- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ches cim benim anlamadığım bugünki yarışmacı 15 yıldır bu evde oturuyorum dedi bir çantasına 450 diğerine 350 vermiş yeleğinede 350 verdim demişti dün
eee evninde koltuk yok :44:tarihi eser yemek masası sandalyeler 30 senelik nerdeyse halı eskiciye versen mandal vermez
bence evlerine doğru düzgün birşeyler alsın ailesinin eviyse bile biz bekarken alırdık nebiliym şimdiki gençler bencilmidir anlamadım vallahii
ches cim benim anlamadığım bugünki yarışmacı 15 yıldır bu evde oturuyorum dedi bir çantasına 450 diğerine 350 vermiş yeleğinede 350 verdim demişti dün
eee evninde koltuk yok :44:tarihi eser yemek masası sandalyeler 30 senelik nerdeyse halı eskiciye versen mandal vermez
bence evlerine doğru düzgün birşeyler alsın ailesinin eviyse bile biz bekarken alırdık nebiliym şimdiki gençler bencilmidir anlamadım vallahii
cidden mi ? demek burada da öyle şeyler söz konusu oluyor....ye kürküm ye dünyasında yaşayan insancıklar burada da var demek...
kimi evine özen gösteriyor,son moda ev eşyaları,en lüks mobilya takımları ile donatıyor evini..üstüme başıma sonra alırım ,giydiklerimle idare derim diyor..kimi de evi önemsemiyor,dışarı çıkıp giyinicem,havamı atıcam,önemli olan benim kendimi iyi hissetmem,moralimin yüksek olması diyor..tamamen tercih meselesi.....
bnde anlamıorm dgrusu kimisi sonradan görme olmalı etrafımda da çok var :))))
işte sorun da orada zaten canım...son cümlene katılıyorum..valla giysiye bu kadar para akıtmayı saçma buluyorum, ne bileyim o paraları biriktirip yurtdışına dil okuluna gitsin
ya alabilir bi çantaya 1000 lira verebilir bize ne de, almayanı niye aşağlıyosunki sorun pahalı çanta almasında değil almayanı küçük görmesinde
kimi evine özen gösteriyor,son moda ev eşyaları,en lüks mobilya takımları ile donatıyor evini..üstüme başıma sonra alırım ,giydiklerimle idare derim diyor..kimi de evi önemsemiyor,dışarı çıkıp giyinicem,havamı atıcam,önemli olan benim kendimi iyi hissetmem,moralimin yüksek olması diyor..tamamen tercih meselesi.....
canımkıyafet fena değildi bana göre çok süper değildi ama mezuniyette giyilir bana göre..ay o beyaz terliklerle tv ye çıkılmaz cidden
arkadaşlar gitsin ailesinin evini lüx döşesin demiyorumki vasatta olsa bir şeyler alabilir okadar pahalı şahsi eşyalar aldığına göre yo insanın parası olmaz alamaz amenna ama 3 parça kıyafete 1 milyar para verip 30 senelik koltukta oturmakta çelişkili bana göre..
vaay cengo ne metiye düzdüama hoş olmuş ya, üst kısım benimde çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?