bana herşey yakışır diyenlerin paylaşım yeri bu yazın modasını belirleyelim =)

kızlar o kadar çok topuklu olsada bırkaç kez gıyınce alışıyor insan ben normal spor gıyınce bır tuhaf oluyorum mesela alışmışım topukluyA

demi aynen cnm bende arada da olsa giymeyi seviorum topuklu ama çok sık giyemiorum iş yerinde ayaklarım ağrıo

sürekli topuklu giymek ayak diz ve bel sağlığı açısından zararlı cnm. ama 5 cm e kadar normalmiş sanırım. özellikle yüksek topuklar zararlı tabi..

evet özellikle dize zararlı. ayrıca bu parmak arası terlikler de çok zararlı ayağın anatomisini bozuyor.. sırf bunun hakkında sempozyum bile düzenle ortopedi drları

Son düzenleyen: Moderatör:
evet özellikle dize zararlı. ayrıca bu parmak arası terlikler de çok zararlı ayağın anatomisini bozuyor.. sırf bunun hakkında sempozyum bile düzenle ortopedi drları

ama ama ama yaaa arada giycem zaten hemen moralimi bozma yaaa

platform topuklu ayakkabılar rahatmı alıcam cesaret edemıyorum çok güzeller ya ....

platform topuklu ayakkabılar rahatmı alıcam cesaret edemıyorum çok güzeller ya ....

ilk mesajını bnm konuma yazmışsın h.g kk ya cnm öncelikle sora da bence al bitane platform

evde giymeyle dışarda giymek aynı olmuyor ya. ben evde yürüyebiliyorken dışarda yürüyemiyorum... bende mi acayiplik var acaba..

tabıkı sende bır acayiplik yok tatlım ayaklarının alışması için demek istemiştim ayagın alıştıktan sonra dag bıle tırmanıosun o derece yanı :))) ben eski erkek arkadaşıma tekme atmaştım platformla

topiğimizi şuan 10 kişi okuo kızlar

julia__ leyla_81 civciv89 fattum fre_angel ecz.sn pelinkr glsh001

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…