• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ''Haklısın'' demenize ihtiyacım var.

yaşadıklarınızı tam bilemediğimiz, tanık olmadığımız için bence size aferin ya da neden yaptın demek bize düşmez.
ama bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları ifadesi bile az da olsa haklı çıkarıyor sizi...

İşte o kadar çok neden var ki...Birde ben evden uzak olmak zorunda olduğumun ilk dönemleri ailemle boşanma pazarlığı yapması,ortak malvarlığımızdan bana birşey vermeden boşanmak için uğraşması çok üzdü o yüzden bu son haftadaki ağlaması pek etkilemedi.İnandırıcı olmadı diyeyim...Ben ararım sanmış,öyle yaparsa kızdığını anlar korkup eve gelirim sanmış,ne kadar aç kalıyormuş ,işe nasıl gidiyormuş bir bilseymişim,ben nasıl arayıp onu hiç sormazmışım,ben akşamları işten eve nasıl dönüyormuşum ben minibüse alışık değilmişim becerebiliyormuymuşum...O kadar emin ki ona kıyamayacağıma ve onsuz eve bile dönemeyeceğime...Henüz doğum yapalı 5 gün olmuşken ailesi kötü bir olay çıkardı,üzüntüden ve doğum yapan bayanlar biraz güçsüz olurlar sanırım ondan zona oldum 2 hafta çok sıkıntı çektim kızımı bile zor emziriyordum.Ben yinede ailesinin yaptıklarından dolayı utanmasın diye ailen niye böyle yaptı bile demedim...Onun suçu değil dedim ailesinin böyle olması...

Son düzenleme:
umarım bundan sonra senin için her şey daha güzel olur .minik bebegin için güçlü olup ayakta durabilmelisin .öyle bir aile ortamında büyümektense mutlu ama annesi babası ayrı olsun daha iyi .hayata insanlar bir defa geliyor ve böyle bir insanı çekmek zorunda da degil kimse .her şey gönlünce olsun canım ..

O sanıyordu ki bu bensiz yapamaz... beni bırakamaz çantada keklik misali...al işte öyle olmaz böyle olur kötükedihüso kusura bakma canım ama kızıyorum ben böyle erkeklere hep....:1closedeyes: açmı kalıyomuş anlasın değerini , otobüslede gidersin gerekirse yayanda ama hiç değilse onurlu başı dik durursun..benneyaptımki

O sanıyordu ki bu bensiz yapamaz... beni bırakamaz çantada keklik misali...al işte öyle olmaz böyle olur kötükedihüso kusura bakma canım ama kızıyorum ben böyle erkeklere hep....:1closedeyes: açmı kalıyomuş anlasın değerini , otobüslede gidersin gerekirse yayanda ama hiç değilse onurlu başı dik durursun..benneyaptımki

Ona ben öyle hissetirdim sanırım janseli..biraz da benim suçum..kendime hiç vakit ayırmadım ve o kadar huyuna suyuna gittim ki dünya onun etrafında döner sandı..Çok gereksizmiş...Yine de üzülüyorum ona...hakikaten benden daha iyi bakanı bulamaz.Elbet kız arkadaşı olur bir süre sonra ama benim yaptığım gibi bir sevgili beklerse çok bekler gibi geliyor..

zimli ve kararlı olman çok iyi bir karar.
biz kadınlar erkeksiz yapabliriz.
ama onlar hayatlarında bir çocuk gibi kadına muhtaç olurlar.
haklısın ve doğru bir karar vermişsin. hep tek tarafın iyi olması yetmez.
kaprisini gitsin ailesine yapsın.
acıma acınacak duruma düşersin.
dimdik ayakta ol ve öylesin. başarırsın sen.a.s.

okuduklarımdan anladığım kadarıyla eşinize birçok kez şans vermişsiniz,yuvanızı kurtarmak adına çok çabalamışsınız ama malesef eşiniz bu şansları değerlendirememiş ve yine okuduklarımdan anladığım kadarıyla siz çok güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız..

bu yürekliliğiniz için tebrik ediyorum sizi...

sırf babasız büyümesin diye çocuğunu mutsuz bir aile ortamında büyütmeyecek kadar da bilinçi ve iyi bir annesiniz bence...

