Bana Herşey Yakışır Kanal D

saks rengi uzun bi elbise giydi. dore ayakkabı ve çantayla birlikte.

pöfff zewksiz bunnar ya 1000lirayla neler alınır ahununn o bakşları beni çok güldürdüü kendini çok seksi sanıo herlade.bende tubadan ümitliyim manken gibi hatun maşallahh.

Dün kızım programı seyrettikten sonra başvuru yapmış akşam telefonla aramışlar kabul edildiniz diye kızım nasıl mutlu hemen aradaı ane beni kabul ettiler diye ...Yok dedim olmaz bak hatunlar birbirini yiyorlarzaten kızımda burada değil okuyor oda söylemiş şuan gelemem diye onlarda ne zaman uygun olursanız gelin demişler..Katılsın istemem açıkcası yarışmaya..

ay bugunkı yarışan bayan 42 bedenım dıyor ama bence 44 vardır ya

44 bile az ona kesin 46...ay bu beden konusunda yalan söylememelrien uyuz oluyorum neysen osun işte.
1.54 e 74 kiloyla 42 nasıl oluyor mucize olmalı..bide o yaşta
aynı teyzem gibi..
boyu aynı teyzem 80 kilo 48-50 beden giyiyor..hadi bunda düştük 46 olsun bari...

:13::13::13::13::13:

ahhahhahahah ayy bu cengizin açıklamaları beni öldürecek

menkenin üzerindeki duruşuyla, aysel hanımın görüntüsü
arasında uçurumlar var diyorrr

ee heralde yaniiii

Zaten bu insanlardaki özgüvene hayranım ..o bedenle 36 bedenlerle yarışmayı nasıl göze alırki insann yakışmıyor işte ..

bu saks mavi yakıştı yaa
cengiz neden ortaokul filan diye saçmaladı kii

kollarındaki bıngılları kapadı
bel göbek gayet kapadı :26::26:

aha çıktı meydaneeeee sıkıysa cengiz desin simdi aysel hanımın teni süper diye

bu saks mavi yakıştı yaa
cengiz neden ortaokul filan diye saçmaladı kii

kollarındaki bıngılları kapadı
bel göbek gayet kapadı :26::26:

bende içimden bu elbise cuk oturdu didim cengiz birden bozdu beni
bugün cengiz abazoğlunun kotunun fermuarı gözümü tırmaladı yeni moda mıdır tam kapatamamış mı bi karışıklık vardı :83:
ama mankene giydirdiği kıyafetlerde gözüm kalıorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…