Bana Herşey Yakışır Kanal D

gideceğime gitmişime pişman ederler diyosun

Kızlar bugunku bölümün tekrarını netten nerden izleyebilirim? Kaçırdığınız bölümleri iz<lediğiniz yer var mı kullanışlı bi site bildiğiniz?

canım site bilmiyorum tekrarını veren, ama gece 1-2 gibi tekrarı çıkıyo

Saçı zaten fönlüydü,ama en sinir olduğum şeyi yaptılar...Horoz ibiği gibi tepesini kabarttılar.

Saçı zaten fönlüydü,ama en sinir olduğum şeyi yaptılar...Horoz ibiği gibi tepesini kabarttılar.

canım zaten krepeliydi, bide iyice kabarttırdı, bence bu kız saçlarını hep böyle yapıyo tarzı bu gibi

vallahi ben kuaföre gidince 2 saatten önce çıkamıyorum bunlar böyle 5 dk çıkınca gıcık oluyorum galiba

Saçı öyle tepeden kabarınca boy uzun görünürmüş,ondan tiftiyor herhalde.Maşallah kızda ne saç var ,kaynak değilse...

gösterişli bi kolye takabilirdi bence, bluzun kumaşı gereği göbeğinide çok göstermiş

ay her kadın bi kere aldatılmalı diyo, kadınların kaderiymişmiş, eee o zaman neden tüm kadınlar için diliyosun madem kader her kadın yaşar zaten

cengo blazere takmış ya, zaten modayı cengo belirliyo tüm mağzalar pudra, dantelliler, şifonlar falan...
ama güzel blazer göremiyorum valla

cengo blazere takmış ya, zaten modayı cengo belirliyo tüm mağzalar pudra, dantelliler, şifonlar falan...
ama güzel blazer göremiyorum valla

ben yazacaktım tesadüf baktım her gördüğümde blazer dedi
kendi neyden hoşlanıyorsa karşısındaki ni de öle görmek istiyıorrrrrrrr

Cidden blazer cekete taktı adam.Ben de bakmıştım bir ara sonra vazgeçtim Twist'te var bir tane beğendiğim indirime girince alacağım.Şimdi bir cekete 150-200 vermem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…