bana haksızlık yapılmıyormu

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
113
38
aslında günlerdir geçmişte yaşadığım olaylar kafamı fazlası ile karıştırıyor daha doğrusu nasıl bir tutum sergilemem gerektiğini bilemiyorum kısaca anlatmaya çalışacağım
ablam çok büyük bir aşk ile evlendi fakat nişanlılık döneminde sürekli huzursuzluk yaratırdı ben ve diğer ablam onun ve nişanlısı yüzünden sürekli dayak yerdik annemden babamdan kıskaıyormuşuz ya onu
neyse evlendi gitti evde ki ablamda iyidir yani sadece cimriydi biraz ama okadar yani
neyse ben bi kaza geçirdim ama gayet basit geldi bana fakat kaza sırasında regl olduğum için fark etmemişim 15 gün süren ve günde 10 ped harcayacak düzeyde bir kanamaydı bi kaç doktora gittik sonuç çıkmadı bu arada ölmek üzereyim bu büyük ablam o surada yanıma geldi sen çocuk düşürüyor olabilirmisin
bana anlat dedi ne çocuk düşürmesi ben 17 yaşında bekar bir kızım sonra devlet hastanesine götürdü babam beni kaza sırasında damar çatlaması olmuş 1 haftalık bi tedavinin ardından normale döndüm
daha sonra biri ile tanıştım evlendim evlendiğim adamın ailesini ablam ve kv si tanıyormuş dedikodu yapmışlar evliliğimin 15. günü dedikodu için yüzleştirilmeye götürüldüm araya soğukluk girdi eşim ablamla görüşmemi istemiyordu başka problemlerde oldu ayrıldık eşimle hamileyim bu arada
bakamayız olmaz aldır kim bakıcak çocuğa diye babam hariç ailemden baskı gördüm
çalışmıyorum güvenebileceğim hiç kimse hiç bişey yoktu bebeğimi karnımda ilaçla düşürüp suni sancıyla doğum yaptırdılar bebeğimi gördüm sonrasını bilmiyorum bayılmışım
gel zaman git zaman kardeşim böbrek hastası nakil olması lazım ben böbreğimi verdim 1 hafta sonra eve gönderdiler kardeşim orada kaldı ben evdeyim ablam dedikodu yapmış neymiş ben para için böbreğimi vermişim yalana pisliğe bak beni yatağımda bıraktı çekti gitti ablam yerimden kalkamıyorum lavaboya bile gidemeyecek durumdayım sol tarafımda enlemesine 30 cm kesi var kalkamıyorum eniştem de anahtar vardı tesadüfen geldi beni yatağımdan kaldırdı lavaboya götürdü ablamı aradı bağırdı bu kızı neden yanlız bırakıyorsunuz falan diye
şimdiki durum

ablam eniştemle boşanmak üzere ablamın pis art niyet ve dedikodusu yüzünden
bizde kalıyor oğluyla ve asla enişteme vermeyecekmiş
benim odamı istila etti
ablamın oğlu okadar şımarık bir çocukki dersin sanki 30 yaşında bilmiş ukala terbiyesiz
evde rahat hareket edemiyorum her an alay konusuyum
ben ablamla aynı evde nasıl kalıcam ne yapıcam
ayrıca merak eetiğim bir konuda şu ablamın oğlu için bir çocuk değilmi amannnn aramızda büyür gider
benim bebeğim neydi ozaman ben neydim adım para için böbreğini verdi derken benim eve halen maaşımın yarısını vermem tüm birikimimin gitmesi kartlara borcum neyin nesi
kızlar kusura bakmayın bayaaa uzun oldu ama çok doluyum

İstedikleri kadar baskı yapsınlar, çocuğu aldırmayabilirdin, bunun için ailen suçluysa sen de suçlusun. Sadece onları suçlamaya hakkın yok. Evet sana bir haksızlık söz konusu ama dediğim gibi aldırmayabilirdin.

Ablan düşman başına resmen. Abla demeye bin şahit lazım.

