aynen canım hem istese zayıflayabilirki zayıfları kıskanmak yerineo kilolu sarışın bayanda kendisi topuklu giyemeyeceği içinmidir nedir hep bu ayakkkabılarla nasıl hizmet yapacaksınız gelenlere çay felan nasıl vereceksiniz diyor ikide birde.bu kendi altın günümde ne giyilir değilki;altın gününe nasıl gidilir.kendisi kilolarından ötürü iddialı giyemeyeceği için hemen öyle yorum yapıyor.yarın kesin babetlerle katılır.
hanifeye herşey yakışıyor 21 yaşında ama asıl mesele 30 yada 40 yaşında aynı görünümü koruyabilmek kendini salmamak..ayy walla öleydi kadın yaaa
bugünkü kız şekerdi ama sevdim hanifeyi
ben güne gittim arkadaşlar
genelde süslü ayakkabılarla gelip kapıda çıkarıyorlar yanlarında yine şık terlikler getiriyorlar
abiye değilde daha günlük ama şık giyinmeye çalışıyorlar
bencede özenli ve rahat olunmalı ev oturması sonuçtaValaa ben kendimiz arkadaşlarla gün yaptığımda genelde özenirim ama daha çok rahat şeyler giyerim.ama bir kere kayınvalidemin gününe gitmiştim. O yaşlı kokona kadınlar. acaip özenmişti. Saçlar yapılmış ,özel ayakkabılar getirlmiş, kıyafetler o biçim.... şaşırmıştım..
sen yazınca baktım sevda hanıma 4 çocuk annesi biri daha istikrarlı olmalı bencepazartesi günü yarışan sevda hanım yemekteyiz de türbanlı bi bayanmış.
link vermek yasak olduğundan google ye girin sevda tavukçuoğlu yazın. karşınıza çıkacak.
pazartesi günü yarışan sevda hanım yemekteyiz de türbanlı bi bayanmış.
link vermek yasak olduğundan google ye girin sevda tavukçuoğlu yazın. karşınıza çıkacak.
hanifenin kiyafeti güzeldi ama yasina fizigine göre alisilagelmis basit bi kiyafetti onun yerine salvar yarasa kol kombini secseydi cok daha etkiliyeci ve yerinde olucakti.
Ama saci hic olmamis kuaför elli degdi sözde saclari fönlü hali tülerikdibide 35 tl naz poz yaparak kabul ettiler
Nihal hanimde hanifeyi bayaga begendi sacini kiyafetini herseyini cok buldu ama vere vere 5 puan verdiah su para
KIZLAR HANİFEYE BAKIN 2009 DA GÜZELLİK YARIŞMASINADA KATILMIŞ MİLLET DEMEKKİ DURUP DURUP BİYERLERDE YARIŞIYOO :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?