Bana Herşey Yakışır Kanal D

aynen canım hem istese zayıflayabilirki zayıfları kıskanmak yerine
hanifeydi bu gün yarışan pek şirin bir kız göğüs dekoltesi vermem dedi
kısa etek giyiyor
tabi herkezin tarzı saygı duymak lazım
bende göğüs dekolteli giydim bir kaç kez
ama insanların dikkati direk o bölgede oluyor
bende dikkat çekmek istemiyorum
o nedenle giymem herhalde

hanifede 5-10 lira verip 34 çanta almış
bence evde çok yer kaplıyor gereksiz
biraz daha verip biraz iyisini alıp uzun kullanmaktan yanayım3-5 tane olsa yetr bence
ama daha 22 yaşında fikirleri çok değişir

ben güne gittim arkadaşlar
genelde süslü ayakkabılarla gelip kapıda çıkarıyorlar yanlarında yine şık terlikler getiriyorlar
abiye değilde daha günlük ama şık giyinmeye çalışıyorlar

ayy walla öleydi kadın yaaa
bugünkü kız şekerdi ama sevdim hanifeyi
hanifeye herşey yakışıyor 21 yaşında ama asıl mesele 30 yada 40 yaşında aynı görünümü koruyabilmek kendini salmamak..

ben güne gittim arkadaşlar
genelde süslü ayakkabılarla gelip kapıda çıkarıyorlar yanlarında yine şık terlikler getiriyorlar
abiye değilde daha günlük ama şık giyinmeye çalışıyorlar

Valaa ben kendimiz arkadaşlarla gün yaptığımda genelde özenirim ama daha çok rahat şeyler giyerim.ama bir kere kayınvalidemin gününe gitmiştim. O yaşlı kokona kadınlar. acaip özenmişti. Saçlar yapılmış ,özel ayakkabılar getirlmiş, kıyafetler o biçim.... şaşırmıştım..

bencede özenli ve rahat olunmalı ev oturması sonuçta

pazartesi günü yarışan sevda hanım yemekteyiz de türbanlı bi bayanmış.

link vermek yasak olduğundan google ye girin sevda tavukçuoğlu yazın. karşınıza çıkacak.

bugunki kizi cok begendim. cok zarif ve sikti. tam benim tarzim. bence haksizlik yapiyorlar. sisman kadin 3 puan verdi. herkes en az puani veriyorki kendisi kazansin aklinca. hakeden kazanmiyor bu yarismada.

link vermek yasak olduğundan google ye girin sevda tavukçuoğlu yazın. karşınıza çıkacak.
sen yazınca baktım sevda hanıma 4 çocuk annesi biri daha istikrarlı olmalı bence

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde fiziği çok düzgün işte hanife gibiler baştan kaybediyor kazanmasın diye az puan veriyorlar gibi

hanifenin kiyafeti güzeldi ama yasina fizigine göre alisilagelmis basit bi kiyafetti onun yerine salvar yarasa kol kombini secseydi cok daha etkiliyeci ve yerinde olucakti.
Ama saci hic olmamis kuaför elli degdi sözde saclari fönlü hali tülerikdi bide 35 tl naz poz yaparak kabul ettiler
Nihal hanimde hanifeyi bayaga begendi sacini kiyafetini herseyini cok buldu ama vere vere 5 puan verdi ah su para

ayy inanmıyorum eveeeet.Ben de diyroum ben bu kadını gördüm yaaw nerden nerden,unutmam gördüm mam nerden.
Kapanan gördümde bu denli açılan da görmemiştim

KIZLAR HANİFEYE BAKIN 2009 DA GÜZELLİK YARIŞMASINADA KATILMIŞ MİLLET DEMEKKİ DURUP DURUP BİYERLERDE YARIŞIYOO :97:

aynen allam saçı dağınık gibiydi
yarışmacılar aslında güzel kıyafetlerde giyiyo ama seçmeyip gidip en garip elbiseyi alıyorlar

evde olduğum günlerde mutlaka izliyorum bu yarışmayı alışkanlık yarattı resmen bide biz kadınların alışveriş tutlunluğundan olsa gerek çok hoşuma gidiyor,bu haftanın yarışmacılarından ilk gün yarışan bayanı bende tanıdım başını farklı bi biçimde kapatan yemekteyizede katılan bayandı ama kadın birden nasıl açılmış öyle 1sene içinde ne değişti acaba hayatında,bugün yarışan hanifede kıyafetlerinde göğüs çatalını bile göstermekten rahatsızlık duyduğunu söyledi bugün ama verdiği pozda herşey ortada bu nasıl bi çelişki anlamadım..

KIZLAR HANİFEYE BAKIN 2009 DA GÜZELLİK YARIŞMASINADA KATILMIŞ MİLLET DEMEKKİ DURUP DURUP BİYERLERDE YARIŞIYOO :97:

söylemişti katıldım diye yarışmaya artı zaten mini şortla çıkmış alış-verişe
bunlarda hastalık sanırım

normalde çıkmaz bence toksicim ekranda diye öyle çıkmıştır..
ünlü olmak istiyo sanırım
kıza üzüldüm bir ara parası yok örenci diye..

ekrana çıkanların kafası karışıyo sanırım kamera karşısında kendilerini dünyanın en güzel kadını sanıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…