- 11 Kasım 2013
- 268
- 140
- 323
- 35
- Konu Sahibi belenhatun
Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.