• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ''Haklısın'' demenize ihtiyacım var.

aferim sana:)

boşver sen cesaret edip gözünü karartıp bu yola çıkmışsın...

şimdiden sonraa kızına kendine daha özgüvebli huzurlu bir yaşam sağla...

gerçekten zordur saygısızca daranan takdir etmeyi bilmyen biriyle deam edebilmek.. hayata bir kere geliyorsun aslında kimsenin bir şansı daha yok...

sen yüreğinle mantığının birleştiği yere git.

cnm hakkında hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun
eger kararın buysa ayakların üstüne saglamca bass ve kendini toparlaa
bundan sona inş hersey daha güzel ve istedigin gibi olur

AFERİM SANA
çoğu kadının yapmayı beceremediği şeyi yapmışsın sen...
hemde tüm kalbimle söylüyorum kocaman aferim sana

Bende su anda böyle bi ilişki yaşıyorum sevıyorum dıyorum ve tum soledıklerınee göz yumuyorum alın yazım dıyorum evlenmek ıstıyorum ınsallah benımde sonum böle olmaz bence sakın barısma sakın bı sans falan vermee alısacaksın bunaa emınım ama bölee bı ılıskı yasıyorum derkenn cok sevıyorum ve gozum bısey gormuyor anlamında solemek ıstedım acıkcası ve ınsallah herseyın hayırlısı olur hayatta herkess hakettıgı gıbı yasasın sen cok ıyı nıyetlısın ama karsındakı hayvansa sallaaa ..........

bazı erkekler hiç evlenmemeli.kendilerinin değil.binbir umutla evlendikleri kadınların dünyalarını karartıyorlar.bide çocuk yapıp evlilik denen şeyi daha büyük bir çıkmaza sokuyorlar ve sonuç hüsran.bence doğru yapmışsınız.bir şans daha verseydiniz diyemiyorum.çünkü bu ikinci evliliği adam arızalı demekki.ders almamış hatalarından.yavrunuzla huzurlu mutlu bir yaşam dilerim.

vallahi de bravo o kadar takdir ettim okadar büyünüz ki gözümde çok hoşuma gitti bu kararlılığınız boyun eğmeyişiniz kendinize güveniniz kadın dediğiniz böyle olur
çok tebrik ederim sizi...Bravoo a.s.

Güçlü duruşun saygınlığını geri alma savaşın cesurluğun kadınlığınla AFERİM SANA
kötüdür bir evliliğin bitmesi helede bir çocuk varsa ama annesine saygı duyulmuyorsa eziliyorsa anne helede çocuğunun yanında ozaman çokta seçenek yoktur bence.. Şu bi gerçekki gemi su almaya başladıysa (burda su hakaret darp saygısızlık sevgisizliktir..) ozaman o gemi eninde sonunda batar boşa kürek çekmeye gerek yok.. Hayat kısa ve bu hayatı ezik bişekilde yaşamak kahreder ömrün ikiyken bire düşer istemediğin hiçbişeyi yaşamak zorunda değilsin... Güçlü ve mantıklı olmak gerek bitmesin evlilikler ama iki tarafında sevgisi saygısı varsa.. yoksa dünyayada sahip olsan huzur yoksa yaşanmaz
AFERİM SANA

Bütün hatalarını bilerek evlenmişsin, şans vermişsin, tamam demişsin, sabretmişsin. Demekki seni öylesine zorlamışki eşin boşanma noktasına gelmişsin.
Ben çocuk varken boşanmayı düşünemeyenlerdenim, ama bıçak nasıl kemiğe dayanmışsa sabretmişsin ve tükenmişsin sonunda.
Ben bu konuda sana hak veriyorum güzelim. Allah yolunu açık etsin.

her kadın türlü hayallerle yuva kurar. evi için kendini adar. karşı tarafında kendisi gibi bu evliliğe sahip olmasını ister. onun çoğu bencilliklerine göz yumar. bir bakar ki bu bencillikler baskıya dönüşüyor isyanlar başlar. yinede evliliğim deyip çaba sarfedersin. sen sen olmaktan çıkarsın. bir köle olmuşsundur. işte sen o zincirleri kırdın. kadınlık onurunu ayaklar altına almasına daha fazla izin vermedin. başını dik tut. biz erkeklerin esiri değiliz. onlarsızda dimdik yürürüz. çocuklarımızı onlarsız daha emin büyütürüz. sana aferin demeyeceğim. bravo demek geldi içimden. hayatta hep böyle kararlı ve emin adımlarla yürü.

Canım yazdıklarından çok düşünmüş taşınmış gibi duruyorsun. Sinirle verilen bir karar olmadığı belli. Ben sinirle verilen kararlarda bi dur sakinleş önce acele etme derim hep. Ama seninki öyle değil gibi. Sanki yılmışlık var sende. Birinci eşi ile de aynı nedenleri paylaşıyorsan adam hiç değişmemiş ve hiç değişmemiş demekki. Birbirinize duyduğunuz saygı bitmiş görünüyor. çocuğunun sana böyle davranan bir erkek modelini görerek büyümesi; gelecekteki psikolojisi ve erkeklere güveni açısından iyi olmayacaktır. Ben de boşanmamın son kararını bu yönde vermiştim. Öyle bir babayı görerek ve o şekli normal sanarak büyümesindense uzakta arada bir gördüğü bir babayla büyümesini istedim. Hep iyi yönlerini sevgisini görsün , gece eve geç gelişlerini, alkol kokan ağzıyla onu öpüşünü duymasın istedim.
Bir evin kapısının gece üçte açılmasının normal olmadığını bilsin istedim.
Zor olacak canım elbette. Ama alışıyor insan bir yıl sonra, eski umutların içinde her zaman bir ukte olarak kalacak ama çocuğuna boşalttığın enerjinin olumlu dönüşlerini gördükçe verdiğin kararın doğruluğunu anlayacaksın. Allah yolunu açık ve kolay eylesin..

