Bana Herşey Yakışır Kanal D

bu kız evhanımlarını amma ezikledi

ev hanımı modunda bekliyomuşmuş diğerlerini, şaşırmışmış

neyse o mod

Son düzenleme:
bu moda evindeki modeller güzelmiş. bu giydiği puantiyelide güzel ama bıktık yaa kat kat etekli gelinlik görmekten

allahım yaaa her zaman annesi ölmüş birini tercih ederim dedi yaaa. annesi rahmetli olsun diyo. haha

banu, nez'e ne kadar çok benziyo:26:

ay bu hülyayı kimse almaz ya, oğlum alsa valla cıngar çıkartırdım

Son düzenleme:
annesi sağ, bol görümceli bol teyzeli bi aileye düşermiş, al sana 38 tane kaynana

ay anılarım canlandı, düğünden sonra nasıl bir an önce kurtulmak için, eteklerimi toplayıp arabaya doğru hızla merdivenlerden yukarı koştuğum aklıma geldi

Son düzenleme:
miktar 500 tl miymiş aaaa olurmu yaa valla duymadım ablacım 500 neye yeterki yaa sanmıyorum belki 1500 dür

sadece takılar ve aksesuarlar 500 liraymış canım gelinlik serbest sanırım kısıtlama yokk

Baştan kaçırdım çünkü zaten mümkün değil o paraya gelinlik almakkk kısıtlama yoksa dibine kadar inerler bunlarrr

ay bu hülya çok sinir ya, kimseyi rakip görmüyomuşmuş, diğer kadınlarda gayet güzel, hatta ondan güzeller

Ahhh ahhhhh erken evlenmişim yaaaa bizim zamanımızda böyle gelinlikler yoktuuu tekrarmı evlensek kocamla giysem şöle straplezli bir gelinlikk :123: salınsam azcıkkk

Ahhh ahhhhh erken evlenmişim yaaaa bizim zamanımızda böyle gelinlikler yoktuuu tekrarmı evlensek kocamla giysem şöle straplezli bir gelinlikk :123: salınsam azcıkkk

canım kaçıncı seneniz, güzel bi yıldönümde yapın bi parti:13:

yakışır canımbizide davet edersinhep beraber eğleniriz

puanlı gelinlik çok yakıştı çok cici durdu lolita gibi KK'da görmüştüm giymişti biri hemen hemen aynısıydı çok tatlı duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…