Bana Herşey Yakışır Kanal D

Cidden blazer cekete taktı adam.Ben de bakmıştım bir ara sonra vazgeçtim Twist'te var bir tane beğendiğim indirime girince alacağım.Şimdi bir cekete 150-200 vermem .
yarışmacı olsan seni beni taşlarlar övüne övüne 5 tl kemer 600 çanta 150 200 çift ayakkabı diorlar duysalar bi cekete 150 200 vermiyoruz var yaaaa

Lirikcim kadıköy'den yaptı alışverişini

yarışmada semtler değişmiyor pek :82:ben ist hiç bilmiyorum yarışmada pendik fatih nişantaşı 2 yer dışında bir yere gidemediler bilmediğim halde nişantaşı sokaklarını ezberledimmm
istnbulda alışveriş için başka mekan yok mu

Beşiktaş var orayada gittiler birde ümraniye ye gittiler burada her semtte alışveriş imkanı var bütçene göre herşeyi bulabiliyorsun tabi...

aysu kayacıya benzemek çok önemli bişey galiba

konsept çok saçma ya, konsere giderken neden özel kıyafet alayım hemde 700 liralık

aysu kayacıya benzemek çok önemli bişey galiba

konsept çok saçma ya, konsere giderken neden özel kıyafet alayım hemde 700 liralık

demet şener aysun kayacı ebru şallı da olmasa estetikçiler kepenkleri indirir
700 tl yi başka konseptleri çin vermediler :44:demek ki önemli bi zatt ı muhteremin konseri buu

demet şener aysun kayacı ebru şallı da olmasa estetikçiler kepenkleri indirir
700 tl yi başka konseptleri çin vermediler :44:demek ki önemli bi zatt ı muhteremin konseri buu

evet sanırım büyük bi sanatçının konseri, nihat doğan olabilir

neden şekerim, izin vermiyo mu

canım sen hamilemisin
:26:

yok sagolsun esım sıyasete taktı yıne sımdı Kılıcdaroglu konusmasını ızlıyor
oyle kı uyuyordu,kaldır benı cıkınca dedı tamam dedım ,gıttım basladı dedım
ılk sordugu sey nasıl,kalabalık mı
uykulu gozlerle ızlıyor hayatta bırakmaz tvyı bana

evet hamıleyım ben

evet sanırım büyük bi sanatçının konseri, nihat doğan olabilir

olabılırrrr

aaaaayy canım benim, çok sevindim, istediğini biliyodum ama hamile kaldığını bilmiyodum, çok mutlu oldum, sağlıcakla mutlulukla al kucağına inşallah

sağlıkla al bebişi kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…