Merhaba arkadaşlar ,
Eski işyerinde birlikte çalıştığım bir arkadasım vardı ben yeni iş arıyorum ondan bu konuda yardım istemiştim o da çok yakın bir Arkadaşının olduğunu bu Kızın yurtdışında yaşadığını pek çok şirketin Müdürlüğü'nü yaptığından falan bahsetti istersen CV ni yolla vereyim instagram Hesabını sen Konuş Ayşe ile dedi bende tamam dedim ekledim. Ekledim ama hesapta hiç resim yok birkaç durum paylaşılmış onu da beğenen kişiler yeni yeni açılmış hesaplar biraz konuştuk bu kızla iş hakkında sonra da ben bir whatsap var mı oradan konuşalım dedim hayır veremem dedi resim yok mu hiç dedim resmim de yok gönderemem sosyal medyaya koymam dedi bende siliyorum o halde dedim ve sildim.
Sonra arkadaşımla Konuşurken laf açıldı Ayşe'ye CV bile göndermedin dedi bende kusura bakma ama Ayşe biraz değişik ne iş yaptığı belli bile değil instagramda hiç normal kişiler ekli değil dedim sonra bu bana Saymaya başladı işte ben senin için ona ağız eğdim şans iyilik yaramamış sen benşm arkadasım için ne demek istiyorsun da falan diye en sonunda da artık yolun acık olsun arkadasım değilsin dedi ve ne olduğunu bile anlamadım ama çok takıldım ne dersiniz ?