ayy bıyığını aldırdı kız, koptum yaadaha önceden halletsene kızım o işleri, kameraların karşısında bıyık aldırmak falan
hangi kıyafeti aldığını görmedim kızlar şimdi yorumları okudumda bıyığınımı aldırdı harbi gery ya evde alamamışmı. bide kendini pentek dinçöze benzetiyomuş ona çok güldüm
bugünkü kızın yüzü çok hoş gerçekten ama çok iri diğer yarışmacıları hiç beğenmedim hiçbiri doğal değilhele o çakma simge
elbisesi iyi bir seçimdi,dövme sevmiyorum ama yakışanda iyi duruyor bu kızda yakışmamıştı omuzları felan daha iri göstermiş saçı da açık iri dalgalı bir model olabilirdi ama makyajı yüzü çok hoştu... diğerleri
daha kötü giyinir gibime geliyor fazla abartılı olacaklar
bugünkü bayanın gerçekten yüzü ve saçları güzeldi elbise güzeldi ama biraz kısaydı kolyede fazla inci oldu göz yordu,
sanki bir tane çiçekli desenli belini ince gösteren dirsek kollu bir elbise giymişti onu alsa takılarınıda altın rengi seçse daha iyi olmazmıydı saçlarınıda dalgalı yapsaydı ayakkabılarınıda kahve yada taba falan alsaydı
yazmadan edemicem dünkü yarışan sarı kızın bugünkü halide içler acısıydı resmen basmış yüzüne allığı yüzü yanmış gibi duruyordu hey Allahım göz var izan var aynayadamı bakmamış yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?