kızlar o kadar çok topuklu olsada bırkaç kez gıyınce alışıyor insan ben normal spor gıyınce bır tuhaf oluyorum mesela alışmışım topukluyA
sürekli topuklu giymek ayak diz ve bel sağlığı açısından zararlı cnm. ama 5 cm e kadar normalmiş sanırım. özellikle yüksek topuklar zararlı tabi..
evet özellikle dize zararlı. ayrıca bu parmak arası terlikler de çok zararlı ayağın anatomisini bozuyor.. sırf bunun hakkında sempozyum bile düzenle ortopedi drları
ama ama ama yaaa arada giycem zaten hemen moralimi bozma yaaa
demi aynen cnm bende arada da olsa giymeyi seviorum topuklu ama çok sık giyemiorum iş yerinde ayaklarım ağrıo
canım benım her zaman gıyme arada gıy evde alıştırma yap =)) ben öle yapıodum
cnm ben de giyiyorum zaten. ama platform giyemiyorum.. ben de yeni aldığım cicileri gösteriyim size
cnm ben de giyiyorum zaten. ama platform giyemiyorum.. ben de yeni aldığım cicileri gösteriyim size
canım benım her zaman gıyme arada gıy evde alıştırma yap =)) ben öle yapıodum
platform topuklu ayakkabılar rahatmı alıcam cesaret edemıyorum çok güzeller ya ....
evde giymeyle dışarda giymek aynı olmuyor ya. ben evde yürüyebiliyorken dışarda yürüyemiyorum... bende mi acayiplik var acaba..
yüklüyorum kızlar. ancak askıda çektim pek ii gözükmüyor olabilir...
Eki Görüntüle 175105 Eki Görüntüle 175106 Eki Görüntüle 175107 bunlar da benden bi kemer daha aldım siyahı koyu kahverenginin ona benziyo
sağdaki elbiseni çok beğendim cnmgüle güle kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?