Bana Herşey Yakışır Kanal D

Nasıı şımarık bii kadın bu yaaa
bide ben güzelimm havalarında değilmiii

kızlar bende her gün izliyorum
bu günki kadının 200 ayakkabısı vardı
2 de çocuğu varmış nasıl buluyor almaya fırsatı
maddi açıdan demek istedim

güne giderken gece kıyafeti seçilirmiarkadaşlar
biz millet olarakmı arabeskiz biraz
bütün yarışmacılar hemen gece elbiselerine abiyelere bakıyorlar
formatı takan yok
günde böyle giyinip gitsen şu arkası zincirli kıyafet gibi millet şaşırır bi kere

Programa katılanların çoğu görgüsüz seviyesiz insanlar bencee :84:
Ama ben de takip ediyorum hangi tipe ne yakışır nerde ne giyilir die öğrenmek için tabiii bunu yarşmacılardan değil :84: Cengiz Beyden öğreniyoruz yoksa yarışmacılara kalsak öğğğğğğğğğğ

en çok çanta merakım var 33 yaşındayım
ciddi meraklıyımdır 6 çantam var hepsi
aykakkabı çizmelerle birlikte 10 tane
200 tane almış çocuklarına yatırım yap yada araba altın
200 ayakkabı alınırmı
zaten modası geçiyorki

aman allahim altin gününe dügüne gider gibi giyiniyorlar hem olumsuz elestirip sonra kendileride ayni hatayi bilerek yapmiyorlarmi tam bi fiyaskoydu bu hafta ilk gün yarisan kadin hele makyaji

hele kilolu sarışın yarışmacı var dikkat edin oturmasına sanki klozette oturuyo açmış bacaklarını iki yana canlı olsa bağlanıp söylemek isterdim...

bu günki yarışmacı kalem elbiseyi seçti ama bir beden dar vücuduna oturduğunda her an elbisenin patlaması söz konusu
makyajı ağır yaptırıyorlar sanki akşama sahne alıcaklar
cengiz bey ne dedi
yurt dışında bile artık saç makyaj ve kıyafette doğala en yakın olan tercih ediliyor

hele kilolu sarışın yarışmacı var dikkat edin oturmasına sanki klozette oturuyo açmış bacaklarını iki yana canlı olsa bağlanıp söylemek isterdim...
ayy walla öleydi kadın yaaa
bugünkü kız şekerdi ama sevdim hanifeyi

o kilolu sarışın bayanda kendisi topuklu giyemeyeceği içinmidir nedir hep bu ayakkkabılarla nasıl hizmet yapacaksınız gelenlere çay felan nasıl vereceksiniz diyor ikide birde.bu kendi altın günümde ne giyilir değilki;altın gününe nasıl gidilir.kendisi kilolarından ötürü iddialı giyemeyeceği için hemen öyle yorum yapıyor.yarın kesin babetlerle katılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…