Bana Herşey Yakışır Kanal D

hiç beğenmedim, çok kötü, basit, siyah tulum çok yakışmıştı şık olmuştu halbuki

hiç güzel değil elbisesi,ayakkabıyla çantada alakasız elbise ve birbirleriyledünkü kıza da ayrıı gıcık oldum sarışınım türkiye de erkekler sarışın sever bilmem ne dedi neresi sarı kapkara kendi boyamışs açı sarışınım diye geziniyor ortalıkta

dünki kız ne giydi ?? :26:
bi tulum denemişti siyah onu beğenmiştim ben bitek,bugünkide acaip ayakkabılar deniyo şuan elbiseleri hiç göremedim daha

dünki kız ne giydi ?? :26:
bi tulum denemişti siyah onu beğenmiştim ben bitek,bugünkide acaip ayakkabılar deniyo şuan elbiseleri hiç göremedim daha

ayaklarına kadar uzun, fırfırlarıda baştan aşağıya, yukarsı açık aşağıya doğru koyulaşan degradeli bi elbise giydi dünkü kız ben hiç beğenmedim

dünki kız resmen fiziğini güzelliğini gölgeledi
süper şeyler denemişti, alacağı en son şeyi aldı yaa
alışverişe çıktığı elbiseyle katılsaydı oylamaya kesin 1. olurdu :26:
mahsusmu seçtirdiler acaba
hele ayakkabılar şaka gibi yaa

fuşya bir bluz denemişti, bol saten, siyah bir minik papyon gibi fiyongu vardı fiyatı da 59du sanırım
süperdi yaaaa
ona bayıldım öldüm yaa, kolları filan harikaydı nerde satılıyor acaba o

bu haftakı yarısmacılar cok acayıp normalde alıswerıse gıderken cok guzel gıyıolar
konser ıcın sectıklerı kıyafet wasat ıclerınde en normalı merweydı bence bakalım yarınkı napcak ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…