Bana Herşey Yakışır Kanal D

yanlız, mont giyiyo bunlar, dışardaki insanlarda montlu, eski çekim herhalde:26:

bunlar nişanlı falan değil sanırım, nişanlı kızları alsalar daha iyi olurdu, hülya heyecan olsun diye katılmış

paraları olduğu halde niye pazarlık yapıyolar acaba . artan para kendilerine mi kalıyo acep

yanlız bu kız cengizi dinlemiş daha önce, üstündeki kıyafet sezonun moda renklerinden coral ve dantel süslemeli bir tunik

niye yeşil küpe yüzük seçti yaa. ben olsam gelinliğe asla renkli taş seçmem

daha güzel gelinlikler denemişti, ayrıca eli çok boş kalmış, yeşil takı ne alaka

valla ben hiç beğenmedim, çok daha güzel gelinlikler vardı, makyaj ve takılarıda çok kötü, taze çiçekler alabilirdi eline

Gelinliği bende beğenmedimm ilk girdiği dükkanda denedikleri daha hoştuuuu göğüs dekoltesi çok sade biraz taşlı filan olsaydı keşkee

bencede çok güzel gelinliker vardı. beli oturan gelinlik (kalın gri belli) onu çok beğenmiştim ben . bide göğsü çiçekli olan vardı o da hoştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…