Hangi şehirdesiniz, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama yerinizde olsam iş bulur çalışır ve başka bir eve çıkardım. Ablanız ile bir arada yaşayabileceğinizi pek sanmıyorum.

ozamn 21 yaşındaydım annemin baskıları sanki o bebeği aldırmazsam o evde kalamazmışım gibi oldu çalışmıyordum
çok asabi bir babam var korkudan ama şuanki aklım olsa ölürdüm ama asla böyle bişeye izin vermezdim

Bu ne ya!!
Ablanız gerizekalı mı sizin?
Bu hikaye gerçek olamaz...
Sizinle ne alıp veremediği var bu kadının.
O çocuğu düşürme kısmı bana inandırıcı gelmedi.
Ağır konuşucam dayanamıyorum.
Bir insan bu kadar ş...sizz olamazz!!!
Nasıl aile bu!!

Olan olmuş artık, şimdi evet size haksızlık yapıldı desek bile neyi değiştirir ki bu durum? Ailenize dönüp "peki benim bebeğimi niye aldırdınız o mu fazla geldi" deseniz, size "haklısın kızım" demeyecekler ki.

O nedenle sonucunda sizi mutlu edecek bir şey yok bu olayda. Düşünmeyin derim üstüne, bırakın geçmiş geçmişte kalsın. Aileniz size hak verip, dinleyecek birilerine pek benzemiyor. Hem öyle deseler bile ablanız size daha çok bilenecektir.

Evde kalmaktan başka çareniz yok ise, nabza göre şerbet verirdim yerinizde olsam. Evde beni ne mutlu edecekse, ablam bana sarmayacaksa, onu uygulamaya çalışırdım. Bu şekilde tek mutsuz olan sizsiniz çünkü

bukadar pislik yapıp sonra prenses olmasına dayanamıyorum

Çocuğunuzu kaç aylıkken aldırdınız (düşürttüler yani)
sunni sancıyla olmuş o zaman baya ilerki aylarda aldırmışsınız.??
Aman allahım bunlar sana çok ağır gelir...
Kaç yaşındasınız? ayrı eve çıkmak gibi bir durumunuz varmı
Ayrı evde yaşamakta büyük sorumluluk demektir.

28 yaşındayım ve gerçekten çok ağır şeyler çalışıyorum ama ayrı eve çıkamam fazlası ile tepki alır

Böyle abla düşman başına Çalışıyormuşsunuz ayrı eve çıkma imkanınız yok mu ?? tek çıkamıyorsanız bi ev arkadaşı bulsanız ?? Biran önce kaçın kurtulun o evden yaşadıklarınız çok ağır.

28 yaşındayım ve gerçekten çok ağır şeyler çalışıyorum ama ayrı eve çıkamam fazlası ile tepki alır

Kim tepki gösterecek ki aileniz mi. Hala bu yaşadıklarınızdan sonra tepkilerini mi düşünüyorsunuz. Yemişim öyle ailenin tepkisini. Dik durun korkmayın. Koca kadınsın kimse karışamaz.

daha tepkiyi mi düşünüyosun ya
başına daha ne gelebilir en yakınların mahvetmiş seni.
git kendi başına 1+1 bi ev kiralayıp yaşa. bari yerini yurdunu bilir, evde ufacık veletten laf yemezsin.

Kim tepki gösterecek ki aileniz mi. Hala bu yaşadıklarınızdan sonra tepkilerini mi düşünüyorsunuz. Yemişim öyle ailenin tepkisini. Dik durun korkmayın. Koca kadınsın kimse karışamaz.

sende bu abla varken başka düşmana ihtiyacın yok.

daha tepkiyi mi düşünüyosun ya
başına daha ne gelebilir en yakınların mahvetmiş seni.
git kendi başına 1+1 bi ev kiralayıp yaşa. bari yerini yurdunu bilir, evde ufacık veletten laf yemezsin.

bunalıma girmekten korkuyorum erkek kardeşim ikidebir uyandırıyor beni gece abla dişlerini sıkıyorsun diye

olmaz olsun öyle abla..ailen hiçbir şey demiyor mu?nekadar kötü niyetli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…