- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Sivilceden ziyade cidden ismini telaffuz etmek istemediğim bir rahatsızlık yüzünden takıyorum. Ki benim yanağımda lisede bile çıkmamıştı sivilce? Şu an çıkması absürt.
Cildinizde de teninizde de birşey yok. Abartıyorsunuz, takıntılısınız. Takıntılı olduğunuz için psikolojik tedaviye ihtiyacınız var. Dikkatli bakmadan göremeyeceğimiz sivilceyi tahminime göre cilt kanserine bağlıyorsunuz. Bu yüzden acilen psikolojik tedavi almanız şart.İşte ben de bundan bahsettim uzun uzun. Ters giden bir şeyler var cildimde mi tenimde mi anlayamadım. 6 aydır savaş veriyorum.
Büyüteçle baksınlar bende merak ettim varmı yokmuMerhabalar. Başlık ilginç farkındayım. Şöyle başlayayım açıklamaya:
Birtakım psikolojik sıkıntılarım olduğunu söyleyebilirim. Obsesif bozukluk gibi... Buna içsel birtakım korkular da eşlik ediyor. İçsel korkuları da açacak olursam; belli aralıklarla herhangi bir şeye takılı kalır, işkence edercesine düşünür huzursuzluk veririm kendime. Yine kendi içimde halledene kadar uğraşırım, hallederim de ama sonrasında başkası başlar. Böyle bir döngü. Genelde bu soyut şeyler oluyor. Oluyordu. Kabullenmiştim yani. Üstesinden gelebiliyordum kâh uzun kâh kısa sürüyordu ama, halledebiliyordum.
Neyse asıl konuya gelecek olursak; geçen kış sağ yanağımda iki sivilce çıktı ve geçmek bilmedi. Ki vücudum çabuk yenilenir benim. Sivilce izi olur ama geçer. Neyse ben kolları sıvayıp internetten ‘bunun aslı nedir?’ diye araştırmaya başladım. Zührevi hastalık zührevi hastalığı açtı ve ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalığa çok benzettim kendiminkini. Tabii sonra doktorlar. İlgisiz doktorlar. Bir şey bilmeyen doktorlar. Gösterdiğim yeri atlayıp (belki de olmadığı için) geçecek sivilce izine ilaç yazan doktorlar, serüveni içinde bocalayıp durdum. Bir şey çıkmadı yani. Yazdığı ilaçları falan da kullanmadım ne yalan söyleyeyim. Baştan savma geldi ve kremler deriyi inceltiyor da inceltiyor. Esas olan yer ise şu: Yakınlarım suratımda bir şey olmadığını suratımın kendi yapısının o olduğunu iddia ediyor. Başlarda benim aklımla dalga geçtiklerini düşündüm. Ama bunu yapmaları için bir neden yok. Her gün ilk işim aynaya bakmak. Var görüyorum. Soruyorum anneme, arkadaşıma yahut sevgilime. Yok. Artık insanlar bıktı. O kadar darladım ki onları. Ama kendime engel olamıyorum. Aklımdan şüphe etmeye başladım ‘bak varsa söyleyin, çünkü aklından şüphe ediyorum diyorum’ cevap yine olumsuz. Böyle bir şey yaşayan var mı? Biliyorum çok egzantrik ve saçma bir olay ama artık işin içinden çıkamıyorum. Sevgilim falan düşündükçe daha kötü olacak diyor ki haklılar da. Beyin güçlü bir organ biliyorsunuz. Ne yapmalıyım ben? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ps; Çaresiz hissetmeseydim bu konuyu açmazdım. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Çok abartılacak bir şey yok bence.
Eki Görüntüle 2223453
Kendimi zorlayıp iyi ürünler almaya çalışıyorum ama tonic kullanmıyorum. Şu an kullandığım ikili bu memnun sayılırım. Sizin öneriniz var mı marka?
Kızarıklık mıkanserden mi şüpheleniyorsun? korkma o kadar. :)
benim de tenim çok beyaz hatta beyaz bile değil kırmızı. yüzümün çoğu yerinde de kırmızılıklar var, alt alta 3 tane benim var mesela yani yüzüme bakınca pürüzsüz bir şey göremiyorum hiç. ama bence daha güzel oluyor çünkü ne bileyim insan olduğumu anlıyorum yani robot muyum ben taş gibi gezeyim
birkaç ay para biriktirsen de bir foreo alsan, ben bundan harika bir şey görmedim cidden. sabah ve akşam 1 er dakika kullanıyorum gözenekleri küçültüyor, istersen köpükle istersen tonikle kullan cidden yüzde etkisini çok iyi görüyorsun. benim sivilce ve siyah noktalarıma iyi geldi ama kızarıklıklara bir şey yapamadı.
Kızarıklık mıUps ilgi alanım
Ya sassy bir de şöyle bir durum varBen miyobum bayağı bir Gözlüğümü değiştirdim bu yaz, alışamadım takmıyorum lens de zor geliyor bazen takar bazen takmam. Yarı görür dolanıyorum. Milletin suratı cillop gibi bal dök yala falan. Şu bir haftadır sınavlar var diye gözlükle dolanıyorum. Enee milletin suratı benim suratım gibi renk farkı falan var diye aydınlanma yaşadım ufak bir. Bu içimin rahatlamış hali mesela :d
obsesifsin belki de ondandir. Bende de var. simdi buna taktin bu gececek baska sey bulacaksin..bundan kurtulmanin yolu ondan kacmamak akilna gelse de aynada baksan da ondan kacmamak...İşte herkes böyle söylüyor zvjezdan. Bunaldım artık. Ne benim sorunum?
ben çıban gördüm. haklısınız. koskocoman bir çıban. 2 cm çapında.
o kadae kocaman bi şeyi görmeniz için yuvarlakla işaretlememe gerek yok ki.şey bi yuvarlak içine filan alıp atsanız? biz de görelim.
o kadae kocaman bi şeyi görmeniz için yuvarlakla işaretlememe gerek yok ki.
konu sahibi gibi ben de görüyorum ama işaretlerim tabi ki.
Ben sadece pürüz görüyorumo kadae kocaman bi şeyi görmeniz için yuvarlakla işaretlememe gerek yok ki.
konu sahibi gibi ben de görüyorum ama işaretlerim tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?