Bana Herşey Yakışır Kanal D

Sanki nişan kıyafeti alıyor mübarek önce fiatını sor değilmi sadece giymek için giyiyor bence...
Nasıl yetişecek şimdi zamanıda az kaldı ....

Allahım ne gunlere kaldık
Yarısmacı boy olcusunu 1.72 olarak belirtmis kimliginde.
kuculde cebıme gır dıyorum burdan kendısıne
max. 1.60

bnce çok güzel oldu. cengiz de çok beğendi ilk defa. ayakkabıları çok güzel oldu.

ben kaçırdım ya finalde ne giydi..bir ara baktım hep kendi nişanına hazırlanıyormuş gibi bakıyordu deli mi ne dedim...boyu hiç 1.72 durmuyor valla..dünkü kadın 1.70 miş çok daha uzun duruyordu kızdan..acaba topuklumu ölçüpte söyledi

hayret cingiz saçına ve makyajına çok ağır dimedi

hoştu elbisesi, yaşından dolayı da giyilebilir bir düğünde

arkadaşlar bu günki genç kızın elbisesi çok güzeldi
allah için o elbise 700 lira yapar saçıda elbise ile uyumluydu
diğer detaylar farklıda olabilirdi ayakkabı çanta ama vakit darlığından mantıklı seçim yapamıyorlar herhalde küpelerde yakışmıştı
çanta ve ayakkabı iyi değildi bence birde gözlerin üstü çok siyahtı vamp gösterdi kırmızı ayakkabılarıda ilave ettiğinde

elbise 700lük değildi bence

bir de kırmızı ayakkabı alacaksan bari öyle bir şey almasaydın

önü minicik açık olan cırt kırmızı değil de daha kan kırmızı güzel olurdu

benimde beden ölçüsü dikkatimi çekti,36 beden giyemez o kız şortla gezerken baya kalın bacakları vardı.1.72 boyunda 53kilo olan insan çooook daha zayıf olur.benim boyum 1.60 48-49kilo falanım 36 giyiyorum ve bayaa zayıfım yani kilo alıyım diyorum biraz ama bu kızın eti butu yerinde maşallah

elbise 700lük değildi bence

bir de kırmızı ayakkabı alacaksan bari öyle bir şey almasaydın

önü minicik açık olan cırt kırmızı değil de daha kan kırmızı güzel olurdu

semtine göre değişir

gezdiği yerler hep pahalı yerlerdi ve sıradan bir abiye değildi

izmir de de o şekilde neredeyse nişanlık olarak kullanılabilecek bir elbiseydi 700lira eder

bende ayakkabıları kırmızı seçerdim ama modeli bana kaba geldi
belki vakit darlığından öyle bir seçim yapmıştır
saçı ve makyajıı harikaydııı

dünkü bayanla bugünkünün saçı arasında pek fark olmamasına rağmen cengiz bey dünkü bayanın saçını beğenmedi. bugünkü bayanın giydiği şeyi hayatta giymem. aynı yaşta olmama rağmen. o ne ya 10 kilo elbise. abartılı bence. zaten hep gelinlik tipi seylere baktı. yarınki bayandan umutluyum

Son düzenleme:
ben de kacırmamaya calışıyordum fırsatım oldukça izliyordum bu yarışmayı ama şu yemekteyize katılan kadını orda gorunce ardından Ayşe diye gıcık bi kız cıkmıştı hani onlarla yarısan esmer ama sarı saclı bir kız vardı göbek muhabbeti yapıp durmuştu o kızı da yahşi cazibede ziverbeyin kapı acıcısı olarak gorunce hepten sogudum resmen bizi oyalıyorlar kendi adamlarıyla die. yahşi cazibedeki kızda o sarı saclarını deiştirmiş artık Ayşenin ettiği o kadar laftan sonra... pehh...

neslişaha bayıldım.. çok güzel oldu.. hele göz makyajı harikaydı.. ama siyah yerine ten rengi çorap giyseydi ve kırmızı yerine siyah platform ayakkabı alsaydı daha da güzel olurdu bence..:79:

fiziği mükemmel
ama yüzü ne kadar kemik gibi yaa
az kıskanmıış olabilermüyümmm

yok yaaa, bu kadar zayıf, modellik için

evde giydiği yeşil elbise ne kadar güzeldi yaa
bayıldım vallahii ona

gerçi ne giyse yakışır bu hanıma maşallah

hiç mi yemedin hiç mi içmedin bacıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…