Bana Herşey Yakışır Kanal D

yemekteyize katılmıştı bu adam ya

yok ya bu yarışmalar hep danışıklı dövüş valla

Şu sarışın kız taş bebeğim falan dedi sanırım tam duymadım. Ki asla taş bebek niteliğinde değil. Sonra diğer hafif tombul saçı açık ve uzun ve çirkin olan 'taş bebek daha çok benim gibilere deniyor' dedi ya bittim o an.

Ne insanlar var yaa... Güzelliğin 'g'si olmayan bile barbie olduğunu iddia ediyor.
Aptallar.

Çok gülüyorum yarışmacılara, onların kendini bilmez hallerine.

ay aklın nerdeydi bu saate kadar ya

ayrıca niye su gibi terlediğini bize söylüyon

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı“Bana Her Şey Yakışır”da bugün ve hafta boyunca, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı, yine haftanın en şık kadını seçilebilmek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olabilmek için yarışacak. Programın bu haftaki yarışmacıları ise; Meral Taner, Tuba Sarıgül, Gökçe Aksu, Gizem Dorukoğlu ve Tuğba Polat.

Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmada süre 4 saat ve bütçe de bu kez 1000 TL. Yarışmacılar, bu bütçeyi kullanarak, elbiseden ayakkabıya, takıdan çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 4 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinlerini oluşturup, konsepte göre en şık kadın olabilmek ve büyük ödül olan 10 bin lirayı kazanmak için yarışacaklar.
Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu da yine, ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçları, moda trendleri ve şık görünme sırları verip, yarışmacıların da seçimlerini değerlendirecek.

konsept ne acaba, görümce konsepti olmasın

şu eski model gelinliği aldı herhalde karoline benzicem diye

şu fazilet ne gıcık ya, çok böbürlendi diyo, kendi sanki hiç böbürlenmedi, ego tavan kadında

banu ne kadar alaturka olmuş ya
pazartesi beğenmemiştim ama aralarından yine en iyisi kaynana düşmanı olan olmuş şimdi bakınca

Son düzenleme:
valla en yakıştıran bence hülya...
fazilet 1. olmasında kim olursa olsun

fazilete bak, önemli olan cengizin puanı bık bık bık... 1. olamayan herkes, öenmli olan cengizin puanı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…