of canım of benim üç sene önceki halimi anlatmışsın.inan ki ben de yaşadım aynılarını..kızımla bavulumu alıp çıktım "onun " evinden....
inan ki kızımın dersleri düzeldi.garip bir haraketliliği vardı.duruldu.ben ayrıldığımı kimselere dememiştim.sınıf öğretmeni geldi "kızınız çok düzeldi ne yaptınız" diye sordu.ayrıldım deyince "en iyisini yapmışsınız hayırlısı böyleymiş kızınız çok başarılı oldu " dedi.
6 ay sahilde dolandım oradaki kafelerde saatlerce boğazı seyrettim.ama şimdi bomba gibiyim.hayattan nefret ediyordum şimdi seviyorum.... kendime onun yüzünden güvenim sıfırdı şimdi harikayım...... üzülüyordum çok şimdi hayırlısıymış diyorum.zamanla ne kadar isabetli karar verdiğimi anladım....
biraz zamana bırak sen de ve "onunla bir daha yapabilir miyim" diye düşün.içine karanlık çöküyorsa doğru karar vermişsin demektir......
Canım yazdıklarından çok düşünmüş taşınmış gibi duruyorsun. Sinirle verilen bir karar olmadığı belli. Ben sinirle verilen kararlarda bi dur sakinleş önce acele etme derim hep. Ama seninki öyle değil gibi. Sanki yılmışlık var sende. Birinci eşi ile de aynı nedenleri paylaşıyorsan adam hiç değişmemiş ve hiç değişmemiş demekki. Birbirinize duyduğunuz saygı bitmiş görünüyor. çocuğunun sana böyle davranan bir erkek modelini görerek büyümesi; gelecekteki psikolojisi ve erkeklere güveni açısından iyi olmayacaktır. Ben de boşanmamın son kararını bu yönde vermiştim. Öyle bir babayı görerek ve o şekli normal sanarak büyümesindense uzakta arada bir gördüğü bir babayla büyümesini istedim. Hep iyi yönlerini sevgisini görsün , gece eve geç gelişlerini, alkol kokan ağzıyla onu öpüşünü duymasın istedim.
Bir evin kapısının gece üçte açılmasının normal olmadığını bilsin istedim.
Zor olacak canım elbette. Ama alışıyor insan bir yıl sonra, eski umutların içinde her zaman bir ukte olarak kalacak ama çocuğuna boşalttığın enerjinin olumlu dönüşlerini gördükçe verdiğin kararın doğruluğunu anlayacaksın. Allah yolunu açık ve kolay eylesin..
Bende su anda böyle bi ilişki yaşıyorum sevıyorum dıyorum ve tum soledıklerınee göz yumuyorum alın yazım dıyorum evlenmek ıstıyorum ınsallah benımde sonum böle olmaz bence sakın barısma sakın bı sans falan vermee alısacaksın bunaa emınım ama bölee bı ılıskı yasıyorum derkenn cok sevıyorum ve gozum bısey gormuyor anlamında solemek ıstedım acıkcası ve ınsallah herseyın hayırlısı olur hayatta herkess hakettıgı gıbı yasasın sen cok ıyı nıyetlısın ama karsındakı hayvansa sallaaa ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?