Bana Herşey Yakışır Kanal D

ay kimden aldı kız, cengiz çok kötü bulmuştu, zaten onun için önemli olan cenginizin beğenisiydi
cengoyu moda konusunda takıyor saç modasında kuaförün olduğu alışveriş merkezindeki güvenlik pohpohladı onu ciddiye aldı bu
topukluyla nasıl çarşı pazar geziyolar 4 saat ya, yaşasın spor ayakkabı

makyajı çok kötü oldu bence, boya küpüne düşmüş gelin istemem

ben çokk beyendim saçını acaba kendi saçımı çok uzun ve sarı bakımı çok zordur ve sağlıklı duruyor

alışverişe çıkarken komşunun kamerasını alıp yarışmadan geliyorum dicemm ne olur saçıma ucuza balyaj attın toplayın cebinde son 60 tl kaldı dicem
takıcıda butiktede aynı numarayı yapcem piyasayı çarpacamm
ne indirim alıyorlarrrrrr

bi de kameraman bi de dış ses bulman lazım, kameraya da kanal d amlemini yapıştır tamamdır

heheh iyi fikir gerçekten alışverişte %50ye kadar indirim yapanlar oldu

bakalım cengiz bu kızı beğenecek mi bu hafta hiç kimseyi beğenmedi
cengize de ii ki oy kullandırıyorlar pek bi seviniyorrrrrr

heheh iyi fikir gerçekten alışverişte %50ye kadar indirim yapanlar oldu

bunca zaman piyasada kazıklandığımı fark ettim indirim yapmayan kuaför butik yelkenleri suya indiriyor bunlara indirim gerekmez ki 2500 dolara çanta alıyorlar bu fiyatla dalga geçiyorlar bıraksın butikler bunları benim gibi fukaraya yardım yapsınlar :82::82:

cengizin mimiklere bayılıyorum ama omuz hareketleri, el kol hareketeri falan... çok şeker adam

konsepte uygun bence, kahve ikram ederken sorun olmıcak en azından eda gibi

evin içinde başka ne giyilir zaten

ya o çantalarını sevgililerine aldırmıştır kesin hiç zengin birine benzemiyor ben olsam bile acırım ona verdiğim paraya çok günah ya içim rahat etmez açıkçası

kaynana olsanız bunlardan hangisini alırdınız kızlar, yanlız hiç biri seçeneği yok

ya buda kısa bence kayınpederden utanırım açıkçası yada topuklu giymicekti babet olcaktı yada biraz daha uzun olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…