Bana Herşey Yakışır Kanal D

ayy bıyığını aldırdı kız, koptum yaa daha önceden halletsene kızım o işleri, kameraların karşısında bıyık aldırmak falan

aynen ya bizde çok güldük manikür falan yaptırdı arada bakıyordum hiç rastlamadım yaptıran ayrıca pantolonndan iç çamaşırı gözüküyordu.ayakkabılarını öylece çıkarıp yürümesini falan hiç söylemeyim kıyafetide cluba gider gibiydi aynı bir saçlarının gürlüğünü beğendim okadar

hangi kıyafeti aldığını görmedim kızlar şimdi yorumları okudumda bıyığınımı aldırdı harbi gery ya evde alamamışmı. bide kendini pentek dinçöze benzetiyomuş ona çok güldüm

hangi kıyafeti aldığını görmedim kızlar şimdi yorumları okudumda bıyığınımı aldırdı harbi gery ya evde alamamışmı. bide kendini pentek dinçöze benzetiyomuş ona çok güldüm

ince askılı siyah üstünde beyaz çizgileri olan elbiseyi aldı

özge bugün çakma simge olmuş eline de parisi almış oturuyorrrrrrr
bu ne taklitçilik yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
en güzeli özge ama bi o kadarda kokoş saçını koyu yapsa daha güzel olur daha genç görünür

ay yarışmada fondaki şarkılar aynı mağzalarda çalan parçalar, altında alışverişe yönelik subniminal bi mesaj mı yatıyo merak etmeye başladım

alla alla niye dövmelerini kapatsın sanki müstakbel kaynana hiç görmicek, senin oğlan baştan aşağı dövmeli bi kızla evlensinde gör

bugünkü kızın yüzü çok hoş gerçekten ama çok iri diğer yarışmacıları hiç beğenmedim hiçbiri doğal değil hele o çakma simge

elbisesi iyi bir seçimdi,dövme sevmiyorum ama yakışanda iyi duruyor bu kızda yakışmamıştı omuzları felan daha iri göstermiş saçı da açık iri dalgalı bir model olabilirdi ama makyajı yüzü çok hoştu... diğerleri
daha kötü giyinir gibime geliyor fazla abartılı olacaklar

bugünkü kız kilolu ama kilosu orantılı vucudunda, ve diğerlerine göre istenecek kız konseptine daha yakın duruyo bence dövmelere rağmen

bugünkü bayanın gerçekten yüzü ve saçları güzeldi elbise güzeldi ama biraz kısaydı kolyede fazla inci oldu göz yordu,
sanki bir tane çiçekli desenli belini ince gösteren dirsek kollu bir elbise giymişti onu alsa takılarınıda altın rengi seçse daha iyi olmazmıydı saçlarınıda dalgalı yapsaydı ayakkabılarınıda kahve yada taba falan alsaydı

yazmadan edemicem dünkü yarışan sarı kızın bugünkü halide içler acısıydı resmen basmış yüzüne allığı yüzü yanmış gibi duruyordu hey Allahım göz var izan var aynayadamı bakmamış yaaa

Son düzenleme:

ay evet ya, tüm yüzü kırmızıydı, var o kızda bişey

dilara sanırım o kızın yüzü gene kırmızı ama bi tuhaf allık o kadar garip sürülür mü yahu
ya da alerjik bir şey ...

bugünkü kız da paramla döverim diyen tiplerden yok arabayla gelmeler yok param var demeler
denedikleri de çok kötüydü hepsi abartılı şeyler leopar desenli ayakkabı mesela kız istenirken yeni imaj vamp olmak bu kıza göre...
seçtiği kıyafet,ayakkabı hiç konsepte uygun değil saçı da çok kötü neyse cengiz verir cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…