Bana Herşey Yakışır Kanal D

ben elbiseyi beğendim ama bu kız niye böyle kedi makyajı yapıyor ben anlamış değilim oysaki sade hali çok daha güzel itici oluyo,ayrıca banu alkana benzettim sanki

bugün hastaydim okula gitmedim bi bakayim nedir bu mesele diye aman tanrim bir insan bu kadarmi zevksiz giyinir hersey kirmizi gözüm bozuldu sandim bi an ...
babasida cantaciymisda hergün bir baska cantayla gidermis okulada .. haspam :)

sevgilimle izliyoduk kızın 120 çift ayakkabısı olduğunu duyunca ohaaaa ayakkabıcıda bile o kadar çeşit yoktur dedi

ya ben güzellik anlayışını bilmiyorum ya da bu haftanın kızları hiç aynaya bakmamış hele meral diye biri vardı o nedir öyle yahu güzelliği geçtim huy olarak bile çirkin çok şık olmuş diyip 2 4 puan eriyorlar çok değişikler :) birde geçenlerde bi muhabbetleri vardı okulda nasıl popüler olunurmu ne diye o an şok üstüne şok geçirdim biri şey diyor ben çantalarımla giyimimle fiziğimle popüler oluyorum diğeri ben kimseyle muhattap olmam okulda öyle çok az kişiyle konuşurum yaklaşamam ondan popülereim diyor yahu sizi kim kandırdı a kızlar

Hele bennn hele bennnn!!
böle bakdım ekrana..ciddi anlamda dengesiz kızlar hepsi,ben kimseyle muhattab olmuyorum o yüzden populerim dedi bi tanesi ya! kimseyle konuşmam,bazen çok özenerek giyinirim arkadaşlarım bana nere gidiyosun die soruyolar,hiç bi yere gitmiyorum sadece özenli giyinmek istedim diyorum,populerim yani ayy rezalet ya..genç kızlarımızda bunları izleyip örnek almıyolardır umarım..

bunlara kim der yirmili yaşlarda diye hepsinin bi karış makyajdan yüzleri pörsümüş resmen genç kız dediğinde biraz masum görünüşlü olmalı hepsi olduğundan 10 yaş yaşlı görünüyodu bence

Bunları söyledikleri yeri izledim. Gerçekten gülünç :90:

kına gecesinin ne olduğunu kimse bilmiyodu cengo iyiki anlattın bu adam normaldede mi böle tinn tinn tinn konuşuyo acaba :26:
bugün yarışcak kız çok şeker bence,bakalım nolcak..

bi kadının en büyük problemi zengin koca bulup bulamamakmış

sanırım ben treni kaçırdım, problemi çözmeme gerek kalmadı

puanlama anında birbirlerine yapmacık yapmacık gülümsemelerine çok gülüyorum ya, kimbilir içlerinden neler geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…