Aileniz de size destek oluyormuş ne güzel...

inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur,güzel kızınızla mutlu bir hayatı hakediyorsunuz kanımca...

sevgiler..

hickimse güzel mutlu bir yuvasi varekn bozmak istemez helede bir anneyse..bittiyse bitmistir.tek kötü yani kizinizin ikiniz birlikteyken büyüyemeyecek olmasi ama buda ne ilk nede son olacak.ilk bosana cift siz degilsiniz sonuncuda olmayacaksiniz..

Allah'dan hayirlisi olsun.
Madem kararlisin ve uygulamaya koyulmussun simdi dimdik ayakta durmak zamani!

kaza ve kadere inanmakk... :delphin:

kaderin buymuş canım eğerkide arkansa senin yanında olacak bir ailen varsa ne mutlu sana :nazar:
herşey gönlünce istediğin gibi olur inşanlahh :asigim::nazar:

Küçücük kızın için haklısın ... O kadar çok sevipte, şans verdiğin için haklısın ....
Kadın ve en önemlisi anne olduğun için haklısın... Düşünüp kendini yıpratma bence yaşanması gerekiyormuş kaderinde yaşanmış .. Göreceğin günler varmış,

(AFERİN BANA DEĞİL Mİ?) bu cümleyi neler hissederek yazdığını tahmin edebiliyorum inan ki içim gitti ve tüylerim diken diken oldu.....................................Tabiki haklısın hemde milyonlarca kez sen olması gereekeni yapmışsın hakaretlerle ömür geçmez evlilik aynı yolu paylaşmaktır ve 'BİZ' demektir ama eşin 'BEN' demeyi tercih etmiş,,,Tercih onun benliğiyle yalnız kalmaya mahkum

herkes çok severek evleniyor
aşık olup evleniyor
doğru insan bu benim için diyorsun evleniyorsun
hayatımın anlamı o olmazsa olmaz diyosun..
böyle büyük aşklar bile sonu hüsran oluyor..
ne olucak bu halimiz...
evlenmeye korkar olduk artık...:çok üzgünüm:
ALLAHım sen yardımcı ol hepimize:Saruboceq:

canım bu kadar güçlü olduğun için helal olsun hakkındada hayırlısı olsun....

Nasilki anlamak bazi seyleri cözmeye yetmiyorsa
Sevmekte bir evliligi sürdürmeye yetmiyor degilmi arkadasim?:çok üzgünüm:

Bir iki olay haric ben insanlarin yaptigi hatalarini bir ömür boyu cekmesinin taraftari degilim...her gün ölmektense bir defa ölürüm hesabimi yapar giderim...:delphin:

Rabbim yardimcin olsun arkadasim:Saruboceq:

bu kadar kararlı yola çıktığına göre sınırların zorlanmış... ayakların üzerinde dimdik durmaya devam et canım... senin ve yavrunun etrafı diken dolu yolda ilerlerken ,hiç bir yere takılmadan üzülmeden hak ettiğiniz mutluluğu yakalamanızı canı yürekten diliyorum... sevgiler...

eğer ben elimden gelenin hepsini yaptım, bi santim bile üzerine koyacağım bişey kalmadı diosan aferin denebilir ancak..

of canım of benim üç sene önceki halimi anlatmışsın.inan ki ben de yaşadım aynılarını..kızımla bavulumu alıp çıktım "onun " evinden....

inan ki kızımın dersleri düzeldi.garip bir haraketliliği vardı.duruldu.ben ayrıldığımı kimselere dememiştim.sınıf öğretmeni geldi "kızınız çok düzeldi ne yaptınız" diye sordu.ayrıldım deyince "en iyisini yapmışsınız hayırlısı böyleymiş kızınız çok başarılı oldu " dedi.

6 ay sahilde dolandım oradaki kafelerde saatlerce boğazı seyrettim.ama şimdi bomba gibiyim.hayattan nefret ediyordum şimdi seviyorum.... kendime onun yüzünden güvenim sıfırdı şimdi harikayım...... üzülüyordum çok şimdi hayırlısıymış diyorum.zamanla ne kadar isabetli karar verdiğimi anladım....

biraz zamana bırak sen de ve "onunla bir daha yapabilir miyim" diye düşün.içine karanlık çöküyorsa doğru karar vermişsin demektir......

Back