Bana Herşey Yakışır Kanal D

arkadaslar yarısmadıkı yabancı sarkılar ısımlerını bılen varsa yazaılır mı ? bu arada saçları boyamadıyolar bırde dalga gecer gıbı oncesı sonrası dıyorlar cok komık yanı

genelde çalan birini biliyorum j.lopez -on the floor diğerlerini bilmiyorum ama bu şarkı çokta hoşuma gidiyor

hay aklımı seviimmmm

kaynana olsanız bunlardan hangisini alırdınız kızlar, yanlız hiç biri seçeneği yok

gerçek altın mı taktı biri ısırıp anlasınn

siyah saçlı bayan çok sevimli geldi bana başta öyle görünmüyordu ama sonra aralarında en samimisi içten olanı o gibi herkesle uyum sağalayabilen biri

bi elini önüne bi elini arkasına koyar oturur, kahve de self servis olur artık

ayyyyyyyyyyy öldüm gülmekten harikasınız yaaaa:23:

en son saç boyuyolar ya gerçekmi o sanki boyamıyolar

evet boyamıyorlar ama keşke önce sonra diye göstermeseler yani açıkçası işin içinde yalan olunca ben soğurum herşeyden tamam boyayacağım desin yeter

evet bende sinir oluyorum ama yorum yaparken bilgi vermek amaçlı yapıyor sanırım neyin göze battığını neyin hoş olduğunu öne çıkan detaylarını yinede seviyorum ben abazaoğlunu

Türk tipi değilim dedi ama bayağı kalça var, sanırım avrupai yim demek istedi ama değil bence

öğlen yemeği konseptiymiş, bu nasıl konsept ya, niye özel kıyafet alayım öğle yemeği için

cengızıme laf yokkkk
saca abartı dedı
ule ben bunu evde sıkıldıkca yapıom
abımız sımsıkı sactan yana

kızın yüzü çok hoş ...ama kıyafeti öğle yemeğiyle ne alaka onu anlamadım geçen haftaki kız isteme konseptine daha uygundu
ayakkabı ve çanta güzeldi ...saçını beğendim,göz makyajı da düğün veya nişan töreni için gibiydi oldukça abatılı türkan şoraya benzeme işini abartmış hatun gözleri büyültçem iyice diye kapkara yapmış ...

ewet canım konsepte uygun değildi kıyafeti bende beğenmedim ayakkabısı ve çantasıda öyle makyajı agırdı akşam yemeğine uygundu ama

Son düzenleme:
öğlen yemeği konseptiymiş, bu nasıl konsept ya, niye özel kıyafet alayım öğle yemeği için

yemeğe saygı için almak lazım
neyi konseptliceklerini şaşırdılar
ne konsept bulsalar bunlar aynı kostümleri deniyor geçen hafa yarışan gamze denemişti bu beyazı eceme kısmet oldu

cengızıme laf yokkkk
saca abartı dedı
ule ben bunu evde sıkıldıkca yapıom
abımız sımsıkı sactan yana

bu yarışmacılar da safben öğrendim cengo ne sever ne ister bunlar anlayamadı gitti
artık cengizin hangi kıyafette hışşşşşşşşt die çıkacağı anlıyorumm

saclara niye abartili dedi cengiz anlamadim elbisesi guzeldi, ayakkabisi hostu ama oglen yemegi icin boyle bir canta kullanilmaz bence. gece cantasi gibiydi. ya aslinda kiyafet guzeldi ama gercekten oglen yemegi icin abartiliydi. kiz guzel. ama yok italyada alisveris yapiyorum yok kemere sukadar verdim diye hava atmalari cok sacma Allah paralarini artirsin ama boyle hava atmak insanlari basitlestiriyor.

Son düzenleme:
bugünkü kızın fiziğine ve sevimliliğine denecek yok ama bu konsepte hiç uymadı sanki bi arkadaşının düğününe filan gider gibiydi öğle yemeği için gayet abartılıydı en azından beyaz rengi terecih etmeseydi bile olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…