Bana hesap vereceksin!...

belenhatun

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
268
140
323
35
Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.

Bana ters böyle şeyler dedim,anlattım uzun uzun.ama bu bana gösterdiğin saygının işaretidir diyor.İkide birde işi "sen beni sevmiyorsun" a bağlıyor.

valla ben bunu hesap vermek olarak değilde haber vermek olarak görüyorum. bende erkek arkadaşıma şuraya gidiyorum, burdayım haberin olsun diye ararım söylerim. aynı şekilde o da haber verir.

sizin ilişkinizde kendisi sizin deyiminizle hesap veriyor mu yoksa sadece sizden mi istiyor bunu?

Ben de sorarsa söyleme taraftarıyım.ama dışarı çıkan ben olduğumdan benim söylemem gerekiyormuş.O sormadan yani.
saçma...ha içünden gelir lafı geçer söylersin
ama rapor verircesine...evliyken hadi nesse de yani...sevgililikte fazla sorunlu bu durum

valla ben bunu hesap vermek olarak değilde haber vermek olarak görüyorum. bende erkek arkadaşıma şuraya gidiyorum, burdayım haberin olsun diye ararım söylerim. aynı şekilde o da haber verir.

sizin ilişkinizde kendisi sizin deyiminizle hesap veriyor mu yoksa sadece sizden mi istiyor bunu?

Bir iki defa bu şekilde mesaj attı ama benim öyle bir talebim olmadı ona karşı. Ve onun attığı mesajlarda daha çok "eve geldim,uyuyacağım akşam görüşürüz" gibi şeyler. zaten iki-üç gün attı sonra bıraktı atmayı ama benden bekliyor.

saçma...ha içünden gelir lafı geçer söylersin
ama rapor verircesine...evliyken hadi nesse de yani...sevgililikte fazla sorunlu bu durum

hay ağzın bal yesin, aynen tabir bu."rapor vermemi" istiyor. Bir de çok nazlı ya hemen darılıyor, bana sıra gelmiyor naz yapmak için. sanki o kız ben erkeğim.

hay ağzın bal yesin, aynen tabir bu."rapor vermemi" istiyor. Bir de çok nazlı ya hemen darılıyor, bana sıra gelmiyor naz yapmak için. sanki o kız ben erkeğim.
vıışş ömrünü çürütür ya bu :)
vhalla kolay gelsin ne diyim...
kafayı kırdırtır böylesi...

dikkat et de bi zaman sonra ona benzeme :)
o hiç çekemez..genellikle hep öyle oluyor da :KK66:

dün onu gördüm aslında, o yüzden üzüldüm. incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep yüzünden bitirmeye hazır. ben sana mesaj atmasaydım ne yapacaktın dedim kalbime gömecektim dedi. öyle içim acıdı ki. madem vazgeçmeye hazırsın şimdi vazgeç dedim bu sefer de seviyorum vazgeçmem diyor.

Evliyim biyeri gideceksem soylerim ben yarin cikcam filan yada aksam kompleks yapmaya gerek yok ozgurlukle kisitlanmiyor ha gidecegim dedigindd "sevgilin" gidemessin derse bu triplere girebilirsin ama tutup ben ona nereye gitcegimi soylemem seklinde hayatina dahil etmek istemessen niye sevgilin oluyokki arkadas olun arada bulusun gorusun onun disinda kimse kimseye laf demesin ?bi sen ozgur yaratilmadin sonucta patronunada ozgurluk tasla bakalim ne oluyor? Bu kadar ozgur kiz modlarindaysan git dagda yalniz yasa tam ozgur olursun

sivrikose gerçekten o kadar yanlış anlamışsın ki nerden tutsan elinde kalır. Ben onu hayatıma dahil etmesem sevgilim olmazdı bir kere. ama sevgilim diye de ona her anımı rapor edemem, ki ondan da böyle birşey beklemiyorum.zaten mesaj atsa nasılsın, napıyorsun diye sorsa muhabbet arasında öğrenir. Gün içinde beni merak edip bir mesaj atmayan adam sanki buna mecburmuşum gibi biryere gitmeden önce ona bildirmemi istiyor.benim sinirlendiğim nokta bu. ayrıca bunun özgür kızı oynamakla alakası yok. ben ondan önce de biliyordum nerde nasıl davranacağımı o hayatımdayken de bilirim. evet onu seviyorum ama herşeyimi ona adayıp bir nevi kölesi olmam, en başta beni yetiştiren ailemin emeklerine yazık. Bir birey olarak haklarımı savunuyorum, aynı şekilde ondan da bu tür beklentilerim yok benim. insan anlamadığı şeyin düşmanıdır.özgür olmak için dağda yaşamaya gerek yok,kişilik haklarını bilip görünmez prangalar takmamak yeter.

Back
X