Bana Herşey Yakışır Kanal D

kızlar ben 3 gündür izleyemiyorum ya çok az bakabildim
iki esmer kız var biraz rüküşler gibi geldi
bugünki sarışın bayan kibardı ama bence kendini çok beğeniyor
zaten programa katılanların öz güvenleri tam şaşırıyorum aslında severim öyle insanlarıda
megolomanlık var hepsinde
birde neden limiti düşürdüler bir milyardı 500 oldu
zorlaştırmak içinmi acaba
benim en sevdiğim kısım ilk başta evlerini gösterdikleri bölüm bu arada:87:

Ben de fırsat buldukça izliyorum ama şimdiye kadar az kişinin modadan anladığını görüyorum,çünkü çoğu konsep ne olursa olsun aynı giyiniyorlar. Abiye bir elbise,klasik bir ayakkabı ağır makyaj ve topuz saçlar. Çoğu demode.Bir de çok bilmiş havalı ukala konuşanlar tipler yok mu,ah o proğramda ben olacaktım diyorum

Son düzenleme:
Bende fırsat buldukça izliyorum bu haftaa pek bi değişikler gibime geldi hele azraya sinir oldumm pek bi ukala ama geçen hafta son yarışmacının kıyafeti çok hoşuma gitti fakatt bide ağızlarıyla söyleyipp puan vermiycem diyip vermediler şaştım kaldımm :96::96::96:

bugn ki bayan çok kötü giyindi gerçkten o fiziklee yalan olduu resmen.bu arada sezinin giydiği dantel elbiseye bende bitmiştim ama çok miniydii azra denen kız ayrı bir garip aynı yaşta olmamıza rağmen ona baktıkça kendimi henüz ergen gibi (görünüş olarak) konuşmalarını duydukçada haminne gibi hissediyorum...

Son düzenleme:
ben şimdi tekrarını izliyorum,o sarışın bayan amani ne çirkin giyinmiş öyle, böyle giyinerek yarışmaya katılma cesareti nerede buluyorlar anlamıyorum

Son düzenleme:
azra sen gerçekmisin
sarışınların aptal olduğu tezini azra çürütmüş oldu böylelikle

azra defol git allah aşkına..halin tavrın konuşman,kendini beğenmen,fiziğin herşeyin iğrenç...delirttin beni resmen.ilk gün fiziği güzel sanmıştım ama hayır yok aşırı zayıfsın ve güzel taşımıyorsun.
kızmın adını azra koyacağım nasipse ama senin yüzünden o isimden nefret etmek üzereyim..
nolur gir oku bunları lütfen.

sezin beni kıskanıyor 34 beden olamadığı ve olamayacağı için diyor..valla asla tercihim değildir 34 beden .sezin ondan çok daha seksi.

elbisesi güzeldi bugün azranin yakisti,ama cok zayif ya gögüsleride var bi 95 herhalde,ve cukuru var dekolte elbisede hemen cikiyor,igrenc duruyor.zayiflikdan yüzü cok cökmüs,gülünce kirisiyor yüzü.biraz kilo alsa güzellesir

o ne öyle ya alisverisde ayyyy,yaniiii..tarzinda kokos kokos laflar,bir kestane yedi ufak ufak ,sacma sapan yürümesiyle konusmasiyla cok sinir bir kizdi.

ben işten izliyorum o yüzden 1 gün geç izleyebiliyorum:))

ilk haftalarda yarışan bir kız vardı o kozı yahşi cazibede gördüm, kemalin işyerinde çalışan kızlardan biriydi.

anlamadığım birşey var, bunlar alışveriş yaparken dedikodu yapıyorlar, diğerleri hemen cevap veriyor sonra yarışmacı hemen cevap veriyor.

bide bunlar belirli sayıda mağazaya girmek zorundalar galiba, yoksa 4 saat alışverişe yetmez mi?

kızlar elbise güzel olsa kötü demezdim sezarı hakkı sezara
elbisenin bel kısmı boldu oturmamış siz alışverişe gitseniz beli bol kıyafet elırmısınız
ve elbisenin yakası kötüydü rengide
hele alışverişe çıkarken ceketinin altından çıkan beyaz parçalı buluz felaket ötesiydi
sezin daha sexi evet

ben bu azra denen kıza sinir oldum nedir o kendini beğenmişlik öyle,kendini dünyanın en güzel kızı falan sanıyo heralde bide o bedende o aşırı büyük göğüsleri çözemedim nasıl olduğunu,kadın kendisini açmak için elinden geleni yapıyo sinir oldum,bence elbiseninde ucuz olduğu belliydi cengiz beğendi ama ben hiç beğenmedim nedense,o kadar zayıflıktan hoşlanmıyorum

Azra simarik konusmasiyla gercektn cok itici. Sezine kilolu diyo, bence sezinin vucudu daha guzel.Azanin gogusleride sikilonlumu ne??? hic gercek gibi gozukmuyor. bugun giydigi koyafetde cok ucuz gorunuyordu. herkes bir elbise aliyor altinada siyah ayakkabi. kombin yapmayi bilmiyorlar bunlar nasil modadan anliyorlarsa....))) o sarisin bayan zaten berbat giyinmisti.... nasil utanmadi anlamadim)))))

silikon göğüsleri, çok belli.. özellikle evde kendi elbiselerinden birini giymişti, derin dekolteli.. orda çok belli olmuştu

bugün izleyemedim yaaa dışardaydım
çok şey mi kaçırdım acaba :26::26:

Bu akşamki Canlı para da geçen hafta yarışan lens takan güzel bir kız vardı,Evrim,o yarıştı galiba,reklam girdi hemen,sonra da gitmişti onlar.Siz farkettiniz mi?

Bu akşamki Canlı para da geçen hafta yarışan lens takan güzel bir kız vardı,Evrim,o yarıştı galiba,reklam girdi hemen,sonra da gitmişti onlar.Siz farkettiniz mi?
fark ettim
yanındaki kayınvalidesi
kız kayınvalidesiyle oturuyo
yarışmalarda para için şansını denemek istiyo bence

Azra güzel kız ve gerçekten modadan anladığı belli. Yaptığı göz makyajını beğenmedim doğal hali daha güzel,saçı süper,fiziği de çok hoş.Giydiği elbiseyi çok beğenmediğime rağmen hepsinden en iyi giyinen o oldu. Ayrıca Sezin denen o kıza da çok güldüm kendini göstermek için her gün kendini podyumlara atıyor,hem de sezinde kırocan bir hali var :84:

Son düzenleme:
fark ettim
yanındaki kayınvalidesi
kız kayınvalidesiyle oturuyo
yarışmalarda para için şansını denemek istiyo bence

ne kadar şanslılar bunlar böyle hem yemekteyize hem bana herşey yakışra hem canlı paraya hemen kabul ediliyorlar
biz eşim ve kardeşi için başvurduk canlı paraya ne arayan var ne soran..bu işte bit yeniği var kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…