Bana hesap vereceksin!...

Peki sen eşinin veya sevgilinin nereye gittiğini bilmek istemezmisin?ben eşimin nereye gittiğini bilmesem rahatsız olurum ve bana söylemesse beni önemsemediğini kayla almadığını düşünürüm ve bu durumbi kadınolarak bana soğuma hissi verir düşünki karşındakide bir erkek!
İster köyde yetişsin ister sosyete dünyasında neticede hormonel olarak eşinin nerede olduğınu bilmek ister
Hee kız veya erkek özgür takılamazmı?tabi takılabilir fakat ilişkisi asla uzun soluklu olmaz.saygının olmadığı yerde sevgiden bahs edilemez.bence sen yavaştan habet vermeyi öğren:)tabi ilişkine değer veriyorsan

özgürlük, bireysellik sevdasına kapılmış arkadaş. işin kötüsü bu kavramları biraz da yanlış anlamış. bence adam bunu seviyor ama bunun pek de gönlü yok gibi.

ya da özgürlügü kendisi gibi yorumlayan biriyle olması lazım. yoksa işte böyle çatışırlar. adamın seni egitecegim lafını da buna baglıyorum. demek ki adam her merak ettiginde ''özgürüm, karışamazsın, hesap soramazsın'' düşüncesini adama yansıtmış ki adam patlamış artık.

hesap değilde haber vermek şeklinde bakın olaya...bende eşime hesap vermem ama gittiğim yeri söylerim.mesela anneme gidicem yarın derim.bi defa haber vermedim çok kızdı ve dediki : sana bişey olursa ben seni nerde bulucam dedi..baktım haklı..oda bende gideceğimiz yeri haber veriyoruz hep.

Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.
ben seni eğitecem derken arkadaş öğretmen ya da köpek eğitmeni mi işine fazla kaptırmış kendiniiyi bir dersi hakediyor bence yola getirmen lazım nasıl alıştırırsan öyle gider..

Valla ben babama bile sadece aradığı zaman nerede olduğumu söylüyorum.Sorarsa söylersin bu kadar basit.Böyle bi çocuk bir zamanlar benimle ilgileniyordu her bir adımını mesaj atıyordu,eve girdiğimde 10 dakika içinde mesaj atmadım diye panik yapıyordu da içim sıkılmıştı koşarak uzaklaştım. :KK14:

Gideceğim zaman haber veririm, bana haber verilmesini de isterim.

sizi çok iyi anladım, ben de ufak yaşta babamı kaybettim annem de benim her şeyime güvendiği için başka bir şehirde yalnız yaşamam rağmen bana en ufak bir konuda ne yaptın, nereye gittin, kimle gittin..vesaire asla birey sormadı. kız kardeşim de bende böyle yetiştik bu sebeple şimdiki erkek arkadaşım bana ilişkimizin başlangıcında en ufak bir şekilde hesap sormaya kalksa tepem atıyordu. ben de ona açıkça dedim ki bu şekilde devam ederse bu ilişki başlamadan bitecek o yüzden ya sen bu huyundan vazgeç yok vazgeçemem dersen yol yakınken bitirelim. gerçekten de aradan 2,5 sene geçti ve bu konuşmadan sonra ben ister arkadaşlarımla tatile gideyim, ister yurt dışına çıkarım ister eve geç döneyim ne olursa olsun hesap sormadı ve sanırım bana tam anlamıyla da güveniyor.
kendi ailem de kimseden böyle bir şey görmeden yetiştiğim için hele dışarıdan birisinin hesap sormaya kalkması bana çok batmıştı. o yüzden ne demek istediğinizi anladım ve bence erkek arkadaşınızla evlilik gibi düşünceniz varsa benim yaptığım gibi şimdiden açıkça konuşun.

"eğiteceğim" kısmını görmemişim pardon, bu cümleyi kuran adamdan hemen ayrılın, bence.

Hemen hemen beni anlatmışsınız :) artık akışına bıraktım olursa olur olmazsa da....

"Seni egitecegim"

Bu herseyi ozetlemiyor mu?

Söylerim ne olacak ki... En azından haberi olsun hani arkadaşı gördüğün de onun bunu demesi mi daha doğru yoksa benim önceden bunu ona haber verip onun bunu bilmesi mi? Benim için 2. daha mantıklı.

Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.

bir arkadaşa katılıyorum benimde bir sevgilim var hesap vermek değil haber vermek diyelim buna evet haber veriyorum ama bu izin almak ya da hesap almak değil haber vermek sevgilim de aynı şekilde bana haber verir çünkü gün içerisinde onunla o gün yaptıklarımızı birbirimize anlatmak güzel oluyor ben böyle düşünüyorum

Ben en cok seni egitecegim kismina takildim. Cocuk mu egitiyorsun kopek mi diye sorardim ben olsam.

E="Pink25, post: 37519237, member: 621859"]bu hesap vermek değilki ne yanı birbirinizden haberiniz olmasın mı yani? şıuraya ya da buraya gidiyorum demek çokmu zor?
Haber vermek başka , hesap sormak başka bir şeydir bunu karıştırmamak gerek ..[/QUOTE]

Siz haber vermekten de rahatsızsınız.. sanırım buda etkiye tepki zora koşuyordur oda kendince.

haber vermek normal ama hesap vermek anormal..haber verince hesap vermek diye bişeyde olmaz aslında.ama tek taraflı olmaması lazım.

Bu hesap vermek degilde haber vermek. Bende haber veririm onu lugatinda yani erkek lugatinda bu hesap vermek onlar boyle ama haber veririm mutlaka. Alttan al derim kelime farkliliklari bunlar. Bende senin gibi ben buyumcuydum farkettim ki gereksiz birseylerden odun vermek gerekiyor. Gittigin yeri bilmek onun icin iliskinin en onemli kuraliysa sizde bu hesap vermek olur ama bir baska iliskide adam takmiyorsa ne yapip ettigini sadece aksam soruyorsa haber vermektir (gittim gelcem) vs

[QUO"Pink25, post: 37534893, member: 621859"]Haber vermek başka , hesap sormak başka bir şeydir bunu karıştırmamak gerek ..[/QUOTE]

Siz haber vermekten de rahatsızsınız.. sanırım buda etkiye tepki zora koşuyordur oda kendince.[/QUOTE]
Ben haber vermekten gocunmam , sevgilim var ve ona nereye gittigimle ilgili haber de veririm bunun hesap vermekle farkı çok

Back
X