- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
Psikolojik teşhis ile neden ilgi çekmek isteyeyim? Böylesini de ilk kez duydum.Psikatriste gitmeniz lazım. Bence siz kendinie bir psikolojik teşhis koymuş, bu teşhis ilede ilgi çekmek istiyorsunuz,üzgünüm. Belki bu da bir psikolojik sorundur.
Fotoğrafı sizde bizim gibi görüyorsunuz. Yüzünüzde hiç bir şey olmadığını da tabi. Yalnız mısınız?
Bunlar sadece bir çeşit yağ bezeleri
Çıban mı o şimdi?
Her ciltte olan ufak tefek şeyler. Bende de oluyor bazen. Sivilce desen değil çünkü patlamıyor. Kabartı gibi bir şey çok minik. Uğraşma ki çok o bölge tahriş olmasın. Takıntı haline getirdiğin için gözünde büyüyor olabilir. Kafana taktıysan geçene kadar için rahat etmeyecektir ama düşünmemeye çalış. Evet, beyin çok karmaşık ve düşünce gücü diye bir şey var. 8 sene önce saçma sapan bir şey yaşadım, bir ay boyunca sürdü ve kafayı yediğimden emindim en sonunda kendimi olmadığına ikna ettim. Ancak o bir ay hiç uyuyamadım. Umarım çabuk atlatırsın.
Lrp kullandım ama beni çok kuruttu. Şu elimdekiler bitsin bi arayışa çıkıcam galibaAblacigim la roche possay yikama jeli ve soyucu tonik kullaniyorsun, uzerine de yine la roche nin sabah ayri aksam ayri sivilce kremini kullaniyorsun bitiyor.. ciban falan yok, kanser de degilsin onlar sivilce, bende de iki sene oncesine kadar aynisi vardi ama yanaklardan biraz daha ilerideydi sac diplerine yakin.. kullan gececek ama bir psikiyatriste git obsesifsin sende :)
Lrp kullandım ama beni çok kuruttu. Şu elimdekiler bitsin bi arayışa çıkıcam galiba
off hem de nasıl bi çıban. yok böyle bi çıbanÇıban mı o şimdi?
Ablacigim la roche possay yikama jeli ve soyucu tonik kullaniyorsun, uzerine de yine la roche nin sabah ayri aksam ayri sivilce kremini kullaniyorsun bitiyor.. ciban falan yok, kanser de degilsin onlar sivilce, bende de iki sene oncesine kadar aynisi vardi ama yanaklardan biraz daha ilerideydi sac diplerine yakin.. kullan gececek ama bir psikiyatriste git obsesifsin sende :)
Yav güzel kardeşim suratımın çeyreği görünüyoroff hem de nasıl bi çıban. yok böyle bi çıban
yav gidin allasen. sırf çok güzelsin diyelim diye atıyonuz fotoğraf.
tamam güzelsiniz de bizim moralimizi niye bozuyonuz
off hem de nasıl bi çıban. yok böyle bi çıban
yav gidin allasen. sırf çok güzelsin diyelim diye atıyonuz fotoğraf.
tamam güzelsiniz de bizim moralimizi niye bozuyonuz
yav yok işte bişi anlamıyo musun ayyYav güzel kardeşim suratımın çeyreği görünüyororada da çıban varmış dkdkdkkdkd tamamını atsam neler çıkacak acaba kalbim dayanmaz
Bunu ben de önerecektim de cesaret edemedim. Ben kullanıyorum çok memnunum ama internette nereyi okusam çoğu kişi memnun kalmamış, "yüzümü sivilce bastı" demişler hep. "Bir bana mı iyi geliyor" diyordum ben de. Neyse ki yalnız değilmişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?