Bana Herşey Yakışır Kanal D

Bide edanın yarıştığı gün,cengiz finalde şey demişti,,"o kıyafetle istemeye gelen aile büyüklerinin karşısında hangi kanepede hangi koltukta oturucak çok merak ediyorum"

bi elini önüne bi elini arkasına koyar oturur, kahve de self servis olur artık

Türkiye'nin en şık programı!
Hafta içi her gün 12:45

Bana Her Şey Yakışır diyen 5 kadınla yepyeni bir macera başlıyor.
Süre; yalnızca 4 saat.
12. hafta için belirlenen bütçe 500 TL...
Hedef ise haftanın en şık kadını olmak.
Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmamızda önümüzdeki hafta konsepti bakalım ne olacak?
Yarışmacılarımız elbiseden, ayakkabıya, takıdan, çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 4 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinlerini oluşturup konsepte göre en şık kadın olabilmek ve büyük ödül 10 bin lirayı kazanmak için yarışacak.

İşte 12.haftanın yarışmacıları:

İlk yarışmacımız Ecem Solon 22 yaşında. 1.73 boyunda 38 beden olan Ecem Hanım evli ve müzik öğretmeni.
Salı günü yarışacak olan ikinci yarışmacımız Gonca Arslan, 21 yaşında, 1.72 boyunda ve 38 beden
Haftanın üçüncü yarışmacısı Nilay Erçelik, 27 yaşında, 1.68 boyunda, 36 beden.
Perşembe günü yarışacak olan dördüncü yarışmacımız Gönül Akaltan, 33 yaşında, 1.60 boyunda , 36 beden.
Ve Cuma günü yarışacak olan son yarışmacımız Güliz İrtem, 27 yaşında, 1.67 boyunda, 38 beden...

Acaba haftanın en şık kadını 5 kadın arasından kim olacak?

Bana Her şey Yakışır'ın moda yorumcusu Cengiz Abazoğlu bu konuda neler söyleyecek,hanımlara hangi tüyoları verecek?

Berrak'ın kazanmasına sevindim.Özge kazansa ona da sevinirdim.İkisi de çok tatlı bayanlar,bayıldım:97:

Dilara,Eda ve Gamze,Özge'yi resmen kıskandı bugün.halbuki kız çok güzel olmuştu.en adil oylamayı da yarışmanın başından beri Berrak yaptı.adil olması da ona böyle güzel döndü bence,haketti birinciliği

bu arada poğaça surat Cengiz Abazoğlu'nu yemek istiyorum.nasıl tatlı bir adam

off ya iki hafta üst üste abiyesiz geçmez kiii

dün izleyememiştim edanın bluzu neydi öyle ya elbise diyemiyorum resmen bluzu giymiş gelmiş yürürkende çekiştirip durdu, kamera napsın ayaklarını çekti hep frikik çıkacak diye
yalnız o finalde saç boyama meselesi resmen seyirciyi uyutmak kaç defa tanık olduk ya boyanmamış saçı bide öncesi sonrası diyede koyuyorlar

cengiz adaletli bir seçim yaptı bence de en uygun kolyesi dışında berraktı o kazandı neyseki...
bugünkü kız da hoş olmuştu ama uygun değildi konsepte kız aslında hoş,şirin ama kendini çakma simge gibi göstererek antipati topladı.

bugünkü kız 36 beden evet doğru, e dünkü kız içinde 36 yazıyordu, göz var nizam var, nasıl 36 olur, eğer o 36 ise bugünkü kız 32 beden olmalıydı.
vatandaşı enayi yerine koyuyorlar resmen, nefret ediyorum kanalların bunu yapmasından.

yemekteyizde de bu gibi durumlar çok var, ilk gün herkes aynı yerde röportaj veriyor ama eve geldiklerinde ilk kez tanışıyorlarmış havası veriyorlar.

kıyafetleri denerken araya cengiz giriyor ve
" sevgili sevirciler x hanım mağazada şuan vizon rengi, fiyonklu saten elbiseyi deniyor........."
demesi beni çok sıkıyor, gereksiz böyle başlaması ve her yorumunda bunu duymaktan çok sıkıldım.

ama cengizin kıyafet hakkındaki düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.

ne kadar seviyo altı ve boş...giyim kuşam,makyaj,postiş,lens .. ve bunlardan başka hiçbir şey düşünmeyen,insanlar açken taktıkları 20 binlik saatlerle ve estetikleriyle övünen,hayatta başka hiçbir gayesi olmayan ne kadar kadın varsa hepsi bu programda. geçerken arada bakıp da gülüyorm ve acıyorum.allah benzetmesin...yazık

cengiz abazoğlundan puan almak bence çok kolay
adamın kriterleri belli

düz fönlü saç,hafif makyaj,abartısız küçük detaylı kıyafetlerden hoşlanıyor
yani kısacası güzelliğin sadelik olduğunu düşündüğü ortada

hala nasıl öyle abartıp bile bile lades olurlar

hiiiiiiiç aklım almıyor

aynı fikirdeyim.arkada "sıııımmmsıkı" toplanmış saç zaafı var adamın

yani onun deyimiyle "elegan"

akil olsa gelenlerde dediklerinde haklisin ama cogu sadece kendini ispatlama merakinda ;-)

arkadaslar yarısmadıkı yabancı sarkılar ısımlerını bılen varsa yazaılır mı ? bu arada saçları boyamadıyolar bırde dalga gecer gıbı oncesı sonrası dıyorlar cok komık yanı

bu özgenin konuşma tarzı ve sesi küçük sırlar dizisindeki biriciğe benzemiyormu ??
bide gözlerindeki yorgun bakışları :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…