• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ''Haklısın'' demenize ihtiyacım var.

yeni ruh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
327
13
96
İstanbul
Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama

canım sen bilerek kendin kabullenerek evlenmeyi düşünmüşssün unutma alın yazısını insan kendi yazar alnına sende bile bile lades demişssin üstelik yavrunuzda var :(

ne desemki size icinizde siz yasadiginiz bu evliligi insanoglunu icine girmeyince iyicene taniyamiyoruz malesef.cok uzuldum gercekden hakkinizda hayirlisi olsunallah yardimciniz olsun.

Hiç bir kadın kucağında minicik bebesiyle boşanmayı düşünmez,bıçak kemiğe dayanmadıkça.. Siz elinizden gelen çabayı göstermişsinizdir,buna inanıyorum ben..:delphin:
Hakkınızda hayırlı olsun,bundan sonra yaşamınızda hep güzellikler olsun inşallah:teselli:

canim sen bu evliligi bitirdigine seviniyomusn uzluyomusun ben anlamdim ondan sana aferin diyemeicegimmm ]zg]n]mm

bosanma artti evlilikler neden artik cogunlukla bitiyor bosanmayla neden ya cok uzuluyorum
Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah of ne desem ki bilemiyorum
sen cok sevmissin ama o senin sevgini belki de hak etmmemis
Allah yardimsin olsun

bence son bır sans daha verın derım ben .......

Öbür hatasında daha zor durumda kalmak istemedim.Güvenemedim işte..Çünkü 40 yaşında bir adam...ne kadar değişir ki...iki gün iyi sonra yine aynı şeyler olacak..her seferinde biraz daha yıpranmış biraz daha eski olacağım...

Bu sefer mantıklı düşünmeye çalıştım diyeyim.Üzülüyorum tabi ki...

anladim canim rabbim herkesin hakkinda hayirlsiniz versin elimizden gelen tyek sety senin hakinda hayirlisi neyse o olsun dmeek canim allah sigin ve dogru yolu bulman icin ona dua et

verdiğin karar en doğru karardır
saygı yoksa sevgide yoktur
insallah bundan sonra hersey gönlünce olur :Saruboceq:

Birçok bayanın yapamadığını yapmışsın bebeğinede yazık olmamış bence öyle bir ortamda yetişseydi yazık olurdu asıl kucağındaki meleğe şimdi hem anne hem baba olursunuz evladınıza zor olur ama isterseniz olur çünkü o adam yanınızda olmayı haketmiyor son pişmanlık fayda etmez.

Kendini sakın suçlu hissetme, eminim ki bu kararı verirken çok düşündün...bir anlık değil birikimler seni bu kararı vermeye mecbu bıraktı. Her kadın hakketiği gibi muamele görmek ister. Ama bu cesareti çok az kadınımız gösterir. Asla ezilerek, devamlı kendini sıkarak , kasarak yaşamamalı insan.. Bu bir ömür ne bir ay ne bir yıl... o yüzden canım kendini üzme önüne bak arkana bakma :lepi:yaşadıkların sana ders olsun. Bende çok güvendim herşeye rağmen bütün saygısızlıklarına rağmen ona güven duydum hani varya onun içinde çok iyi bir insan yatıyor dediğimiz.... O düşünceyle bende yanıldım.. Şimdi birde çocuğun var herşey dahada zor olacak ama inan bana evliliğinde yaşadığın sıkıntılardan daha kötü olmayacaktır. Çünkü evliyken çaresizsin küssende kızsanda yüzyüze bakmak zorundasın..kapını kapatıp küsemezsin çekeceksin öyle yada böyle... Şimdi kendini rahatlat sen kendin için en sağlıklı kararı verdin... Çocuğunda mutsuz bir ailenin içinde ne kadar sağlıklı büyüyebilirdi ki.? Asla yılma zamanla hayatını düzene sokarsın.

