ya ben güzellik anlayışını bilmiyorum ya da bu haftanın kızları hiç aynaya bakmamış hele meral diye biri vardı o nedir öyle yahu güzelliği geçtim huy olarak bile çirkin çok şık olmuş diyip 2 4 puan eriyorlar çok değişikler :) birde geçenlerde bi muhabbetleri vardı okulda nasıl popüler olunurmu ne diye o an şok üstüne şok geçirdim biri şey diyor ben çantalarımla giyimimle fiziğimle popüler oluyorum diğeri ben kimseyle muhattap olmam okulda öyle çok az kişiyle konuşurum yaklaşamam ondan popülereim diyor yahu sizi kim kandırdı a kızlar
Hele bennn hele bennnn!!
böle bakdım ekrana..ciddi anlamda dengesiz kızlar hepsi,ben kimseyle muhattab olmuyorum o yüzden populerim dedi bi tanesi ya! kimseyle konuşmam,bazen çok özenerek giyinirim arkadaşlarım bana nere gidiyosun die soruyolar,hiç bi yere gitmiyorum sadece özenli giyinmek istedim diyorum,populerim yani ayy rezalet ya..genç kızlarımızda bunları izleyip örnek almıyolardır umarım..
...
ben kimseyle muhattab olmuyorum o yüzden populerim dedi bi tanesi ya! kimseyle konuşmam,bazen çok özenerek giyinirim arkadaşlarım bana nere gidiyosun die soruyolar,hiç bi yere gitmiyorum sadece özenli giyinmek istedim diyorum,populerim yaniayy rezalet ya..
bi kadının en büyük problemi zengin koca bulup bulamamakmış
sanırım ben treni kaçırdım, problemi çözmeme gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?