bana herşey yakışır diyenlerin paylaşım yeri bu yazın modasını belirleyelim =)

bu ayakkabılar harika demi kızlar

cnm bunlar günlük ayakkabı deeil zaten özel gecelerde bi kaç saat giyilebilir bence

cnm bunlar günlük ayakkabı deeil zaten özel gecelerde bi kaç saat giyilebilir bence

ya bi de rengarenk yapıyorlar sinir oluyorum hele su nr.39un ayakkabılarını görünce daha çok sinir oluyorum... çok güzeller ve hepsinden alasım geliyor yürüyemeyeceğimi bile bile.. ben de dün 250 liralık alışveriş yaptım kocamı da aldım yanıma.. bi sürü ciciler aldım kendime... eşim açık giydirmez beni yakam gözükmücek yok koltıuk altım görünmücek. o yüzden onla çıktım.. hele bi ceket aldım bayıldım ya süper

ecz.sn katılıorum cnm. bn asla yürüyemem düşerim valla. Allahtan boyum kısa deil. bırak günlük giymeyi özel günlerde bile giyemem böle yüksek topuk

ecz.sn katılıorum cnm. bn asla yürüyemem düşerim valla. Allahtan boyum kısa deil. bırak günlük giymeyi özel günlerde bile giyemem böle yüksek topuk

kız ben yürümeyi bırak denerken ayağımda bile düşüyordum. ama yürümek bu ayakkabılarla b,r sanat olsa gerek... çok isterdim.. benim boyum 158 ama yuvarlak hesap 160 diyorum

bende almak istiorum ama yaaaa ve alcam da bi kaç tane

ben seviorum topuklu ayakkabıyı yaaa bnm de kısa deil ama çok şık kadınsı duruoo

ben seviorum topuklu ayakkabıyı yaaa bnm de kısa deil ama çok şık kadınsı duruoo

kızlar o kadar çok topuklu olsada bırkaç kez gıyınce alışıyor insan ben normal spor gıyınce bır tuhaf oluyorum mesela alışmışım topukluyA

çok şık ve kadınsı durduğu yadsınamaz bi durum. arada bi giymeli bncede

çok şık ve kadınsı durduğu yadsınamaz bi durum. arada bi giymeli bncede

bence de bence de cnm lacivert olana bayıldım ben

kızlar o kadar çok topuklu olsada bırkaç kez gıyınce alışıyor insan ben normal spor gıyınce bır tuhaf oluyorum mesela alışmışım topukluyA

sürekli topuklu giymek ayak diz ve bel sağlığı açısından zararlı cnm. ama 5 cm e kadar normalmiş sanırım. özellikle yüksek topuklar zararlı tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…