Bana Herşey Yakışır Kanal D

cengiz diyorkii

1000lira çok güzel bir bütçe
güzel elbiseler bulabilirler diyor

acaba cengizin tükanında 1000liraya bi elbise varmıdır

tipler gene çok değişik
çok eğlenicez

bu kadın ne ayak yahuu
o kameraya bakışı filan

dizi çekimiyle filan karıştırdı sanırım

ay hele o şortla çıkıp gelen nasıl cengizin yorumları hele o ellerini kullanması ilahi cingizzz

çok ağır elbiseler yaaa

genelde kır düğünü tarzında uçuş elbiseler deniyor

bu Ahu nun elbise giydiği zaman ki bakışları eskinin 0900.........lü hatlı beni arayın sıcak satler v.s diyen kadınların bakışlarına benziyor kendini çok seksi buluyor herhelde

bu Ahu nun elbise giydiği zaman ki bakışları eskinin 0900.........lü hatlı beni arayın sıcak satler v.s diyen kadınların bakışlarına benziyor kendini çok seksi buluyor herhelde

gözlerini kısa kısa bakışları beni öldürdü

buket dereoğluna çok benziyor kadın

ya şuan elbise deneyip duran Ahu daha önce bi kanalda Aile Sırları'nda oynamıştı.Yanlış da hatırlıyo olabilirim,bilemedim şimdi :26:

aile sırlarında kocası alt katında oturan bi kadınla aldatıyodu o sanırım bana da tanıdaık geldi

bu ahu nun elbise giydiği zaman ki bakışları eskinin 0900.........lü hatlı beni arayın sıcak satler v.s diyen kadınların bakışlarına benziyor kendini çok seksi buluyor herhelde

:):benzetme 10 numara

lüx bir otel düğününe hiç uygun değildi.Çoğu kişinin kolayca oluşturabileceği sıradan bir kombin.1000liralık bütçeyle neler alabilirdi oysa.
Zaten bi edalar bi havalar..göz süzmekten elbise bakmaya fırsat bulamadı.Güzel kadın ama beceriksiz.
Tuba'dan çok ümitliyim.
tubacım pantolonunu beğendim bebeyim.

bakışlar el hareketleri falan kameraya da yaptı el hareketi gelen ses 'ne yapıyosunuz ahu hanım' saçlarını beğenmedim bide o ayakkabılar bana çok ağır gelio, uzun boylu hanım bu haftanın 1.si olabilir

ay tuba 1.78 boyunda 55 kiloymuş ne güzellll,fiziğide çok hoş manken gibi kadın...bence ona ne giyse yakışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…