Bana görünen diğerlerine görünmeyen şey.

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Psikatriste gitmeniz lazım. Bence siz kendinie bir psikolojik teşhis koymuş, bu teşhis ilede ilgi çekmek istiyorsunuz,üzgünüm. Belki bu da bir psikolojik sorundur.
Fotoğrafı sizde bizim gibi görüyorsunuz. Yüzünüzde hiç bir şey olmadığını da tabi. Yalnız mısınız?

İngilicce karakter ; Birşey görmediğiniz halde böyle yazarak arkadaşın takıntılarıni neden aktive ediyorsunuz ki? Gereksiz bir hareket . Konu sahibesi arkadaşım yüzünde basit minik şeyler var ve aklına gelen hastalıkla alakası yok. Ama obsesyonundan dolayı böyle hissediyorsun. bu konuda birşeyler yapsan iyi olacak.Gittigin doktorların senle yeterince ilgilenmemesi de çok normal.Bu düzeydeki cilde basit krem ve toniklerden başka ne versinler ki. Büyük ihtimalle takintilarinizi farketmişlerdir onlarda.Ve sizi rahatlatmak adına o basit ürünleri vermişlerdir size.

Psikolojik teşhis ile neden ilgi çekmek isteyeyim? Böylesini de ilk kez duydum.

Rahat olun birseyiniz yok. Kimsenin çıkdı yeni doğan bebek gibi değil böyle pütürler çok doğal bir psikologla terapi görmenizi öneririm

Fotoğrafa baktım da sevgili konu sahibi... Hiçbir şey yok orda:) Belli ki yağlı bir cilt yapınız var.. Parlak belli.. Üzülmeyin... Ah siz sivilce görmemişsiniz... Kardeşim yeni bir işe başlayacak...Ptt ye atandı....Görev yeri belli olacak sadece onu bekliyor... Yani sınavı, psikotekniği her şey tamam.. Aöa o kadar stresli ki hala inanın alnı, yanakları, burnu sivilce kaynıyor.... Stres her şeyin başı.. Ve sizde inanın hiçbir şey yok.. Rahat olun:) O bahsettiğiniz hastalık böyle olmaz ki..:)

Algınızda bozukluk olabilir.
Evet; bir kızarıklık, minik sivilceler ve izler var.
Fakat öyle abartılı birşey Yok.
Benim yüzümde seninkinden daha belirgin izler var ve bana da birşey Yok diyorlar. :)

Ablacigim la roche possay yikama jeli ve soyucu tonik kullaniyorsun, uzerine de yine la roche nin sabah ayri aksam ayri sivilce kremini kullaniyorsun bitiyor.. ciban falan yok, kanser de degilsin onlar sivilce, bende de iki sene oncesine kadar aynisi vardi ama yanaklardan biraz daha ilerideydi sac diplerine yakin.. kullan gececek ama bir psikiyatriste git obsesifsin sende :)

Her ciltte olan ufak tefek şeyler. Bende de oluyor bazen. Sivilce desen değil çünkü patlamıyor. Kabartı gibi bir şey çok minik. Uğraşma ki çok o bölge tahriş olmasın. Takıntı haline getirdiğin için gözünde büyüyor olabilir. Kafana taktıysan geçene kadar için rahat etmeyecektir ama düşünmemeye çalış. Evet, beyin çok karmaşık ve düşünce gücü diye bir şey var. 8 sene önce saçma sapan bir şey yaşadım, bir ay boyunca sürdü ve kafayı yediğimden emindim en sonunda kendimi olmadığına ikna ettim. Ancak o bir ay hiç uyuyamadım. Umarım çabuk atlatırsın.

Lrp kullandım ama beni çok kuruttu. Şu elimdekiler bitsin bi arayışa çıkıcam galiba

Lrp kullandım ama beni çok kuruttu. Şu elimdekiler bitsin bi arayışa çıkıcam galiba

Uzerine mutlaka nemlendiricisini de kullan, ya da murad in urunlerine bak ona da iyi diyorlar ama sikintili bir durumun yok cok normal. Hangimizin cildi bebek poposu allasen

Bunu ben de önerecektim de cesaret edemedim. Ben kullanıyorum çok memnunum ama internette nereyi okusam çoğu kişi memnun kalmamış, "yüzümü sivilce bastı" demişler hep. "Bir bana mı iyi geliyor" diyordum ben de. Neyse ki yalnız değilmişim :)

off hem de nasıl bi çıban. yok böyle bi çıban

yav gidin allasen. sırf çok güzelsin diyelim diye atıyonuz fotoğraf.
tamam güzelsiniz de bizim moralimizi niye bozuyonuz
Yav güzel kardeşim suratımın çeyreği görünüyor orada da çıban varmış dkdkdkkdkd tamamını atsam neler çıkacak acaba kalbim dayanmaz

off hem de nasıl bi çıban. yok böyle bi çıban

yav gidin allasen. sırf çok güzelsin diyelim diye atıyonuz fotoğraf.
tamam güzelsiniz de bizim moralimizi niye bozuyonuz

kız ne diyor siz ne diyorsunuz ya? belki utanırsınız diye dalga geçtim ama bi de uğraşıp fotoğraf atmışsınız.

ortada konu sahibiyle dalga geçilecek bir şey yok hoşunuza gitmediyse yazmayın salın gitsin.

Pudrasindan dudak koruyucusuna kadar kullaniyorum artik ilk basta bana da sivilce basti ama sonra kuruttu resmen o yuzden herkese oneriyorum

Canımbana deri altı sivilce gibi geldiler. Evet bi şeyler var da, herkeste var diye insanlar yok bir şey demişlerdi. Pürüz duruyor oralar.
Kız nasıl kansere benzettin sen hiç cilt kanseri gördün mü büyütme kafanda
La roche u çok öneriyorum gerçekten kullanırsan fark göreceksin benim sivilce sorunumu yüksek oranda çözdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…