Haklısın canım:teselli:
Çıktığın bu yeni yolda kızınla beraber çok mutlu olmanı dilerim:Saruboceq:

Yaşadığın kötü olaylara karşı bu kadar güçlü olman beni gerçekten etkiledi.
Herşey gönlünce olsun:a015:

İnsan yerine konulmamak,hakaret,ses yükseltilmesi vb sebepler eger gurumu ezmeye başlamışsa hiç düşünmez sizin yaptığınızı yapardım..bir evlilikte eşek olacagıma yalnız başıma mücadelemle paşa olurdum..tebrikler...bu kararı herkes veremiyor insanalrın çoğu toplum baskısı vb sebeplerle aman yuvam yıkılmasın diye ezdiriyor kendini..

sen fazlasıyla ona şans tanımışsın güzelim.Seven ben buyum demez değişmek için elinden geleni yapar.Neden hep yıpranan ve fedakarlık yapmak zorunda olan kadınlar kii.Herkese hakettiğini vereceksin.Yine seversin çocuğu olupta ne ilk nede son boşanan siz olursunuz.Bol şans dilerim.

bence sende kendince haklısın tabiiki canım.böyle daha mutlu olacağına inanıyorsan.hakkında hayırlısı olsun

of canım of benim üç sene önceki halimi anlatmışsın.inan ki ben de yaşadım aynılarını..kızımla bavulumu alıp çıktım "onun " evinden....

inan ki kızımın dersleri düzeldi.garip bir haraketliliği vardı.duruldu.ben ayrıldığımı kimselere dememiştim.sınıf öğretmeni geldi "kızınız çok düzeldi ne yaptınız" diye sordu.ayrıldım deyince "en iyisini yapmışsınız hayırlısı böyleymiş kızınız çok başarılı oldu " dedi.

6 ay sahilde dolandım oradaki kafelerde saatlerce boğazı seyrettim.ama şimdi bomba gibiyim.hayattan nefret ediyordum şimdi seviyorum.... kendime onun yüzünden güvenim sıfırdı şimdi harikayım...... üzülüyordum çok şimdi hayırlısıymış diyorum.zamanla ne kadar isabetli karar verdiğimi anladım....

biraz zamana bırak sen de ve "onunla bir daha yapabilir miyim" diye düşün.içine karanlık çöküyorsa doğru karar vermişsin demektir......

Güzel bir örnek olmuşsun arkadaşım...Sen tekrar barıştın mı?

Canım yazdıklarından çok düşünmüş taşınmış gibi duruyorsun. Sinirle verilen bir karar olmadığı belli. Ben sinirle verilen kararlarda bi dur sakinleş önce acele etme derim hep. Ama seninki öyle değil gibi. Sanki yılmışlık var sende. Birinci eşi ile de aynı nedenleri paylaşıyorsan adam hiç değişmemiş ve hiç değişmemiş demekki. Birbirinize duyduğunuz saygı bitmiş görünüyor. çocuğunun sana böyle davranan bir erkek modelini görerek büyümesi; gelecekteki psikolojisi ve erkeklere güveni açısından iyi olmayacaktır. Ben de boşanmamın son kararını bu yönde vermiştim. Öyle bir babayı görerek ve o şekli normal sanarak büyümesindense uzakta arada bir gördüğü bir babayla büyümesini istedim. Hep iyi yönlerini sevgisini görsün , gece eve geç gelişlerini, alkol kokan ağzıyla onu öpüşünü duymasın istedim.
Bir evin kapısının gece üçte açılmasının normal olmadığını bilsin istedim.
Zor olacak canım elbette. Ama alışıyor insan bir yıl sonra, eski umutların içinde her zaman bir ukte olarak kalacak ama çocuğuna boşalttığın enerjinin olumlu dönüşlerini gördükçe verdiğin kararın doğruluğunu anlayacaksın. Allah yolunu açık ve kolay eylesin..

Teşekkür ederim sen de benim için iyi bir örnek olmuşsun.Özel olmazsa eşin barışmak için hiç uğraşmışmıydı arkadaşım?

Bende su anda böyle bi ilişki yaşıyorum sevıyorum dıyorum ve tum soledıklerınee göz yumuyorum alın yazım dıyorum evlenmek ıstıyorum ınsallah benımde sonum böle olmaz bence sakın barısma sakın bı sans falan vermee alısacaksın bunaa emınım ama bölee bı ılıskı yasıyorum derkenn cok sevıyorum ve gozum bısey gormuyor anlamında solemek ıstedım acıkcası ve ınsallah herseyın hayırlısı olur hayatta herkess hakettıgı gıbı yasasın sen cok ıyı nıyetlısın ama karsındakı hayvansa sallaaa ..........

Merhaba glorya..bu arada eşim amasyalıdı senin ordan yani :jeyyar: benden sana nacizane abla tavsiyesi...kimse sonradan değişmiyor aynı kalıyor evlenince üstüne başka sorumluluklarda ekleniyor.Karnında birşeyler kelebeklenmeye başladığında ona kulak vermek lazım.İnşallah sonunuz gönlünce olur ama en azından istemediğin hiçbirşeyi yapmaki,ilerde evlendiğiniz zaman en azından neyi ne kadar kaldırabileceğini,sınırlarını bilsin canım.Mutluluklar dilerim...a.s

Back