Bana Herşey Yakışır Kanal D

ohh canıma değsin fazo, o dekolteyle kimin elini öpebilcekse

cengoda benim gibi düşünmüş en iyisi hülyaydı

Okurumuz Filiz Kebapçı Çakıl'ın gözünden kaçmamış: Bana Her Şey Yakışır programında Eminönü'nden gelinlik seçen bayan yarışmacı, zamanla yarışıyordu ve alelacele Eminönü'ndeki bir pasajda bulunan kuaför salonuna girdi. Ve her nasılsa, güya zamanla yarışan (!) bu yarışmacının, hangi ara ışınlandı bilmiyorum ama girdiği kuaför salonu Fatih semtindeydi.

yüksel aytuğ

bunlar normal günlerdede böle hiç bişe giymeden mi çıkıyolar acaba evden istanbul gibi biyerde ayrıca o nekadar çirkin bi ruj rengi yaa aynaya bakmıyonmu o ruju sürerken bilemedim

cengiz bey doğru söyledi büyük göğüslü bayanlar göğüs altından elbise tercih etmesin diyor..gerçektende göğüsü büyük gösteriyor fışkıracak gibi..

ay bu mezuniyetlerde de hep helen tarzı giyerler

bi arkadaşımın kızının ilköğretim 5 sınıf balosunda bile kızların hemen hemen hepsi helen tarzı beyaz giymiş

bu kız daha önce bu yarışmayı izleseydi bu sorun olmazdı başka konseptte demişti ünvr mezuniyeti kıyafeti gibi giyiniyorlar çek kopyayı işte adamın sevdiği tarz belii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…