Bana Herşey Yakışır Kanal D

puanlama anında birbirlerine yapmacık yapmacık gülümsemelerine çok gülüyorum ya, kimbilir içlerinden neler geçiyo

bu haftakilerden sarışın olan bayan çok tatlı, hem yapmacık değil hem de beğendim deyim de 3-4 puan vermedi. dediğin gibi: beğendim- 3 veriyorum- dışarı çıkıp gülümsüyorum şeklinde iki yüzlülük yapıyorlar çoğu.

................................................................................

Son düzenleme:
bugünkü kıza ne giyse yakışmadı hem de çoook zevksizdi,o ayakkabıları aldığı an ben bittim zaten o kadar zevksizliğe iyi bi puan bile aldı bence ama hiç beğenmedim...

bugünki kız berbat elbiseler giydi acaba hangisyle çıkıcak,hiç biri yakışmadı çünkü

zaten kız okadar zayıftıkii ne giyse yakışmadı o yüzden bende beenmedim insan kınasına öyle şeyler mi giyer. eylülün 8'inde kınam var ben giyiyimde görsünler:))))))))))

gamzede köylü kızı gibi ilk geldiğinde öyle görünmüyodu ama konuştukça saçıyla başıyla hiç beyenmedim

gamze erkeksi hatlara sahipp ne giyse beğenemedimm
bakalım finalde beni şaşırtacak mı :82::82::82::82:

bu kadar gülcek ne var anlamadım beğenmemiş olabilirsin ama bu kadar gülmek ayıp ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…