor
birde zırt pırt eşinede bu tür baskı yaparsan sıkılabilir
eğer bi erkeğin içinde varsa öylede böylede yapar
rabbim hiç kimselere yaşatmasın
su adamlarada akıl fikir versin :mymeka:

paranoyak oldum evet 1 haftadır böyleyim
daha dün eşime beni aldatmıyon demi bak haberim olsun dedim :1closedeyes:
şaşırdın mı dedi benim şaşırmadığım belli ama sen şaşırma dedim :delphin:

erkekler aldatıyo deyip duruyoruz ama onlar da hemcinslerimizle aldatıyorlar bizleri.. kadın kısmı özgürlüğünü ilan etti edeli bu olaylar fazlalaştı. ben kendi çevremden biliyorum tek gecelik ilişki yaşayanların sayısı hemen hemen erkekler kadar.. bu kadınları bir isyanı gibi.. kendi ayaklarımın üstünde duruyorum istediğimi yaparım istediğimle olurum... evli bekar önemli değil maksat eğlence olsun açlık doyurulsun mantığı heralde.. yozlaşma inanılmaz boyutlarda. bazen düşünüyorum bizim anneannelerimiz baskı altında büyümüşler, analarımız biraz daha rahat ama yine aile sözü dinleyen olarak yetişmişler ama sonraki nesil kafese kapatılmış tavşanlar kapak açılınca nasıl sapıtırlar aynen o şekilde nereye nasıl saldıracaklarını şaşırıyorlar.. Özgürlük kelimesini istediğimi yaparım şeklinde yorumluyorlar.. Halbuki benim özgürlüğüm seninkinin başladığı yerde biter... nasıl evli adama göz koyabilirsin.. bu ne aşağılık birşeydir. erkekler suçlu ama kadınlar daha suçlu bu kadar rahat ve pervazsız oldukları için...

allah utandırmasın ama ben eşimin başında gardiyan gibi durmak istemiyorum. aldatmak erkeğin karaktersizliği o ayrı
ama benim çevremde maalesef tanık olduğum 2 aldatma olayında bir tanesinde kadın o kadar kıskanç ki herşeyi kıskanıyor diğeri de kadın çok güzel hülya avşarın gençliği resmen ama o da sanki nasıl anlatayım sanki evlenerek kocasına hayır işlemiş bu güzelliği adam için allahın lütfuymuş gibi davranıyor hani bu güzelliğimle seninle evlendiğime şükret der gibi ... her fırsatta kocasını eziyor misafire çay servisini bile adam yapıyor.

iki çiftte arkadaşım ayrı ayrı erkeklerde kadınlarda çok iyi insanlar aldattıkları ve karılarından sakladıkları için kızıyorum bu arkadaşlara ama sanki tarafsız bakınca dışarda rahat bir nefes alıyorlarmış gibi de geliyor bir yandan.. aslında bu iki erkek çok iyi arkadaşlardı bir diğerinden göre göre aldatmaya başladı arkadaş ve çevrede çok önemli.. maalesef ben bildiğim halde kadınlara söyleyemiyorum.
biz sık sık biraya gelirdik ama benim eşimde özenir bozulur diye biraz mesafe koyduk açıkçası...

arkadaslar su sira bu aldatilma olaylar fazlalastimi yoksa
banami öyle geliyor ????
buraya artik girmeden bilebiliyorum artik aldatilma konusunun karsima cikacagini
acaba hata kimde ???
ya biz kendimizi fazla kaptiriyoruz hayata cocugumuza evimize v.s
yada erkekler artik zivanadan cikti ne dersiniz ????
valla cok üzülüyorum artik
esim az bi gec gelse acaba demeye basladim
paronayak oldum diyebilirim
birtek benmi böyleyim yada hepimiz bilmiyorum ama
bunun bir caresi yokmudur ya
degismemizmi gerekiyor
yaksa kendimizi biraz dahami erkeklerimize adapte etmemiz gerekiyor???
isin icinden cikamadim ya üzülüyorum burdaki yazan arkadaslarima:çok üzgünüm:
aldatılma hep vardı. eskidende vardı. sadece kadınlar ,kaderim buymuş diye susup,kabul ediyorlardı. kol kırıılr yen içinde kalır ,misali kimseye belli etmiyor ve söylemiyorlardı. ama şimdi kadınlar,daha güçlü. ekonomik olarakta daha iyi. bir kere eskilere göre kendi ayaklarının üstünde durabildiklerinden,kaderim bu deyip susup,oturmuyorlar.
internet yoktu,kimlerin neler yaşadığını bilmiyorduk,keza, medya bu konulara o kadar değinmiyordu. şimdi herşey ortada.. insanlar rahatça aldatıldıklarını söyleyebiliyor ve boşanabiliyor.
yani eskiden de vardı,şimdide var,gelecekte de olacak ,aldatılma.. şeref ve ar yoksunu insanlar oldukça bu devam edecek. her zaman..........

benimki bu oglen itibari ile okudugum konu basliklarina gore al cuzdanim al telefonum al araba anahtarlarim tek tek kontrol et dedi zaten msn facebook olayinda sifrelerimiz ayni adam tirsti simdiden basini agritmiyim istiyor sanirsam bilir ne deliyim koyarim kapiya cocuk icin cekmeyecegimi de bilir o yuzden yinede yakalanmadan yaparsa helal ona

Her aldatma konusunu okudukca irdeliyorum ilişkimi irdeliyorum kendimi.
Tabi tekrar topluyorum.
Bazen öyle duruma geliyorumki ayrılmayı bile geciriyor oluyorum aklımdankaydirigubbakcemile
İkilemlerde kalıyorum:delphin:

Ammannnn bi kazıkda o atsa nolurki kazık yiye yiye kazıkcı başı olduksırnaşık şey-tatlicadiarzu-

Back
X