Bana Herşey Yakışır Kanal D

Bende beğenmedim
Biraz fazla kısa açık gibi.. daha hanım hanımcık olabilirdi.
Kötü değil ama konsepte de uygun değil gibi

canta ne alaka? hicbiride bisey demedi.
kiz istemede cantanin ne isi var.

ayrica cok alakasiz giyindi ya, küpeler cok alakasizdi, canta alakasizdi...

cok zevksiz bence bu kiz

bu haftaki yarışmacılar ne fena ya, bu dış ses yüzünen bi gün saç başa kavga çıkcak

sinem kobalın pasaklı bıyıklı bakımsız versiyonu gibi geldi saç rengide hiç yakışmamış

cengiz abazoglu ne güzel konustu ama demi.
tam bizim gibi düsünüyor... kayinvalide kayinbabnin önüne cikarken böyle dekolte giyinmez arkadas.
ne öyle ya paspal paspal

bunu gören kayinvalide kacar zaten.

cengiz abazoglu ne güzel konustu ama demi.
tam bizim gibi düsünüyor... kayinvalide kayinbabnin önüne cikarken böyle dekolte giyinmez arkadas.
ne öyle ya paspal paspal

bunu gören kayinvalide kacar zaten.

kızda resti çekti tarzımdan ödün vermem dedi wamp gacıyım dedi
yazlık ayyakbısının arkasına basa basa da geziyordu madem zorlanacaksın giyip çıkartırken babet giy kardeşimm

ikidir yazdığım mesajı siliyorum kötü ağır şeyler yazmak istemiyorum ama bu kız ne bilim sanki çok paspal gibi giydikleri hep üstünde emanet durdu yakışmadı saçı başı zaten berbattı ayakkabıları ve bluzu uyduracam diye ayrı telden çalıyordu yırtık kotu desen iğrençtti, aldığı elbisede yakışmadı Allah için hanginiz istenirken böyle elbise giydiniz benim bildiğim hanım hanımcık olunur derli toplu olunur ve dekolte giyilmez yada ölçülü olur, ya bıyıklarını kaşını aldırması öldürdü beni gerçi ağdada yaptırmadığına şükretmek lazım o potansiyel var kızda, konuşmalarıda çok baneldi cehalet döküldü durdu ağzından

kızda resti çekti tarzımdan ödün vermem dedi wamp gacıyım dedi
yazlık ayyakbısının arkasına basa basa da geziyordu madem zorlanacaksın giyip çıkartırken babet giy kardeşimm

ne tazi ya, cingene gibiydi. sirf rengi uyuyor diye yagmurlu havada acik ayakkabi giymis.

kızın giydiği elbise iğrençti cidden..ben böyle giysem sevgilim beni asla almaz vala
daha hanım hanımcık olmak gerekmiyo mu? ne bilim bi ara pudra rengi bi gömlek bide altına etek giymişti o daha uygun geldi bana ama zevksiz hatun bide bıyığını yoldurdu kıpkırmızı çıkcak öle dedim

ayy bıyığını aldırdı kız, koptum yaa daha önceden halletsene kızım o işleri, kameraların karşısında bıyık aldırmak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…