- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Madamgonca
800 kişi ekli ve hepsi çok Saçma kişiler o pozisyonda bir genel müdürde daha farklı kişiler ekli olmaz mı
Hesabini genel mudur sifati ile mi kullaniyor kisisel hesabi mi? Onemli olan bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
800 kişi ekli ve hepsi çok Saçma kişiler o pozisyonda bir genel müdürde daha farklı kişiler ekli olmaz mı
Amacını anlayamadım benTamam işte saçmalık yaptığı. İyi ki farkına varmışsın ve bence iletişimi kes gerçi o kesmiş :)
Kişisel HesabıHesabini genel mudur sifati ile mi kullaniyor kisisel hesabi mi? Onemli olan bu.
O zaman bir problem yok.Kişisel Hesabı
Iyi madem :)Hayır sen değilsin![]()
Öyle mi dersin ? Çok ağır laflar etti bir de bunca yıllık hukukumuz vardı senle bundan sonra yolun açık olsun falanlarSanki arkadaşınız bi hava atma şeysine girmiş ki nedendir siz bilir tanırsınız, hani "Ben önemli kişiler tanıyorum" tarzı bi şey vardır yaSiz de yemeyince, bi bozulmuş gibi.
Öyle mi dersin ? Çok ağır laflar etti bir de bunca yıllık hukukumuz vardı senle bundan sonra yolun açık olsun falanlar
Aynen bana sizi x tavsiye etti nasıl biridir arkadaşlığınız nedir gibi sorular sordu Ayşeİşte bunca yıllık muhabbetinizi, tek kalemde gizemli bir Ayşe için silip atıyor ki bu Ayşe de sizde şüphe uyandıran biri ve siz bunu söylüyorsunuz, arkadaşınız ise direkt adam siliyor. Sorgulayıp iyice ortaya çıkmasından korkup kestirip atıyor. Zaten size hava atmaya çalışan kişi, sizinle arkadaş da değildir, silse de fark etmez. Belki o hesap üzerinden sizin özgüveniniz üzerine oynayacaktı ya da ergen gibi "Sizi bana x tavsiye etti. Kendisi ile nasıl bir arkadaşlığınız var?" tarzında kendisi üzerine iltifatlarınızı dinleyecekti vs vs...
Yani alelacele oluşturulmuş bir fake hesap izlenimi uyandırıyor tarifiniz.
Böyle bir arkadaşı da sallamayın bence. Dinlemeden etmeden, öyle hakaret filan. Ayıp.
Ilk bana dedi ki arkadasım sana Ayşe'nin instagram Hesabını vereyim oradan onunla konus iş aradığını söyle sonra CV ni mail atarsın bi tanış Ayşe iyi biridir dedi bende tamam dedim yazdım Ayşe ile tanıştık ama bir tane foto yok durumlarını beğenen kişiler abuk sabuk ne alaka diyeceğiniz kişiler gerçek kişi bile değil belki beğenen kişiler bende Şüphe duydum Ayşe hanım whatsaptan konuşalım mı dedim ben numaramı kimseyle paylaşmam dedi bi resminiz yok mu dedim yok koymuyorum dedi şirketin adı ne dedim dört şirket var yurtdışında hepsi dedi adını söylemedi işle ilgili birkaç şey sordum onlara da neden bu kadar detay soruyorsunuz ne yapacaksınız gibi bi cevap verdiBir kac sirketin genel muduru instagram hesabindan is gorusmesi yapmaz. Hicbir buyuk firma da birkac yerin mudurlugunu ayni anda yapan birini calistirmaz, cok sacma. Ne kadar bos varki her sirkete yetisebiliyor, ya da nu sirketler ne is yapiyor ki bu kisi uzaktan kumandali her yerin mudurlugunu yapiyor. Acik soylemek gerekirse benim burnuma iyi kokular gelmedi. Bence arkadasinizin soylediklerine takilmayin hatta boyle biriyle arkadaslik eden kisiden de uzaklastiginiz icin de sevinin.
Is gorusneleri telefonla bile yapilmaz, degil ki instagram ile...
Gecmis olsun. Uzulmeyin, sevinin. Hayat sepetinizdeki curuk yumurtalardan birinden kurtulmus oldunuz.
Anlam da aramayin olanlara. Siz kurcadikca onlarin petegine comak sokmussinuz, bu da arkadadinizi rahatsiz etmis. Artik ne is yapiyorlarsa, ya da oyle biri gercekten var mi o da belli degil. Belki de arkadasinizin ikinci bir fake hesabiydi ve dalga geciyordu akli sira...bosverin kurcalamayin. Siz isinize bakin.
