bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

hahahahahaha :52: benim eşim hiç gaz çıkarmaz,geğirmez,burnunu karıştırmaz hatta wcye de gitmez,çünkü bi eşim yok :9:

ne kadar şansılıyız ozaman :21::21: ıyyy büyük konuşm akta olmaz böyle durumlarda istemediğin ot burnunda bitermiş ya o hesap olur.orasını burasını kaşıycaz yer yön saat ayırtmaksızın zaart zuuurt yapçak.yemeğin en tatlı yerinde geğircek bide o kokucak böğğğğğğğğğğğğğğğğ

sanırım bekarlık sultanlık

ne kadar şansılıyız ozaman :21::21: ıyyy büyük konuşm akta olmaz böyle durumlarda istemediğin ot burnunda bitermiş ya o hesap olur.orasını burasını kaşıycaz yer yön saat ayırtmaksızın zaart zuuurt yapçak.yemeğin en tatlı yerinde geğircek bide o kokucak böğğğğğğğğğğğğğğğğ

sanırım bekarlık sultanlık

cidden sultanlık. çünkü biriyle yaşamak öyle zor ki,her huyunu kabullenmek,ona alışmak, 2 kişilik iş yapmak vs. amaaan tek tabanca olunca herşey kendin için ne güzel,kimsenin gazını,pisliğini çekmek zorunda diiliz. :34:

valla eşimden tiksinmem ama kasıtlı olarak gözümün içine baka baka yaparsa
o zaman iş değişir..uyumak yatmak yemek ne kadar doğalsa..
burun temizliği,gaz,geğirmekte okadar doğal biyerde..
çatlayacak değiliz ya...gaz sancısı çekmek kadar zor birşey yoktur:18::18::18:
e tabi doğallıktan yanayım hep....diğer oda varken inadına yanımda yaparsa mecbur kalmadıkça
bende sinir olurum tabiki
(haber,maç ,internet gibi engeller:1:)
arada şakasına da olabilir onuda kaldırım:38:

Son düzenleme:
Bu tarz sözler söyleyenleri de varmış valla ben burada bir kaç yoruma rastlamıştım .
Hatta gaz çıkartsın diye eşinin karnını bile sıvazlayanlar var imiş .

hani bir sağlık problemi söz konusuysa anlarım ama başka türlüsü için :77::77::77:

:53::53::53::53::53::53::53::53::120::120::120::120::120::120::120::120:

artık görmek istediklerimiz

1.kayınvalidem bana hediye aldı
2.görümcemle kardeş gibiyiz
3.kocam duşa girmeden yatağa asla girmez çok temizdir
4.keşke kendi evim olmasada kayınvalidemle yaşasam :33:
5.kocamın gözü hep içerde :27:

o zaman ben de seni bi nebze rahatlatayım :27::9::9::9::9::9:

1-k.v. bana hediye alır

2-görümcemle eskiden kardeş gibiydik

3-kocam duşa girmeden asla yatağa girmez:12:

4-bu şıkkı hiç istemedim:1:(üzgünüm)

5-kocamın gözü hep içerde :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Küçükken annem bizi öyle tembihlemiş ki kimsenin yanında öyle bir şey yapmadım. İStem dışı olduysa neyse ama bana göre bilerek gaz çıkarmak saygısızlıktır. Ortamın havasını değiştirmek iğrenç valla :25: Sağlık için gerekli falan yazılmış ama hangimiz işyerinde vs toplumda yapıyoruz ? Sıkışınca insan WC ye gitmeli :31:

ay sana bişe sölim mi :) benım koca varya gel sana güzel bir söz söyleyesim geldi dedi kulagını yaklastır dedi :D bende 6 ayda bır duydugum ıcın biz öyleyiz tabi vesselam işte eğildim hadi söle diyorum sırıtarak gaaaggg dedi kulagıma :D koptum gülmekteennn tabi bana göre normal geldi hatta benı güldürmek için bu tarz maymunlukda yapar tabi kişiden kişiye değişir ama ben onun her halıyle mutlu olmaya calıstım oldum oda öle :D parfümmü sıktın yıne kız der :D:D anladınız siz onu ;:D

