Bana Herşey Yakışır Kanal D

kimi evine özen gösteriyor,son moda ev eşyaları,en lüks mobilya takımları ile donatıyor evini..üstüme başıma sonra alırım ,giydiklerimle idare derim diyor..kimi de evi önemsemiyor,dışarı çıkıp giyinicem,havamı atıcam,önemli olan benim kendimi iyi hissetmem,moralimin yüksek olması diyor..tamamen tercih meselesi.....

valla giysiye bu kadar para akıtmayı saçma buluyorum, ne bileyim o paraları biriktirip yurtdışına dil okuluna gitsin

cidden mi ? demek burada da öyle şeyler söz konusu oluyor.... ye kürküm ye dünyasında yaşayan insancıklar burada da var demek...

ya alabilir bi çantaya 1000 lira verebilir bize ne de, almayanı niye aşağlıyosunki sorun pahalı çanta almasında değil almayanı küçük görmesinde

işte sorun da orada zaten canım...son cümlene katılıyorum..

kesinlikle tercih meselesi.kimi parayı tatile eğlenceye harcar,kimi eşyaya,kimi kıyafate,kimi yeme içmeye.ha kıyafet almayıp eşya alan kıymetli midir?hayır ikisi de şekilcilik ve hava basma derdi.o kişi de evdeki eski mobilyalarla idare ederim ama kıyafetlerim güzel olsun diyordur.

kendinden daha ucuz mal alanı aşağılayıp her an aldıklarını gözlere sokup fiyatını üstüne basa basa dillendirenler için diyorum..bir de şu var ki kiminin de parası olur ama o fiyatı çok görür bir ayakkabıya,bir kıyafete...
geçenlerde face de gözüme çarpmıştı..çocuklar için pılantalı incili kıyafetler varmış..alıcısı çokmuş..hem de Türkiye de....:44: Açıkçası çok çok param olsa da asla düşünmem o şekilde kıyafet almayı..tamamen görgüsüzlük..bunun dışında zaten çocuklarımız en değerli hazineler,ekstradan gerek yok o tarz kıyafetlere...

herneyse konuyu dağıtmadan gideyim,kusura bakmayın....:97:

sohbet ediyoruz canım ne konuyu dağıtması, valla tv dekiler bizden çok geyiğe sardı

arkadaşlar gitsin ailesinin evini lüx döşesin demiyorumki vasatta olsa bir şeyler alabilir okadar pahalı şahsi eşyalar aldığına göre yo insanın parası olmaz alamaz amenna ama 3 parça kıyafete 1 milyar para verip 30 senelik koltukta oturmakta çelişkili bana göre..

vaay cengo ne metiye düzdü ama hoş olmuş ya, üst kısım benimde çok hoşuma gitti

yav bir şey diyecem,30 değil 50 senelik koltuk ta olabilir yeri geldiğinde..Ne kaliteli,evladiyelik mobilya takımları var..gerçek masif ,hem modern hem de klasik çizgisi olan...baktığında insanda hayranlık uyandıran..şimdiki uyduruk ve çabuk deforme olan modüler mobilyalara taş çıkartan türden olan...

dedikodu gibi olmasın ama nasılsa isim vermiyorum ,konservatuarda çok çok şık giyinen bir kız arkadaşım vardı..bankada bilmem ne kadar param var diye söylerdi..ki daha öğrenciydik..vay be derdim ..babası iyi kazanıyor ki kızına da o kadar birikim yapabilecek kadar harçlık veriyor..bir gün evlerine gitmiştim..şok geçirdim resmen...çok fazla ayrıntıya girmeyeyim..koltukların süngerleri çıkmış,oyulmuş o vaziyetteydi..tüm ev eşyaları hurdacıdan alınmış gibiydi...tamamen tercih meseles, dedikleri, de bu olsa gerek...

gökçe çok tatlı çok güzell bi kız ama çok abartılı elbiselere yöneliyor

programda bayanların fazla atıp tuttuklarını düşünüyorum nasılsa kanıtlanabilirliği yok popülerlermiş taklit edilirlermiş yollarını değiştirirlermiş bugün yarışan sarı kız ablamla aynı üni.de okuyormuş popülermiş fakat ablam kesinlikle tanımadı gerçi bu 3.sınıf ablam 2.sınıf ama bilemiyorum kameralarla hepsi kendisini Elizabeth sanıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…