Bana görünen diğerlerine görünmeyen şey.

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceden ziyade cidden ismini telaffuz etmek istemediğim bir rahatsızlık yüzünden takıyorum. Ki benim yanağımda lisede bile çıkmamıştı sivilce? Şu an çıkması absürt.

kanserden mi şüpheleniyorsun? korkma o kadar. :)

benim de tenim çok beyaz hatta beyaz bile değil kırmızı. yüzümün çoğu yerinde de kırmızılıklar var, alt alta 3 tane benim var mesela yani yüzüme bakınca pürüzsüz bir şey göremiyorum hiç. ama bence daha güzel oluyor çünkü ne bileyim insan olduğumu anlıyorum yani robot muyum ben taş gibi gezeyim

birkaç ay para biriktirsen de bir foreo alsan, ben bundan harika bir şey görmedim cidden. sabah ve akşam 1 er dakika kullanıyorum gözenekleri küçültüyor, istersen köpükle istersen tonikle kullan cidden yüzde etkisini çok iyi görüyorsun. benim sivilce ve siyah noktalarıma iyi geldi ama kızarıklıklara bir şey yapamadı.

İşte ben de bundan bahsettim uzun uzun. Ters giden bir şeyler var cildimde mi tenimde mi anlayamadım. 6 aydır savaş veriyorum.
Cildinizde de teninizde de birşey yok. Abartıyorsunuz, takıntılısınız. Takıntılı olduğunuz için psikolojik tedaviye ihtiyacınız var. Dikkatli bakmadan göremeyeceğimiz sivilceyi tahminime göre cilt kanserine bağlıyorsunuz. Bu yüzden acilen psikolojik tedavi almanız şart.

Büyüteçle baksınlar bende merak ettim varmı yokmu

Eki Görüntüle 2223453
Kendimi zorlayıp iyi ürünler almaya çalışıyorum ama tonic kullanmıyorum. Şu an kullandığım ikili bu memnun sayılırım. Sizin öneriniz var mı marka?

Tonikte ben clinique markasının ürününden memnun kaldım. temizleyici ürünlerde bilindik market markalarından memnunum ama tonik önemli benim için.
Salisilik asit içeren bir tonik kullanırsan deri altındaki iltihabı kurutarak sivilcelere engel oluyor ve üstteki ölü deriyi de yok ediyor. İçeriklerine bakarak uygun bir tonik bulabilirsin.

Benim yanağımda yıllardır çıkar bunlar hasta olsam ben olurum heralde bazısı hızlı gecen bazısı geç

hic bisey yokkk cildinde takinti etcek :)
Yuzun tertemiz gozenek bile yok sadce stres yada yagli cilde sahipsin hepsi bu. Karsinda biri olsa emin ol gormeeeezzz. Takinti etme

Kızarıklık mı Ups ilgi alanım

Ya sassy bir de şöyle bir durum var Ben miyobum bayağı bir Gözlüğümü değiştirdim bu yaz, alışamadım takmıyorum lens de zor geliyor bazen takar bazen takmam. Yarı görür dolanıyorum. Milletin suratı cillop gibi bal dök yala falan. Şu bir haftadır sınavlar var diye gözlükle dolanıyorum. Enee milletin suratı benim suratım gibi renk farkı falan var diye aydınlanma yaşadım ufak bir. Bu içimin rahatlamış hali mesela :d

1-2 küçük beze var gibi. Tam sivilce denemez bence. Dikkat bile çekmiyor, kafanıza takacak bir durum yok.
Doktor 2 küçük beze için roaccutane vermez zaten. Onu kullanmak için ciddi bir sivilce sorununuz olması lazım.

Tam belli olmuyor ama eğer yağlı bir cildiniz varsa mutlaka iyi bir nemlendirici alın. Yağlı ciltler nemlendirici kullanmamalı gibi bir algı var ama doğalına bıraktıkça cilt kendi kendini nemlendirmeye çalışıp daha çok yağlanıyor.
Kurutmayan bir sabun ya da temizleme köpüğü, sonrasında da su bazlı hafif bir nemlendirici kullanırsanız yağlanma dengelenir, sivilce çıkma ihtimali azalır.

Offf çocum hep bunlar dertsizlikten ben sana diyeyim .

Allah başka bir dert vermesin.

Bir ara ben böyleydim.Sonra 2001 krizi patladı.

Hayatımız altüst oldu.Dertler derya.Takıntı, hastalık korkusu falan kalmadı.

Hepsi geçti.

Obsesif kompulsif ile beraber olabilen "beden dismorfik bozukluk" durumunu araştırın.

ahahahah yahu neler var neler sen ne takıyorsun ben bir ara sana fotoğraf atarım ciddi anlamda yüzüm kırmızı benim

cilt temizliğine dikkat et ve elinden geldiği kadar doğal şeyler kullan verebileceğim tek tavsiye bu. zart terapisi zurt nemlendirmesi gibi parfümlü şeylerden nefret ediyorum resmen. yukarda bir üye yazmış clinique iyidir ve ürünleri çok bereketli oluyor biraz pahalı gelebilir ama her ay birini alsan uzun süre gider zaten.

ben çıban gördüm. haklısınız. koskocoman bir çıban. 2 cm çapında.

İşte herkes böyle söylüyor zvjezdan. Bunaldım artık. Ne benim sorunum?
obsesifsin belki de ondandir. Bende de var. simdi buna taktin bu gececek baska sey bulacaksin..bundan kurtulmanin yolu ondan kacmamak akilna gelse de aynada baksan da ondan kacmamak...

Bence haklısınız.Yüzünüzde renk eşitsizliği ve pütürler var.Bende de var.Kalıcı çözüm bulamadım.Fondoten kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…