bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

Benim evlendigim ilk gun yapmisti balayinda ben sok olmustum bilerek yapti ve ben kizmistim. Hani hastalik olur, zor durumda kalir arabada uzun yolculuk yaparsin yapcak bisi yok. Banada demisit evliyiz artik alis diye. Ben alisamam kusura bakma sevmem boyle seyleri demistim.Tepkimi koyunca zamanla aaldi ve duzeldi.

balayındamı ilahi bi gün bekleseymiş bari. :)))))))) benim kv çok geğirir bigün yatak odasında çocuğu uyutuyodum 50 kere geğirmiştir. midem kalktı resmen benide uyuyo sanıyomuş ama zorladığıda belli geğirmek için midesini rahatlatmak için. sonra herke stoplanmıştı dedim bugün kükrüyodun anne ne kükremesi dedi 50 kere geğirdin maşallah dedim. bide kv zırt pırt zorlaya zorlaya geğirip kırılcak gibi parrrdonnn der. pardonlar çıkalı töbeeee......:27: eee anası neki danası ne olsun.

Bu tamamen kişilerin yetişme tarzına göre şekillenecek bir durumdur.

Karı kocaysak bukadar da iğrençleşmesi gerekmiyor değil mi.

Bunu sevgiyle de ölçümlemeye çalışmak yanlış...

Anne babanın yanında bile yapıldığı zaman ta küçüklükten ''asla yapılmaz'' diye eğitilmedik mi.

Bunun için lavabolar kullanılmalı diye defalarca söylenmedi mi ki..

O sebepten normal karşılayanları hayretle okudum.

Soğuma sebebim,uzaklaşma nedenim bile olur bu tarz şeyler.

Çok çirkin bir davranış...

Kızlar bu konu ne ya süpermiş:)) güldüm çok okurken sağolun hepiniz:) okuyunca aklıma geldi de,,,bir kadın ve bir adam otobüs durağına koşturuyorlardı otobüs gitmek üzereydi yetişmek için koşuyorlardı... şişmanca bir kadın ve her adımında zart zurt pırtlattı:) kocası da evde yapıyorsun ses etmiyorum insan içinde kıçını tut deyince kadında sende burnundakileri çarşaflara sürme o zaman diye çıkıştı:) otobüsü de kaçırdılar bağrışa çığrışa gittiler...... ilerleyen yaşlarda demek tavan yapıyor bu alışkanlıklar:)

Benim eşim de gaz çıkarırken öksürüyo güya kamufle ediyo ki ben duymayayım.:57:

Ama burnunu karıştırırken hiç görmedim,ayrıca ben ondan daha çok geğiriyorumdur:1:

çok itici şeyler bunlar burun karıştırmak ..genirmek vs..vs... yanlız bir şeyi bizde çok sik yapıyoruz gaz olayını bizzeyken eşimle:Dd ..eşimin gaz çıkarması beni çok güldüruyor..bende yapıyorum bazen geberiyoruzzz gülmektennn çok ayıp şey bunlar ama yapıyoruz:)hatta bazen beni sinir edıyor her hangi bir konuda benim hemen yüzüm düşürrr...biliyor benim buna dayanamıcagımı hemen gaz çıkartıyor ..ben gene gülmekten yerlerdyim..unutup gidiyoruz onceeki mevzuyu..:D

Kızlar bu konu ne ya süpermiş:)) güldüm çok okurken sağolun hepiniz:) okuyunca aklıma geldi de,,,bir kadın ve bir adam otobüs durağına koşturuyorlardı otobüs gitmek üzereydi yetişmek için koşuyorlardı... şişmanca bir kadın ve her adımında zart zurt pırtlattı:) kocası da evde yapıyorsun ses etmiyorum insan içinde kıçını tut deyince kadında sende burnundakileri çarşaflara sürme o zaman diye çıkıştı:) otobüsü de kaçırdılar bağrışa çığrışa gittiler...... ilerleyen yaşlarda demek tavan yapıyor bu alışkanlıklar:)

