• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana hediye almadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mevzu hediye alıp almamak değilde beklentiler.

Yoksa o bana almadı alsana bende sana almayacağım tarzında yürütebiliyorsanız ilişkinizi buyrun devam edin.

Ama benim buradan gördüğüm,siz özel gün kutlamaları,süprizler,güzel hediyeler vs beklerken karşınızdaki kişi ''pardon ya unuttum bugün senin doğumgünün müydü '?' diyecek gibi duruyor.

Bu çok mu kötü bişey dersen?Ben bilmem tercih sizin.

ben sizce ne yapayım onun dogum gününde onunkıde bıkac hafta sonra

Erkekler bu işleri be-ce-re-mi-yo işte... ne zaman ki bunu kabullenirsiniz o zaman çok çok daha mutlu olursunuz. Tecrübeyle sabittir. Öyle trip yaparak, zorlayarak kimseyi duyarlı bir hale getiremezsiniz hiç boşuna uğraşmayın. Ya öyledir ya değildir. Kabullenin. Ne kendinizi yıpratın ne karşınızdakini.

valla tecrubeyle her kız bunu kabullenecek sonunda

en başından kabullenin, rahat edin
:hulya:

aman eşimde dün evlilik yıldönümümde bişi alamadı ben takılmadım fazla gececiydi 12saat çalışıyoki biz evliyiz bide sıkıntı yapmadım biliyomki adamın boş vakti yok almaya ve mektup yazmış gece 3te buda bana yetti düşünmüş sonuçta sende canının sıkma cnm dünya malı için

İlk mesajınızda sizin çelişkileriniz olduğunu düşünmüştüm,
ama konu biraz daha açılınca sevgilinizin odun olduğunu düşündüm :hulya::kahve:

canım o bu konularda cok duyarsızlastı o duyarsızlastıkca bende daha bı acımaz oldum sankı tatmınsız yanı ama msjı bıle hozuma gıtmedı.bıkac gun sonra onunda dogum gunu var ben deona bısey almıcam

mesajı neden hoşunuza gitmedi anlamış değilim ne güzel mesaj yazmış işte önemli olan hediye değil ki bana göre hediyeden çok benim doğum günümü hatırlayıp kutlaması ayrıca o size bir şey almadı diye sizde ona almıcam diyorsunuz sizinde dediğiniz gibi zor beğenen biriymişsiniz belkide hediye alıcaktı size ama hem maddi durumdan dolayı almamış olabilir hemde alsada acaba sevgilim beğenir mi diye düşünmüştür kararsız kalmıştır bu yüzdende size demiş zaten sen beğen bir şey onu alırsınız demiş ne kadar süre berabersiniz bilmiyorum ama bence bunda bu kadar üzülcek bir şey yok ama tabi herkezin kendi görüşü...:1closedeyes:

sevgiliniz size bir çiçek alsa gerçekten mutlu olurmuydunuz zor beğenen biriyim diyorsunuz yha?

Son düzenleme:
Erkek karşısındakine değer vermiyorsa şayet bir iğne bile almaz

Yok yaaa o kadar da gaddar olmayalım.
Erkeğin sevdiği kadına verdiği değeri maddiyatla ölçmek de çok zalimce.
Hediye alanlar seviyor da almayanlar sevmiyor mu yani, olur mu hiç öyle şey.
Bu kişilikle alakalı bir durum, kimi erkek duyarlı işte bu konularda kimi değil.
Bunu değer vermekle/vermemekle karıştırmamak lazım, çok ayrı şeyler.

Bu tip konularda herkes aynı düşünmez zaten. Mesela ben kendimden yola çıkıyorum, 5 yıldır beraberiz, sadece ilk yıl hediye almıştı sonraki yıllarda almadı, yanımda olamadığı zamanlar da oldu. Ben mi çok rahatım çözemedim. Yani doğumgünü, yıldönümü, kadınlar günü, sevgililer günü... Bunlar bitmiyor ki zaten, al babam al... Ne bileyim valla herkes farklıdır dediğim gibi, ben hiç aklıma bile getirmedim bugüne kadar:bbo:

Yok yaaa o kadar da gaddar olmayalım.
Erkeğin sevdiği kadına verdiği değeri maddiyatla ölçmek de çok zalimce.
Hediye alanlar seviyor da almayanlar sevmiyor mu yani, olur mu hiç öyle şey.
Bu kişilikle alakalı bir durum, kimi erkek duyarlı işte bu konularda kimi değil.
Bunu değer vermekle/vermemekle karıştırmamak lazım, çok ayrı şeyler.

peki eski sevgilisne abrtılı hediyeler alıyoken size tanışma sürecinzde almıo sadece msj atmakla yetiniosa nasl bi kişiliğe sahiptr acaba???sempatiksalakcinni

zor beğenen biriysen beraber alalım demesi normal değil mi?? ben hep sorarım sana ne alıyım diye o da söyler .. anneme de öyle yaparım babama da ,, gerci ben hediye alıyorum "suprizzzz!!" değil :3: napıyım ihtiyacı olan şeyi almak istiyorum para değerli valla kıı

mesaj bıle bastan savma yahu boyle degıldı soleyıncede ısım gucum yok derdım var baska seylere kafa yoramıyorum dıyo.acaba ısı gucu olsa bolemı olur ıhtımalı cok yuksek gene aynı olur gıbı gelıo eskıden ben kaca o kavalayandı

Ya hersey hediye almak demek degildir .. O günün hatırlanması daha önemli tabiki ama maddi durumu yerindeyken alınmaması üzücü tabiki .Bende herseyi begenmedigimden benim erkek arkadasım genelde ben yanındayken hediyemi alır en azından begendigin birsey alıyorum der ..

peki eski sevgilisne abrtılı hediyeler alıyoken size tanışma sürecinzde almıo sadece msj atmakla yetiniosa nasl bi kişiliğe sahiptr acaba???sempatiksalakcinni

Canım adı üstünde "tanışma süreci"
Kimse kimseye tanışma sürecinde abartılı hediyeler almaz zira ne olacağı bile belli değildir.
Sevgili olursunuz, yine de almaz.. hah işte o zaman bir kıyas yoluna gidebilirsiniz.

bir yanlı s anlasılma var galıba bız tanısma surecınde degılız 5 yıllık sevgılıyız

Back
X