- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Pudrasindan dudak koruyucusuna kadar kullaniyorum artikilk basta bana da sivilce basti ama sonra kuruttu resmen o yuzden herkese oneriyorum
Foreo kaç kullanıyorsun?foreo luna araştır 100 yılın icadı resmen bebek poposu olmayan cilt kalmayacak bununla
annem lrp kullanır hep ama ben de deneyip sivilce yapınca "yapacağınız işin ben taaa" diyerek clinique kullanmaya devam ettim. eğer normal bir süreçse bi daha şans vereyim.
Bana da clinique çok sivilce yapıyo yaa. Lr nin effaclar serisini mi denediniz? Gerçekten çok iyi geldi bana düzenli kullanımdaforeo luna araştır 100 yılın icadı resmen bebek poposu olmayan cilt kalmayacak bununla
annem lrp kullanır hep ama ben de deneyip sivilce yapınca "yapacağınız işin ben taaa" diyerek clinique kullanmaya devam ettim. eğer normal bir süreçse bi daha şans vereyim.
Sivilceden ziyade cidden ismini telaffuz etmek istemediğim bir rahatsızlık yüzünden takıyorum. Ki benim yanağımda lisede bile çıkmamıştı sivilce? Şu an çıkması absürt.
Foreo kaç kullanıyorsun?
foreo luna araştır 100 yılın icadı resmen bebek poposu olmayan cilt kalmayacak bununla
Tam tersi yönlendirmek, güçlü insanların yapabileceği bir şey. Arada başarsam da çoğu zaman başarısızım bu konuda. Zaten halimi görseniz geçecek diye telkinlerde buluna buluna dilek ağacına döndüm. Destek almam lazım ciddi manada. Hayır varsa büyük bir problem bile olabileceğini, böyle de yaşanabildiğini özümsemem gerekiyor.Benim de öyleydi.Ama zaman geçtikçe yediğimiz içtiğimiz şeyler,stres birikimi,hava,su, her şey etkiliyor.Son zamanlarda hayatımda görmediğim sivilceleri gördüm yüzümde.Çikolata,şeker kaynaklı diye düşünüyorum.Bol bol su içtiğim ve şekeri kestiğimde geçiyor.Ayrıca yüzünüzdeki o lekeler bir çok kimsede var.Ünlülerin makyajsız hallerini görmüşsünüzdür mutlaka.Kozmetik ürünler yüzünden nefes almayan deride bunlar çıkabilir.Takılırsanız daha çok büyür.Tam tersi bir kaç gün içinde yok olacaklar diye telkin yapın.Bende gerçekten işe yarıyor çoğu zaman.Takıntılı beyin güçlü beyindir.Tam tersine yönlendirilirse muhteşem sonuçlarda çıkabilir ortaya. :)
Bana da clinique çok sivilce yapıyo yaa. Lr nin effaclar serisini mi denediniz? Gerçekten çok iyi geldi bana düzenli kullanımda
Bu foreo denen şeyi kayınvalidem hediye aldı bana yılbaşında kutusunu bile açmadım unutuldu gitti iyi bir şey mi cidden
**luna 2 bendeki
Pudrasindan dudak koruyucusuna kadar kullaniyorum artikilk basta bana da sivilce basti ama sonra kuruttu resmen o yuzden herkese oneriyorum
Teşekkürler cevabınız için :) deneyeyim.hydraphase intense legere diye bir şey üşenmedim kalktım baktım.
şahsen ben çok memnunum sabah akşam 1 er dk kullanıyorum gözle görülür etkisi oldu.
