Bana görünen diğerlerine görünmeyen şey.

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minik kabarcıklar var. Tahmin ettiğiniz kötü hastalıkla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Yağlı ciltten muzdaripsiniz bence sadece :)

Obsesif durumunuz için psikolojik destek alın bence, hayat böyle geçmez. Bir süre sonra kendinizi hasta edersiniz düşüne düşüne.

İşte herkes böyle söylüyor zvjezdan. Bunaldım artık. Ne benim sorunum?
Takıntı yapmışsın
Bende eşimin canını yedim tanıştığım günden beri
“Bak yanağımda çökme var nasıl düzeltebilirim”
Birgün tüm aynalarımı kaldırdı kilere
O gün kesildi takmamayı öğrendim
Sana şöyle diyebilirim ki buraya üye olma sebebim yüzümü nasıl gençleştirebilirim di
İlk msjım bile o konuyaydı
23 yaşındaydım bu takıntı olduğunda
Şimdi bakıyorum da bebek gibiymişim
Takma es geç ben elimde ayna dolanıyordum

Basıcam roaccutane’ı yağ falan kalmasın. Bir ara böyle yükseliyorum ama getirisi götürüsünden daha fazla. Ne yapabilirim bu yağ dengesini ayarlamak için?

Allah yardım etsin valla onlara. Benimki de benden çok çekiyor.

Allah yardım etsin valla onlara. Benimki de benden çok çekiyor.
Ya da kabul etmekle aşabilirsin
“Evet Benim orda sivilce izim var”
Bunu başkalarına sorup kendini yorma
Bazen karşımızdaki kırılmasın diye “yoooo kilo almamışsın,hayııır tabiki yüzünde hiç iz Yok,saçmalama burnun eğri değil”gibi gibi
Bunları da düşün
Kendine Evet orda sivilce izim var demekle başla

Basıcam roaccutane’ı yağ falan kalmasın. Bir ara böyle yükseliyorum ama getirisi götürüsünden daha fazla. Ne yapabilirim bu yağ dengesini ayarlamak için?

Benim de cildim yağlıydı, seninkine benzer. Düzenli olarak bir temizleyici ile yıkayıp clinique arındırıcı tonik ile de temizledim. Nemlendirmeyi de atlama, cildin nem dengesini korumak da yağlanmaması için önemli. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, tonikten çok memnunum, ilk haftada etkisini göstermişti.

Sen de, eğer şuanda kullanmıyorsan, karma ciltler için uygun bir tonik alıp kullanabilirsin. Roaccutane kullanmanı gerektirecek bir durumun yok ve o ilacın götürüsü getirisinden kat kat fazla.

hafif sivilceler var, birbirine uzak birazcık daha belirgin iki sivilce gördüm ben.

düzenli temizleme ve belli aralıklarla peeling iyi gelebilir diye düşünüyorum. ve belki 10 günde bir hafif kese yapıp duşta, sonrasında güzelce nemlendirirsen yağlanmaya iyi geliyor.

Bence çok bişey yok hepımızde çıkıyor o kadar sivilce.Çok takarsanız her tarafınızda çıkar .O yuzden bence takılmayın.Gerekırse tedavı olun.Psıkolojık.

Kendimi zorlayıp iyi ürünler almaya çalışıyorum ama tonic kullanmıyorum. Şu an kullandığım ikili bu memnun sayılırım. Sizin öneriniz var mı marka?

Şimdi sivilce var ama belli bile değil. Hem belli olunca ne oluyorda takıyorsunuz bu kadar? Sivilcedir gelir geçer. Allah başka dert vermesin.

Roaccutane kullanacagin bir sorunun yok. Hatta yuzunde sivilce diyebilecegim, ciddi bir durum da yok. Tamamen psikolojik sizinki. Minicik seylere ben sivilce gozuyle bile bakmiyorum. Ergenlikten sonra ceviz buyuklugunde yuzumu saran kistik aknelere bile ben bu kadar takilmamistim. Roaccutane zor bir tedavi ve doktorunuz zaten bu cilde vermez onu. Oncelikle yuzunuzdeki yagi dengeleyecek guzel bir temizleme jeli yada kopugu alin. Ardindan matlastirici bir tonik ve yagsiz nemlendirici bir krem... bu arada yuzunuz yagli olmasina ragmen gayet iyi gozukuyor. Bu adimlari uygulamaniza ragmen kendinizi iyi hissetmiyorsaniz bir psikologa gorunun derim. Vesvese ve okb olabilir. Bir de lutfen kendinizi sevin.

Şimdi sivilce var ama belli bile değil. Hem belli olunca ne oluyorda takıyorsunuz bu kadar? Sivilcedir gelir geçer. Allah başka dert vermesin.
Sivilceden ziyade cidden ismini telaffuz etmek istemediğim bir rahatsızlık yüzünden takıyorum. Ki benim yanağımda lisede bile çıkmamıştı sivilce? Şu an çıkması absürt.

Sivilceden ziyade cidden ismini telaffuz etmek istemediğim bir rahatsızlık yüzünden takıyorum. Ki benim yanağımda lisede bile çıkmamıştı sivilce? Şu an çıkması absürt.

Bence acilen psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor. Düşünceleriniz tavırlarınız gerçekten normal değil.

Yukarda fotoğraf paylaştım loccitane kullanıyorum ama tonik kullanmıyorum. O adım bana angarya geliyor nedense ama dikkate alıcam.

Bence acilen psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor. Düşünceleriniz tavırlarınız gerçekten normal değil.
İşte ben de bundan bahsettim uzun uzun. Ters giden bir şeyler var cildimde mi tenimde mi anlayamadım. 6 aydır savaş veriyorum.

Yukarda fotoğraf paylaştım loccitane kullanıyorum ama tonik kullanmıyorum. O adım bana angarya geliyor nedense ama dikkate alıcam.
Birde beslenme sekline 15 20 gun dikkat etmeye calis bakalim... yagli yiyecekler, tatli ve asiri tuzlu yiyecekler yememeye ozen goster. Muhtemelen beslenme duzeninden kaynakli minik pütürcükler ☺ icten duzgun beslenilmezse disardan alinan onlemler, bakimlar pek ise yaramiyor cunku. Dermatologum soylemisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…