çok güldüm ya ilahiiiiii:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

çok itici şeyler bunlar burun karıştırmak ..genirmek vs..vs... yanlız bir şeyi bizde çok sik yapıyoruz gaz olayını bizzeyken eşimle:Dd ..eşimin gaz çıkarması beni çok güldüruyor..bende yapıyorum bazen geberiyoruzzz gülmektennn çok ayıp şey bunlar ama yapıyoruz:)hatta bazen beni sinir edıyor her hangi bir konuda benim hemen yüzüm düşürrr...biliyor benim buna dayanamıcagımı hemen gaz çıkartıyor ..ben gene gülmekten yerlerdyim..unutup gidiyoruz onceeki mevzuyu..:D

iNsallah kotu kokmuyordur... Size komik geliyor anlayabiliyorum fakat bazi insanin gazi oyle bir kokuyorki sanki hayvan olusu kalmis icinde.. les vallahi les les... heleki ben cok tiksinirim gaz cikarmak dogal madem benim kusmam daha bir dogal... kimse kusmuguma laf soylemesin o zaman heleki totosuyla senfoni orkestrasi calip ortaligi gaz bombasina boganlar...

Bir ay sonra evleniyorum ve şimdiye kadar nişanlımın yanımda ne geğirdiğini ne de gaz çıkarttığını görmedim... çok asil beyefendi edalarında:) evlenince o da evrim değiştirecek mi merak ediyorum:) düşünmesi bile komik geldi:)

Ama gaz çıkarmak sağlıklı her insanın yapması gereken bişey,gazını utandığı için çıkaramayıp,gaz sıkışması sonucu kalp krizinden ölen birini tanıyorum...

Ama gaz çıkarmak sağlıklı her insanın yapması gereken bişey,gazını utandığı için çıkaramayıp,gaz sıkışması sonucu kalp krizinden ölen birini tanıyorum...

tamam doğru söylediğin ama tuvalet denen de bişey var eşin diye de yanında zart zurt yapılmaz yani insanın midesi bulanıyo

Ona bakilirsa, kucuk ve buyuk abdest cikarmak dokmek artik ne deniyorsa bilemedim ,bunlarda saglikli ama saglikli diye herkesin onunde her geldiginde yapmiyoruz dimi... Gaz ve gegirmekte oyle olmali insanlarin olmadigi bir yerde yapilmali. Sanmam ki kimse ozel bir davete, davete, is gorusmesine, okula , is hayatinda yapsin bu tarz seyleri..azicik dikkat etmek ve bulundugu yeri degistirip ihtiyac gidermek hicte zor degil ben 26 yildir yapiyorum kendime ve baskalarina saygim oldugu icin cok mutluyum ve gururluyum.

Son düzenleme:
tamam doğru söylediğin ama tuvalet denen de bişey var eşin diye de yanında zart zurt yapılmaz yani insanın midesi bulanıyo

Ya ben zaten nefret ediyorum gazdan hele ki kokarsa offffff..

Eşim yasaklıdır zaten özellikle yatak odamızda asla yaptırmam,gazım var diyo"kalk kalk kalk diyorum doğru banyoya":1:

Ya ben zaten nefret ediyorum gazdan hele ki kokarsa offffff..

Eşim yasaklıdır zaten özellikle yatak odamızda asla yaptırmam,gazım var diyo"kalk kalk kalk diyorum doğru banyoya":1:

valla benim eski eşim her yerde yapıyodu yatak odasında salonda farketmiyodu acayipte kötü kokuyodu :100:

Son düzenleme:
tek kelimeyle iğrenç...özellikle buna gülüp geçen kadınları hiç anlayamam,rahatlıkmıdırki bu?saygısızlık seviyesizlik...allah korusun,asla izin vermem,asla kabul etmem,sadece bu bile başlı başına boşanma nedeni...
ne demek yanımda böyle yaratık gibi hareketler yapmak...yanlızken ne halt yaparsa kendi bileceği iş,ama ha kaka yapmış yanımda ha bunları yapmış,benim için aynı şey...
mide bulandırıcı...
inşallah bu açıdan çok şanslı sayıyorum kendimi asla böyle şeylerle alakası olmayan bi nişanlım var,inşallah iiiiinşallah değişmez.

Back
X