Bana Herşey Yakışır Kanal D

chess spor ve abiyeyi birleştimek en güzelii herşeye uyum sağlar

aslında bende öyle düşündüm canım, şık bi bluz altına jean, yani diğer veliler nasıl giyirlerse giyinsinler uyum sağlarım diye düşündüm bu şekilde

Eğer özel okul öğretmeniysen bence şık giyin

Elbise hem rahat hem güzel görünür..Pantolon hafif kiloyla bile olmuyor kuzum

Eğer özel okul öğretmeniysen bence şık giyin

Elbise hem rahat hem güzel görünür..Pantolon hafif kiloyla bile olmuyor kuzum

ay bana dediysen ben veliyim ya senin gözlemin ne canım, sen çok bulunmuşsundur o ortamlarda,velielr ne giyiyor, diğerleri gibi olmak istiyorum diğerlerinden daha şık ya da daha vasat değil:26:

Bugunki yarismacidan bu kiyafeti beklemiyordum gercekten Bi elbise giymisti kisa pembe, belinde dantelleri olan. keske onu alip babet giyseydi boyu zaten uzun kir dugunu icin daha uygun olurdu bence

ay bana dediysen ben veliyim ya senin gözlemin ne canım, sen çok bulunmuşsundur o ortamlarda,velielr ne giyiyor, diğerleri gibi olmak istiyorum diğerlerinden daha şık ya da daha vasat değil:26:

Yani gideceğiniz yer ve diğer velilerin sosyo-ekonomik durumu bu konuda biraz etkili oluyor

Ben veli toplantısına terlikle geleni de gördüğüm için şu konumda tam bir şey söylemek zor

Eğer bacaklarına güveniyorsan arkadaşın da dediği gibi dar koyu veya beyaz bir kot üzerine biraz

ince şifon da olabilir bluz ve larcivert blazer ceket olabilir

valla canım okul bulunduğumuz şehrin en popüler semtinde ama veli profili çok çeşitli, dediğiniz gibi ortalama giyinmek en iyisi olcak sanırım, teşekkürler öenrin için:13:

Bugunki yarismacidan bu kiyafeti beklemiyordum gercekten Bi elbise giymisti kisa pembe, belinde dantelleri olan. keske onu alip babet giyseydi boyu zaten uzun kir dugunu icin daha uygun olurdu bence

Valla sanırım verilen paralar bunlara kalıyo, para arttırmak içinmi yaptı ne

Türkiye'nin en şık programı!
Hafta içi her gün 12:45

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı “Bana Her Şey Yakışır”da hafta boyunca, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı, yine haftanın en şık kadını seçilebilmek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olabilmek için yarışacak. Programın 25-29 Nisan haftasındaki yarışmacıları ise; Dilara Hiçyılmaz, Berrak Kartepe, Gamze Özlü, Eda Gürer ve Özge Pirçek.

Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmada süre 4 saat ve bütçe de bu kez 500 TL. Yarışmacılar, bu bütçeyi kullanarak, elbiseden ayakkabıya, takıdan çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 4 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinlerini oluşturup, konsepte göre en şık kadın olabilmek ve büyük ödül olan 10 bin lirayı kazanmak için yarışacaklar.

bütçe 500 se demek ki bu hafata abiye yok

cengiz bey gülhan icin " bu elbiseye lame ayakkabi ve canta kullandigi icin 2 puanini kirdim" dedi

gülhan beyaz ayakkabi ve canta giymisti, degerlendirmeyi ne kdr ciddiye aldigi ortada...
basindan beri nur hanimin kazanicagi belliymis demek
bence hak etmedi

gülhan cok güzel olmustu
özlemde. bence cok cici olmustu... zaten aralinda en zevklileri oydu bence

aslında bu konseptleri yanlış yapıyorlar.bu genç insanların kız istemede ne işleri var.yaş grubu yapsalar daha mantıklı olurdu.

ya bu kız giyimin g sinden anlamıyor gibi görünüyor, kız isteme diyo iş kıyafetleri giyiyo şimdide abiye giydi, ben bu siyah elbiseyle çıksaydım görücüye falan kesin almazlardı beni

benmi yanlış anlıyorum acaba kız istemeye mi gidilecek,görücüyemi çıkılacak:26:

Şimdi anladım,görücüye çıkılacakmışkız isteme deyince yanlış anlamışım

televizyon kilolu gösteriyo derlerdi ama yaşı da büyük gösterdiğini bilmezdim yahu 20-21-22 yasındaki insanlar bu kadar yaşlı gösterir ancak

bu kiz ne bicim kiyafetler deniyor ya ya cok abiye denedi yada cok gunluk bilmiyor galiba... gerci daha ogrenci bi kiz ne anlar gorucuye cikmaktan

bana gore konsepte uygun degildi. sonucta gorucuye cikiyorsun biraz daha uzun bi elbise olabilirdi. saci dogaldi iyiydi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…