- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi storm_angell
-
ozamn 21 yaşındaydım annemin baskıları sanki o bebeği aldırmazsam o evde kalamazmışım gibi oldu çalışmıyordumİstedikleri kadar baskı yapsınlar, çocuğu aldırmayabilirdin, bunun için ailen suçluysa sen de suçlusun. Sadece onları suçlamaya hakkın yok. Evet sana bir haksızlık söz konusu ama dediğim gibi aldırmayabilirdin.
Ablan düşman başına resmen. Abla demeye bin şahit lazım.
Hangi şehirdesiniz, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama yerinizde olsam iş bulur çalışır ve başka bir eve çıkardım. Ablanız ile bir arada yaşayabileceğinizi pek sanmıyorum.
bukadar pislik yapıp sonra prenses olmasına dayanamıyorumOlan olmuş artık, şimdi evet size haksızlık yapıldı desek bile neyi değiştirir ki bu durum? Ailenize dönüp "peki benim bebeğimi niye aldırdınız o mu fazla geldi" deseniz, size "haklısın kızım" demeyecekler ki.
O nedenle sonucunda sizi mutlu edecek bir şey yok bu olayda. Düşünmeyin derim üstüne, bırakın geçmiş geçmişte kalsın. Aileniz size hak verip, dinleyecek birilerine pek benzemiyor. Hem öyle deseler bile ablanız size daha çok bilenecektir.
Evde kalmaktan başka çareniz yok ise, nabza göre şerbet verirdim yerinizde olsam. Evde beni ne mutlu edecekse, ablam bana sarmayacaksa, onu uygulamaya çalışırdım. Bu şekilde tek mutsuz olan sizsiniz çünkü
28 yaşındayım ve gerçekten çok ağır şeyler çalışıyorum ama ayrı eve çıkamam fazlası ile tepki alırÇocuğunuzu kaç aylıkken aldırdınız (düşürttüler yani)
sunni sancıyla olmuş o zaman baya ilerki aylarda aldırmışsınız.??
Aman allahım bunlar sana çok ağır gelir...
Kaç yaşındasınız? ayrı eve çıkmak gibi bir durumunuz varmı
Ayrı evde yaşamakta büyük sorumluluk demektir.
28 yaşındayım ve gerçekten çok ağır şeyler çalışıyorum ama ayrı eve çıkamam fazlası ile tepki alır
28 yaşındayım ve gerçekten çok ağır şeyler çalışıyorum ama ayrı eve çıkamam fazlası ile tepki alır
Kim tepki gösterecek ki aileniz mi. Hala bu yaşadıklarınızdan sonra tepkilerini mi düşünüyorsunuz. Yemişim öyle ailenin tepkisini. Dik durun korkmayın. Koca kadınsın kimse karışamaz.
sende bu abla varken başka düşmana ihtiyacın yok.
daha tepkiyi mi düşünüyosun ya
başına daha ne gelebilir en yakınların mahvetmiş seni.
git kendi başına 1+1 bi ev kiralayıp yaşa. bari yerini yurdunu bilir, evde ufacık veletten laf yemezsin.
canımcım hani senin trabzonlu ne oldu bu çocuk nerden çıktı...???28 yaşındayım ve gerçekten çok ağır şeyler çalışıyorum ama ayrı eve çıkamam fazlası ile tepki alır
canım trabzonlu ile herşey gayet güzel şuan bu benimde onunda ikinci evliliği olacak kısmet olursacanımcım hani senin trabzonlu ne oldu bu çocuk nerden çıktı...???
o herzaman kötü niyetliydi ama sorsan hep mağdurolmaz olsun öyle abla..ailen hiçbir şey demiyor mu?nekadar kötü niyetli..
ailenin bu duruma el atması lazım..kendini ezdirme sakın..o herzaman kötü niyetliydi ama sorsan hep mağdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?