Merhabalar. Başlık ilginç farkındayım. Şöyle başlayayım açıklamaya:
Birtakım psikolojik sıkıntılarım olduğunu söyleyebilirim. Obsesif bozukluk gibi... Buna içsel birtakım korkular da eşlik ediyor. İçsel korkuları da açacak olursam; belli aralıklarla herhangi bir şeye takılı kalır, işkence edercesine düşünür huzursuzluk veririm kendime. Yine kendi içimde halledene kadar uğraşırım, hallederim de ama sonrasında başkası başlar. Böyle bir döngü. Genelde bu soyut şeyler oluyor. Oluyordu. Kabullenmiştim yani. Üstesinden gelebiliyordum kâh uzun kâh kısa sürüyordu ama, halledebiliyordum.
Neyse asıl konuya gelecek olursak; geçen kış sağ yanağımda iki sivilce çıktı ve geçmek bilmedi. Ki vücudum çabuk yenilenir benim. Sivilce izi olur ama geçer. Neyse ben kolları sıvayıp internetten ‘bunun aslı nedir?’ diye araştırmaya başladım. Zührevi hastalık zührevi hastalığı açtı ve ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalığa çok benzettim kendiminkini. Tabii sonra doktorlar. İlgisiz doktorlar. Bir şey bilmeyen doktorlar. Gösterdiğim yeri atlayıp (belki de olmadığı için) geçecek sivilce izine ilaç yazan doktorlar, serüveni içinde bocalayıp durdum. Bir şey çıkmadı yani. Yazdığı ilaçları falan da kullanmadım ne yalan söyleyeyim. Baştan savma geldi ve kremler deriyi inceltiyor da inceltiyor. Esas olan yer ise şu: Yakınlarım suratımda bir şey olmadığını suratımın kendi yapısının o olduğunu iddia ediyor. Başlarda benim aklımla dalga geçtiklerini düşündüm. Ama bunu yapmaları için bir neden yok. Her gün ilk işim aynaya bakmak. Var görüyorum. Soruyorum anneme, arkadaşıma yahut sevgilime. Yok. Artık insanlar bıktı. O kadar darladım ki onları. Ama kendime engel olamıyorum. Aklımdan şüphe etmeye başladım ‘bak varsa söyleyin, çünkü aklından şüphe ediyorum diyorum’ cevap yine olumsuz. Böyle bir şey yaşayan var mı? Biliyorum çok egzantrik ve saçma bir olay ama artık işin içinden çıkamıyorum. Sevgilim falan düşündükçe daha kötü olacak diyor ki haklılar da. Beyin güçlü bir organ biliyorsunuz. Ne yapmalıyım ben? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ps; Çaresiz hissetmeseydim bu konuyu açmazdım. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Bakmamaya ve dile getirmemeye yemin ettim desem yeridir.Yüzünüzde olduğunu düşündüğünüz şeyin görselin internetten aratıp ekler misiniz? Mutlaka bakmışsınızdır benzer görsellere ve hastalıklara sivilcelerimi işte böyle görüyorum dediğiniz bir görsel ve yanağınız fotoğrafını koyarsanız çok daha kolay yorum yapabiliriz.
Bakmamaya ve dile getirmemeye yemin ettim desem yeridir.
Sivilce gibi değil işte onlar aslında... içi boş kırmızımsı kabarcıklar.2 tane degil birkac tane sivilce var.
Ama minik minik
Sonuc ;var
Geçmişte de bu tip hastalık vb konularda endişeleriniz takıntılarınız oldu mu?Sivilce gibi değil işte onlar aslında... içi boş kırmızımsı kabarcıklar.
Evet oldu ama geçmişte oldu sayılmaz güncel endişeler.Geçmişte de bu tip hastalık vb konularda endişeleriniz takıntılarınız oldu mu?
Geçmişte olanları düşünün mesela doğru haklı çıkan bi korkunuz oldu mu veya hastalık?:) Öyle düşünün. Benzer şeyler zaman zaman yaşamış biriyim ama bugüne kadar hangi hastalık endişem veya başka kurduğum şey doğru çıktı diye düşüne düşüne baya bi düzelme gösterdim açıkçası.Evet oldu ama geçmişte oldu sayılmaz güncel endişeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?