Bana Herşey Yakışır Kanal D

kızlar bir erkek satıcı vardı ya bugünki hanıma ayakkabı denettirirken yarışmacının eteği çok kısaydı otururken kadınlığımdan utandım vallahi

ay ben hiç yakıştıramadım ya, ne bileyim rahatsız edici bişeyler var, hoş durmuyo

asilim pazarlık yapmam demek istiyo, ay hiç anlamıyonuz bu işlerden ya
öğrenecezzzzz
kızlar bir erkek satıcı vardı ya bugünki hanıma ayakkabı denettirirken yarışmacının eteği çok kısaydı otururken kadınlığımdan utandım vallahi
alışmış evde sadece gömlek vardı üstünde
ben o gömleği sadece filmlerde bi erkeğin evinde kalanı bayanın o geceden sonra üzerinde tek görürüdüm bu yarışma bakış açımı dpğiştirdigünlükte giyinilebiliormuş
birde hep yanda saç öyle daha güzel olduğunu sanıyor heralde
ALLAH RAHMET EYLESİN BERGEN vardı eskilerde ona mı özendiler
ay ben hiç yakıştıramadım ya, ne bileyim rahatsız edici bişeyler var, hoş durmuyo
detaya boğulmuşşş

ayakkabı yaşlı işiymiş hangi yaşlı, bi karış topuklu giyoyo, yaşlı anlayışı 30 herhalde,
komplexe girdim bak

Son düzenleme:
bende hıc begenmedım

lambada eteklerı gıbı ya

lıse bıle degıl bence ortaokul şeysi gibi ..

kızlar o elbise 450 lira etmez kazıklandı bence 45 bile vermem elbise kötü oldu bence arkadaşın dediği gibi detaya boğuldu zerafet yoktu
diğer yarışmacıda 350 lira bir yeleğe vermiş yuh diyorum sadece

elbise tamamen fiyasko yorum bile yapmıyorum .dekolte ayakkabısı güzeldi olması gerekendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…