Bana Herşey Yakışır Kanal D

kızın bi kemere 5 bin verdiği düşünülürse öğle yemeklerini nerde yediği önemli sanırım onun yemek yediği yerlere kıyafet uygundur belki
genel olarak bakmak gerekirse ben beğendim, yakıştırmışta aldıklarını

ya arkadaş ayakkabı dolabının yatak odamda ne işi var yaa bide evin içinde deniyolar pislik bunlar ayol yada giyecekelrini seçip temizlemiştir D
5binlik kemeri yokmuş peki şurdaki kemeriniz ne kadar 500tl civarı yaf yeminle 500tl lik kemer ben ömrümde görmedim

hepsi gösteriş meraklısı başka bişe değil

Bunlarin hepsi zengin... bari fakir birine aldirsalar esyalari sonrada onlara kalsa bu ne yaaaa bin tl lik canta 5bin tl lik kemer....

bu formdakı elbıseye bu pabuclar olmas
cengızım ne derse dogru söler
ula pabucları yatagına koysaymıs daha steril olurdu
hayatımda bıntl lık cantam olmadıyazmayı bıle bılmıom bını
bu kızada kıl oldum

ay hiç kusura bakmasın ama bin liralık çantasıda bişeye benzemiyo, pazar çantası gibi, sırf üstündeki o malum desen ve markasına bin lira verilmez
ha parası çoktur güzel bi çantaya verir ona bişey diyemem, ama o çantaya bin lira verilmez, 10 liralık çanta ayol

ay geçen haftaki gamzeden sonra parasıyla övünmekte moda oldu, çok parası olunca kalite peşinden geliyomuşmuşmuş ama gamzeye yakışıyodu o ayrı

pabuçumun şahikaları sizi

ay allah aşına o ayağındaki ayakkabıların neresi 500 lira eder, bence çok basit duruyo, burberry desen diye mi bu kadar pahalı yani, benim algımda mı bi sorun var bilemedim:26:

su konusan adamada gıcık oluyorum ya
daha onceden seslendıren cok guzel yapıyordu
bu cok gıcık bı ses tonu
ammada zevksız kız ya

alelade aldı aldı geçti, çantası ve ayakkabısıda ve takıları hiç hoş değil bence

aşırı zevksiz gerçekten. bir de ne giyse yakışmadı.. hele bi beyaz ceket giydi ya allahım ne kadar kötü. uğraşsam o kadar kötü bir kıyafet bulamazdım...

kemeri de 500 liraymış..burberry takıntısı var ama hiç belli olmuyor sahteleri daha kaliteli duuyor.. odasındaki çantaları da gördük hepsi birbirinden rüküş

dünkü latine kendini benzeten vatandaş da çok kötü giyinmişşti.. bildiğin balık etili klasik türk kadını. neymiş türk kadınları balık etliymiş de o değilmiş..

ay aynen, bide o beyaz çekete öldü bitti, çok kötüydü bence
burberry desenin eski popülariteside yok bence artık, kişisel eşyalarıda çok pahalı ama bi o kadar basit duruyo, bence bu kız alışverişi etmeyi bilmiyo

bugünkü kız gerçekten çok ama çok zevksiz. hangi kıyafeti aldı acaba.. aldığı ayakkabı ile olabilecek bir kıyafet denediğini görmedim ben....
yaşı da 30 hatta 35e yakın gösteriyor ..

burberrynin sahteleri gerçeklerinden daha kaliteli duruyor bazen...
ay o nasıl fondoten sürmek mal ya

ay bu ne arkadaşlar ya.. iğren. ingiltere kraliçesi elizabet miydi 100 yaşındaki kadının kıyafetlerine benzemiş kumaşı da deseni de berbat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…