bunlarla nasıl yürüyorlar en sondaki hele felaket topuklu...
sonuncu 2 resim kızın ayağına oturmamış bile öne kaymış.. çok güzeller evet ama nasıl yürüncek bunlarla. ben geçen bi platform denedim allahım ayağımı sokar sokmaz hemen çıkardım.. nasıl rahatsız bir ayakkabıdır ya
2. sini beendim
cnm bunlar günlük ayakkabı deeil zaten özel gecelerde bi kaç saat giyilebilir bence
ecz.sn katılıorum cnm. bn asla yürüyemem düşerim valla. Allahtan boyum kısa deil. bırak günlük giymeyi özel günlerde bile giyemem böle yüksek topuk
ya bi de rengarenk yapıyorlar sinir oluyorum hele su nr.39un ayakkabılarını görünce daha çok sinir oluyorum... çok güzeller ve hepsinden alasım geliyor yürüyemeyeceğimi bile bile.. ben de dün 250 liralık alışveriş yaptım kocamı da aldım yanıma.. bi sürü ciciler aldım kendime... eşim açık giydirmez beni yakam gözükmücek yok koltıuk altım görünmücek. o yüzden onla çıktım.. hele bi ceket aldım bayıldım ya süper
ben seviorum topuklu ayakkabıyı yaaa bnm de kısa deil ama çok şık kadınsı duruooecz.sn katılıorum cnm. bn asla yürüyemem düşerim valla. Allahtan boyum kısa deil. bırak günlük giymeyi özel günlerde bile giyemem böle yüksek topuk
ya bi de rengarenk yapıyorlar sinir oluyorum hele su nr.39un ayakkabılarını görünce daha çok sinir oluyorum... çok güzeller ve hepsinden alasım geliyor yürüyemeyeceğimi bile bile.. ben de dün 250 liralık alışveriş yaptım kocamı da aldım yanıma.. bi sürü ciciler aldım kendime... eşim açık giydirmez beni yakam gözükmücek yok koltıuk altım görünmücek. o yüzden onla çıktım.. hele bi ceket aldım bayıldım ya süper
ben seviorum topuklu ayakkabıyı yaaa bnm de kısa deil ama çok şık kadınsı duruooecz.sn katılıorum cnm. bn asla yürüyemem düşerim valla. Allahtan boyum kısa deil. bırak günlük giymeyi özel günlerde bile giyemem böle yüksek topuk
bende almak istiorum ama yaaaa ve alcam da bi kaç tane
ben seviorum topuklu ayakkabıyı yaaa bnm de kısa deil ama çok şık kadınsı duruoo
ecz.sn katılıorum cnm. bn asla yürüyemem düşerim valla. Allahtan boyum kısa deil. bırak günlük giymeyi özel günlerde bile giyemem böle yüksek topuk
çok şık ve kadınsı durduğu yadsınamaz bi durum. arada bi giymeli bncede
kızlar o kadar çok topuklu olsada bırkaç kez gıyınce alışıyor insan ben normal spor gıyınce bır tuhaf oluyorum mesela alışmışım topukluyA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?