Bana Herşey Yakışır Kanal D

eh vatana millete hayırlı uğurlu olsun. kendisini bundan sonraki günlerde şık davetlerde görmeyi umuyoruz

birinciliği hak etti gonca bugünkü kızın da elbisesi hoştu rengi felan ama en uygun o pembe elbiseydi artık 10 bine bi marka çanta alır gonca
sinsi ve kıskançların yüzü nasıl belli ediyor kendini şu pantolan giyen gönül sanırım adı
ne gıcık bir şey
ama puanlama esnasında puanını yazıp gelen yarışmacıyla o günkü yarışmacının birbirlerine bakıp sahte sahte gülümsemelerinden tek tek kutulara gidip merasim yapmalarından fenalık geldi ...

vay vay yeni haftada konsept değişmiş :82::82:gelinlikler yarışıyor:123: hayalleri süsleyen gelinlik kanalın hediyesi olacak parada sınır yokk yarışmacılar sadece saç tasarımı takı ve ayakkabıya para harcayacak 500 bütçe ile

süpermiş gelinliği kanalın vermsi 500 aslın da yetmez sadece gelin başı 200 den başlıyor ama gelinbaşı da yaptırack değllerdir birde zaman çok problem olur yine 3 saat olursa

vaay gidip özel tasarım almasınlar, bu hafta pek bize hitap etmiyo demekki meldam

istanbulda fatih semtinn gelinlikleri çok güzel diyorlar dilerim oraya görmek nasip oluır bu hafta için

Alisveris stres atmak icin dünyadaki tüm sporlardan tüm hobbylerden hatta herseyden daha iyi bi yol bence:) Programi cok sevdim. öyle güzel elbiseler cici ayakkabilar gördükce gözüm gönlüm aciliyo. bikac ayrinti disinda süper bi program. Nedir? BAzi kadinlar var cok bakimli, güzel diyorum ama bisey var tiplerinde ne giyseler yakismiyo. Nasil oldugunu tam cözemedim. Beni sikintiya soykuyorlar.
2.si su ki; bazi yarismacilar cok kibar böyyyylee agizlarini yayarak konusuyorlar ya kibar olucam diye onlari izlerken sinir geliyo degistiriyorum kanali.
Hemmm bi de sonuncusu: su Cengiz bey isinde cok iyi ama bi de su Türkceyi ögrense cok iyi olacak.Ekran basinda onun yaptigi anlatim bozukluklarini düzeltcem diye olaya konsantre olamiyorum

hisselerime tercüman oldun :13::13::13:

ay öle dimi ama yani nedir burda hakkaten şahika gibi paramla döverim havasındalar ama düştükleri duruma bak...ALLAH bilir sezon sonlarını 2. kalite olanlarını yada çok iyi takliti olan çakmalar var markalırn onları bulmuşur bide sallıyolar bize...600 tl asgari ücret veren bi ülkede yaşıyoruz istanbul gibi bi yerde 10 bim maaş alsan o evlere en az 2bin kira versen çantaya nasıl para bulacan anlamadım...hangi müzik öğretmeni veya butiği olan bu kadar maaş alıyor para kazanabiliyor acaba

hadi kızlar nerdesiniz
her kadının yaşı kaç olursa olsun gelinliklere ilgisi vardır
tek mi izliyorum yoksa?

kız asuman krauseye benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…