İlk buluşmada el tutmalar ikincide öpmeler sarılmalar. böyle devam eden 4 gün sonunda irtibatı kesmeyi düşünen ben, son konuşma için buluşma ,sarılmalar kabul etmemeler ama bana güvenme beni tanıyamazsın artık yorgunum kimse için çabalamam. He bir de benim sevdiğim bana ait olmalı her anlamda ilişki oymuş çünkü :) Yazık oldu 1 haftama kızlar
İlk buluşmada el tutmalar ikincide öpmeler sarılmalar. böyle devam eden 4 gün sonunda irtibatı kesmeyi düşünen ben, son konuşma için buluşma ,sarılmalar kabul etmemeler ama bana güvenme beni tanıyamazsın artık yorgunum kimse için çabalamam. He bir de benim sevdiğim bana ait olmalı her anlamda ilişki oymuş çünkü :) Yazık oldu 1 haftama kızlar
Hızlandırılmış paket program gibi
anlamadım :26:
ilk haftadan herşeyinizle ona ait olmanızı mı istedi :44:
en azından niyetini belli etmiş kazma. Dua et canım
Aynen kuzum beraber uyumalıymışız tamamen ona ait olmalıymısım
'vaaay anasiniii sayın seyirciler ' deseydin
Aynen kuzum beraber uyumalıymışız tamamen ona ait olmalıymısım
Hahahaha iş yerinde krize soktun canım yakesinlikle öyleydi ikimizde iletişim danışmanıyız o iletişimi benimle uygulamak istedi
Ayni konuyu bende actimAynen kuzum beraber uyumalıymışız tamamen ona ait olmalıymısım
Sapık mıdır nedir dicem de ayıp olucak şimdi
Ayni konuyu bende actim
Demekki bunlarin hepsi ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?