çok saçma:52::52:

Bilmem bana göre anormal bir şey yok.
Sevdiğim adamın gazından, sümüğünden tiksinmem ben.
Elinden de çok yediğim için o da garip gelmez.
Laale Hanım siz olmasanız konu havada kalacaktı ..aynen sizin gibi düşünüyorum... :46: :46: bencede anormallik,gariplik yok..

gaz çıkarmak hadi bir yerde tutamaz da kaçırırsın bu belki kaldırılabilir çünkü istem dışıdır..ama şu burun karıştırma ve geğirme konusu en nefret ettiğim şeydir:20:
allah öyle bir koca nasip etmez inşalaaaahhhh..

Bilmem bana göre anormal bir şey yok.
Sevdiğim adamın gazından, sümüğünden tiksinmem ben.
Elinden de çok yediğim için o da garip gelmez.

bence de sence :1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

evlilik doğallıktır :6:

ben de titizimdir gaz çıkarmanın,geğirmenin neresi pislik ortalık mı kirleniyor :20::20:

ellerini yıkadıktan sonra salatayı da karıştırabilir burda da sorun yok hem size elleriyle salata yapmış oluyor fena mı :9::9::9:

burnunu da temizleyeceği zaman bi peçete verebilirsiniz

olmadı işi bitince ellerini yıkar :12:

böyle ufak tefek şeyleri sorun etmeyin derim:34:

Allah'ım yorumları okurken midem kalktı. Bireyin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.

Aynı evin icinde yaşıyoruz, nazi kampı da değil ama bütün bu yazılanların hepsi cok iğrenc.

Biz küçükken gaz kaçırdığımızda annem bizi tuvalete gönderirdi, tabi ki yanlışlıkla olduğu durumlar olabilir ama toplum icinde bunu asla tekrarlamayın derdi. Burnumuzu peçeteyle temizlemeyi öğretti, insanların icinde burnumuzla oynamanın terbiyesizlik olduğundan bahsetti. Geğirmek ise gaz hali yine ama velev ki hissettin elini ağzına kapa ve özür dile derdi.

Eşim benim yanımda burnunu karıştıracak olursa muhtemelen suratına kusarım en tiksindiğim şeydir, o parmağını da burnundan içeri sokarım. Gaz kaçırabilir tabi ki ama sağ ve sol lobunu eğlene eğlene yapıyorsa kendini tuvalette bulur. Kulağıma geğirirse de basına geleceklerini tahmin edemiyorum bile.

Ama eliyle salata karıstırmış, benim bardağımdan icmiş bu tarz şeyleri önemsemem, onun elinden yemek de yerim nefesinin sindiği bardaktan da içerim. Bunlar pis olma göstergesi değil biraz özen göstermesi yeterli.

Allah'ım yorumları okurken midem kalktı. Bireyin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.

Eşim benim yanımda burnunu karıştıracak olursa muhtemelen suratına kusarım en tiksindiğim şeydir, o parmağını da burnundan içeri sokarım. Gaz kaçırabilir tabi ki ama sağ ve sol lobunu eğlene eğlene yapıyorsa kendini tuvalette bulur. Kulağıma geğirirse de basına geleceklerini tahmin edemiyorum bile.

aynen katılıyorum!

bunlar gerçekten sevgi göstergesiyse ben o sevgiden hiç nasiplenmeyeyim daha iyi..saygısızlığın adı ne zaman yakınlık,sevgi olmuş anlayamadım.kulağa geğirmek ne ye,hem gülüyorum hem yazıyorum nasıl bir psikolojidir bu? bi adam bunu niye yapsın? büyük konuşmayayım ama bütün bu iğrençlikleri yanımda yapan birini oracakta parçalayabilirim:52:

Son düzenleme:
Fazla kilosu olanlar okusun bu konuyu, kesin baya bir iştahlari kesilir. :)

Şaka bir yanada, bendede var bir tane pis koca. Naaaapcan bacilar insan
takmamayi ögreniyor. Bazen gırtlağını sıkıp boğasım gelsede.

Pis pasaklı kociskom benim :17:

Back
X