Bana Herşey Yakışır Kanal D

neslişah kızın elbisesine abartı diyorr

kendi elbisesi çok mu orta halli kiii

ayyyy tubayıı resmen kıskandılar
şu ahunun tipine bak helee

Ahu tam yolmalık.
O kadar sinsi ki..
Ama şey darolive yaa neslişah da abartı ama böyle düğüne gitmek için uygun.
tuba nasıl desem böyle cidden ikinci evliliğini yapan gelinlik gibi duruyor.

iyi gene öğrenci aldıııı

bu akşam bütün okulu toplar eller havaya yaparlar artık

Ahu tam yolmalık.
O kadar sinsi ki..
Ama şey darolive yaa neslişah da abartı ama böyle düğüne gitmek için uygun.
tuba nasıl desem böyle cidden ikinci evliliğini yapan gelinlik gibi duruyor.

zaten bu elbiseler onlarda kalıyordur
kendi düğününde nişanında giyse olur

neslişah iyiydii

tuba zaten puan konusunda çok cimriydi herkese 3 veya 4 verdi kendim kazanayım diye heralde..ama ne yazıkki etme bulma dünyası o yaşlı teyze bile onu geçti puan konusunda

Tuba hanım, bence, ılk gırdigi magazadaki kırmızı balık elbiseyi secmeliydi. cidden hayranlıkla ızledim.
Ama bu elbisede cok hos. Cengiz bile begendi. Hollywood starları gibi dedi ya, bende katılıyorum.
Diger hatunlar cekemediler kızcagızı.
Basta Ahu, Neslisah olmak uzere hepsı pacoz bunların!

tuğbaya haksızlık ettiler bnce cengiz bilem bayıldı model gibi dedi. sonuncu olmamalıydı.

tubanın yüzü çok güzel çok güzel yüz hatları var kıyafet süperdi
abartı olabilir biraz ama 5 yıldızlı otel diyorlar kıyafette abiye neden olmasın
böyle fiziği boyu posu süper olan kadınların pek şansı olmuyor
baştan kaybediyorlar
kazanmasın diye az puan veriyorlar
bence hepsi onun yerinde olmak isterdi bende dahil....

kesinlikle katılıyorum cnm hepsi kıskandılar tuğba yıııı..

resmen kadını boyu yüzünden falan kıskanıp puan vermediler. belki giydiği abartı olabilir ama neslişahın giydiği çok mu sadeydi. bu yarışmadaki kadınların çoğu modadan ve zevkten anlamıo. ayrıca bu ihtiyaç yarışması değil moda yarışması resmen öğrenci diye puan verdiler ayrıcada en güzel saçlı bayan seçildi neslişah, o sönük azcık saçıyla birinin hakkı yenince sinir oluyorum

Ya bence tubanın kıskanılacak bi tarafı yoktu. Çok zayıf olmak çok güzellik demek değil ki. Kemikleri çıkmıştı heryerden elbiseleri taşıyamıyordu. Göğüs bile yoktu kızda yüzüde çok çirkin geldi bana. Neslişahı pek sevmesemde fiziği daha iyi duruyordu onun.

Evet size katiliyorum ihtiyac degil moda yarismasi yok efendim cok begenmiste onun kazanmasini istemiyormus ozaman o kadin yarismaya neden geldiki degilmi ama zaten bizim türk halki bir seyi cok abartmassa olmaz göreceksiniz bir zaman sonra duygu sömürüsü yarismasina döner bu yarismada diger yarismalar gibi

ben başından beri cengizinde puan vermesini isteyenlerdenim en azından haksızlık ortadan birazda olsa kalkabilir,bu arada tubanın elbisesine bayılmıştım sonunculuğu haketmedi ama tubada az değildi herkese düşük puan verdi kendide sonuncu oldu

ayyyy bu haftakii hanımlara bayıldımmm

hele bugün yarışan gülçin hanıma çok hoş yaa

omuz ve kolları sarı zımbalı tek omuz siyah elbiseyi almıştır inşallah
o çok yakışmıştı

omuz ve kolları sarı zımbalı tek omuz siyah elbiseyi almıştır inşallah
o çok yakışmıştı

aaa bu da çok hoşşş

kız ne giyse yakışır gerçekten

saçlar makyaj çok yerinde

cengiz şimdi abartılı der, o tarz yerlerde bütün ünlüler bu şekilde çıkıyor şimdi
kimse hakkını yemesin

şu çok bilmiş yarın yarışıcak olan sarışın kızı merak ediyorummm

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
o kız 38 bedenmiymişşşş
yuhhh yaaaa bu kadar da yalan söylenmez ki kardeşim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…