canim sen bu evliligi bitirdigine seviniyomusn uzluyomusun ben anlamdim ondan sana aferin diyemeicegimmm ]zg]n]mm
bence son bır sans daha verın derım ben .......
Bu sefer mantıklı düşünmeye çalıştım diyeyim.Üzülüyorum tabi ki...
Hayat böyle hiç aklına gelirmiydi boşanmak..hayır gelmezdi işte insanlar böyle sen o saf duygularınla sevgine güvendin, ona güvendin evlendin bende öyle ama şimdi yollar ayrı beyinler ayrı şeyleri düşünüyor. Yolun açık olsun canım kendini sakın kötü hissetme, hiç bir kadın mutlu yuvasını bozmaz.. Sevgiler:teselli:
Çok gururlusun evlilik bu ya oyuncak degil..
bir şans muhakkak olmalı sebep ne olursa olsun bir şans istiyorsa karsı cins ,
bence verilmeli
Tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim
eş bulmak kolay ama
o eşle bir ömür boyu anlaşabilmek kolay degil..
tekrar düşün canım hakkında hayırlısını diliyorum...
Teşekkür ederim annekuzusu..bu kadar sıkılmama rağmen hayırlısıysa diye başladım her işe..iyi bir işim,destek bir ailem var.Çok zor durumlarda kalmam...ama ayrı kaldığım dönemde davayı açmadan önce onu artık hiç özlemediğimi farkettim.Bu da etkili oldu kararıma..Birde kızımın yetişirken karşısında böyle bir kötü evlilik,boynunu sürekli eğen kadın örneği olmasın istedim karşısında...Bu kararı sen daha iyi kimse veremez ve bu konuda senden başka kimse saa haklısın diyemez bebeğin elinde ve sen başka bir hayat kurmaya kalkıyosun ben sana doğru kararı ver ve sakın daha sonra pişman olma derim bak bebeğim var diyosun çok iyi düşün sen düşünürkende Allah yardımcın olsun yavrunun ve senin dilerim çok güzel günler geçirirsin ayrılmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?