Bana güvenme .

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
İlk buluşmada el tutmalar ikincide öpmeler sarılmalar. böyle devam eden 4 gün sonunda irtibatı kesmeyi düşünen ben, son konuşma için buluşma ,sarılmalar kabul etmemeler ama bana güvenme beni tanıyamazsın artık yorgunum kimse için çabalamam. He bir de benim sevdiğim bana ait olmalı her anlamda ilişki oymuş çünkü :) Yazık oldu 1 haftama kızlar

anlamadım :26:

ilk haftadan herşeyinizle ona ait olmanızı mı istedi :44:

vıcık vıcık bişey miş

boşver giden bir haftan olsun

Hoppidi tip ya ıyk Bebeğim 1 hafta ile kurtulmuşsun bence dua et, en azından en başından isteğini belirtmiş

Bi an sonunda ya benimsin ya topragin yazicak sandim korktum he :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Sapık mıdır nedir dicem de ayıp olucak şimdi

İş başvurusu için gitmiştim onların şirkete direk cv örneği verdi buna benzer bi cv hazırla bu da mailim buna atarsın dedi aldı yürüdü tmm hoş çocuktu da cidden sapıktı giden bir haftam olsun ama böyleleri de varmış bunları da gördük

Ayni konuyu bende actim
Demekki bunlarin hepsi ayni

Azınlık kaldı zaten bunlar gibi olmayanlardan canım. dün dedi bunları bana daha ilk günden aynı yastıkta uyusak, izin al evden falan diyodu romantik oldugunu falan düsünüyolar böyle konuştukca sanırım. birilerinin çıkıp içinizdeki sapığı kızlar artık görüyo demesi lazım

hahah 1 haftayla kurtarmışsın paçayı geçmiş olsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…