Bence ayse dedigi kisi kendisi. Numarasini vermemesinden belli. Umitlerinizle mi oynayacakti acabaMerhaba arkadaşlar ,
Eski işyerinde birlikte çalıştığım bir arkadasım vardı ben yeni iş arıyorum ondan bu konuda yardım istemiştim o da çok yakın bir Arkadaşının olduğunu bu Kızın yurtdışında yaşadığını pek çok şirketin Müdürlüğü'nü yaptığından falan bahsetti istersen CV ni yolla vereyim instagram Hesabını sen Konuş Ayşe ile dedi bende tamam dedim ekledim. Ekledim ama hesapta hiç resim yok birkaç durum paylaşılmış onu da beğenen kişiler yeni yeni açılmış hesaplar biraz konuştuk bu kızla iş hakkında sonra da ben bir whatsap var mı oradan konuşalım dedim hayır veremem dedi resim yok mu hiç dedim resmim de yok gönderemem sosyal medyaya koymam dedi bende siliyorum o halde dedim ve sildim.
Sonra arkadaşımla Konuşurken laf açıldı Ayşe'ye CV bile göndermedin dedi bende kusura bakma ama Ayşe biraz değişik ne iş yaptığı belli bile değil instagramda hiç normal kişiler ekli değil dedim sonra bu bana Saymaya başladı işte ben senin için ona ağız eğdim şans iyilik yaramamış sen benşm arkadasım için ne demek istiyorsun da falan diye en sonunda da artık yolun acık olsun arkadasım değilsin dedi ve ne olduğunu bile anlamadım ama çok takıldım ne dersiniz ?
Hiç bilmiyorum amacınıBence ayse dedigi kisi kendisi. Numarasini vermemesinden belli. Umitlerinizle mi oynayacakti acaba
Bende Şüphe duydum Birgün denemek için arkasıma whatsaptan bşy yazdık sabah aynı saatte Ayşe'ye de instagramdan yazdım tesadüf ikisi de aynı anda 4 saat sonra cevap yazdılarBence ayse dedigi kisi kendisi. Numarasini vermemesinden belli. Umitlerinizle mi oynayacakti acaba
Arkadasina "bahsettigin arkadasinin Ip adresini buldum ve kim oldugu ortaya cikti" diye mesaj atsan acaba tepkisi ne olurBende Şüphe duydum Birgün denemek için arkasıma whatsaptan bşy yazdık sabah aynı saatte Ayşe'ye de instagramdan yazdım tesadüf ikisi de aynı anda 4 saat sonra cevap yazdılar
Insan yasal bir is yapiyorsa bu bilgileri paylasir. Bosverin kurtildum diye sevinin. O arkadasiniz ile de gorusmeyin.Ilk bana dedi ki arkadasım sana Ayşe'nin instagram Hesabını vereyim oradan onunla konus iş aradığını söyle sonra CV ni mail atarsın bi tanış Ayşe iyi biridir dedi bende tamam dedim yazdım Ayşe ile tanıştık ama bir tane foto yok durumlarını beğenen kişiler abuk sabuk ne alaka diyeceğiniz kişiler gerçek kişi bile değil belki beğenen kişiler bende Şüphe duydum Ayşe hanım whatsaptan konuşalım mı dedim ben numaramı kimseyle paylaşmam dedi bi resminiz yok mu dedim yok koymuyorum dedi şirketin adı ne dedim dört şirket var yurtdışında hepsi dedi adını söylemedi işle ilgili birkaç şey sordum onlara da neden bu kadar detay soruyorsunuz ne yapacaksınız gibi bi cevap verdi
Evet ya psikopat ya da bilmiyorum genel Müdürün instagramı olsa bile milyonlarca kişi takip eder öyle değil miKesinlikle bir şirket genel müdürü instagramdan insanlarla sohbet etmez. Genel müdürlere öyle kolay ulaşılmaz. Instagram hesabından nasıl bir is görüşmesi yapılabilir Allah aşkına. Arkadaşınız sizi kandırmış ama neden kandırmış belli degil..
IP adresini nasıl bulacağım ? Işte ondan emin olup son sözü ben yazmak istiyorumArkadasina "bahsettigin arkadasinin Ip adresini buldum ve kim oldugu ortaya cikti" diye mesaj atsan acaba tepkisi ne olur
Zaten öyle ağır Cümleler kullandı ki sanki çovuk gibiInsan yasal bir is yapiyorsa bu bilgileri paylasir. Bosverin kurtildum diye sevinin. O arkadasiniz ile de gorusmeyin.