Hayat böyle hiç aklına gelirmiydi boşanmak..hayır gelmezdi işte insanlar böyle sen o saf duygularınla sevgine güvendin, ona güvendin evlendin bende öyle ama şimdi yollar ayrı beyinler ayrı şeyleri düşünüyor. Yolun açık olsun canım kendini sakın kötü hissetme, hiç bir kadın mutlu yuvasını bozmaz.. Sevgiler:teselli:

Çok gururlusun evlilik bu ya oyuncak degil..
bir şans muhakkak olmalı sebep ne olursa olsun bir şans istiyorsa karsı cins ,
bence verilmeli
Tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim
eş bulmak kolay ama
o eşle bir ömür boyu anlaşabilmek kolay degil..
tekrar düşün canım hakkında hayırlısını diliyorum...

Hayat böyle hiç aklına gelirmiydi boşanmak..hayır gelmezdi işte insanlar böyle sen o saf duygularınla sevgine güvendin, ona güvendin evlendin bende öyle ama şimdi yollar ayrı beyinler ayrı şeyleri düşünüyor. Yolun açık olsun canım kendini sakın kötü hissetme, hiç bir kadın mutlu yuvasını bozmaz.. Sevgiler:teselli:

Hemde hiç gelmezdi janselii...benim kurduğum yuva'nın bu şekilde dağılacağı...o yüzden rüya gibi diyorum ya...Herşey insanlar içinmiş...

Bu kararı sen daha iyi kimse veremez ve bu konuda senden başka kimse saa haklısın diyemez bebeğin elinde ve sen başka bir hayat kurmaya kalkıyosun ben sana doğru kararı ver ve sakın daha sonra pişman olma derim bak bebeğim var diyosun çok iyi düşün sen düşünürkende Allah yardımcın olsun yavrunun ve senin dilerim çok güzel günler geçirirsin ayrılmadan.

Çok gururlusun evlilik bu ya oyuncak degil..
bir şans muhakkak olmalı sebep ne olursa olsun bir şans istiyorsa karsı cins ,
bence verilmeli
Tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim
eş bulmak kolay ama
o eşle bir ömür boyu anlaşabilmek kolay degil..
tekrar düşün canım hakkında hayırlısını diliyorum...

Sevgili senemciq...Bu hale getirmemek için yaptıklarımı bilseydin inan bu seferde belki gurursuz olduğumu düşünürdün...Emin ol aile kurumuna senin kadar değer veriyorum.Ama hep böyle genç kalmayacağım,her kızdığında beni bırakıp giden ve döndüğünde beni yerinde bulabileceği bir ev eşyası sanan bir eşle evliliği yürütmek çok zor.Sürekli kendin vermek,sürekli onun ruh durumuna göre yaşamak çok yıpratıcı...birde ailesi de sıkıntımıza katkıda bulununca yapamadım...Güvenemedim işte...

Bu kararı sen daha iyi kimse veremez ve bu konuda senden başka kimse saa haklısın diyemez bebeğin elinde ve sen başka bir hayat kurmaya kalkıyosun ben sana doğru kararı ver ve sakın daha sonra pişman olma derim bak bebeğim var diyosun çok iyi düşün sen düşünürkende Allah yardımcın olsun yavrunun ve senin dilerim çok güzel günler geçirirsin ayrılmadan.
Teşekkür ederim annekuzusu..bu kadar sıkılmama rağmen hayırlısıysa diye başladım her işe..iyi bir işim,destek bir ailem var.Çok zor durumlarda kalmam...ama ayrı kaldığım dönemde davayı açmadan önce onu artık hiç özlemediğimi farkettim.Bu da etkili oldu kararıma..Birde kızımın yetişirken karşısında böyle bir kötü evlilik,boynunu sürekli eğen kadın örneği olmasın istedim karşısında...

ne son şansı, zaten evde yeterince şans vermiş ve karşılığı da eşyaya davaranıldığı gibi davranılması olmuş.Bağrınmalarını,agresifliğini çekmiş.Sihirli sopayla kafasına vurulsa bile değişeceğine inanmıyorum.Değişseydi ilk eşinden bu yana değişirdi heralde.Aynı şikayetleri yazmışsınız.Kızının böyle huzursuz bir ortamda büyümesindense babasını zaman zaman dışarıda görmesi daha iyidir.Bence onurlu bir kadın gibi davranmışsın.

Back
X