bana hiç bir erkek bu kadın kadar zarar vermedi

merwee niye yazip yazip sildin:hulya:
madem silecektin niye yazdin o silinenlerde sorularima cevap verdinmi:sinifsinif:
tüh gec kaldim:2:

arkadaşlar derdimi anlatamadım da ondan sildim eğer insanları o yola sürüklemeye niyetim olsaydı ders olsun diye bunları yazmazdım ama kimse anlayıp dinlemeden ahkam kesmeye başladı herkes ben sadece ders alın diye ve bi nebze olsun içimi rahtlatabileyim diye bunları yazmıştım ama hata etmişim insanlar yargılayacak insan arıyorlar diğer iş konusuna gelince sildim ben geçmiş tarihli konu diye umursamadım ondan silmemiştim şimdi rahatlaybilirsiniz

Zaten kafana göre konu silemezsin.
:hulya:

Burada hiç kimse birbirini yargılamaz!
Bakınız; benim açtığım konulara,bir çok kişiyle fikir ayrılığına düşmüşüm,farklı düşüncelerimin arkasında kalmışım,tartışmışım vs.
Ancak hiç bir konumu silmemişim..
Kilitli konularımı bile silmem de sildirmem de ben! Çünkü onlar benim görüşlerimdi bana göre haklıydım. Peki ya siz; biz size inanmadık diye konuyu silince ya da sorularımıza cevap vermeyince elinize ne geçti???

herkes bana kafasına göre hakaret etti neyse

Kimse kimseye hakaret etmedi merve.
Sen sadece olaylarda kendini kurban gibi gösterdin.
Şüpheye düşürücü hareketlerde bulundun.
Yetmemiş zamanında o insanlara uyarak bu site üstünden kendinize kurban seçmişsiniz.
Sonra yargılama diyorsun hakaret diyorsun.
akannehir

laale nın alıntıları sayesınde az cook anladım sanırım olan bıtenı..
ınanıp ınanmadıgım bana kalsın..
hadı boyle bır olay yasadın dıyelım; burada verdıgın ılan ı nasıl savunucaksın?bu konuyu sılecegıne o ılanı sılseydın daha ıyı olmaz mıydı????

merwe 14 gün o kadinin yaninda calistin ya, ne is ypiyordun bi aciklarmisin hani bu ilani verdigin zamanda

pardon 3 ay calismissin:kedi:
3 ay baya uzun bir zaman merwe nasil anlayamadin kadinin niyetini:sinifsinif:
yeni tanidigin birine niye bütün özelini anlatiyorsun
is ile özel hayati bosuna demiyorlar ayirin:hulya:

Özellikle alıntı yapıyorum ben hep zaten...
Sonra böyle hem siliyorlar hem de kendilerini haklı gösteriyorlar..

pardon 3 ay calismissin:kedi:
3 ay baya uzun bir zaman merwe nasil anlayamadin kadinin niyetini:sinifsinif:
yeni tanidigin birine niye bütün özelini anlatiyorsun
is ile özel hayati bosuna demiyorlar ayirin:hulya:

Ayy canım sen nerede kaldın??

sen kolay şeyler yaşadığımı sanıyorsun sanırım bide yapmadığım şeyler için yargılanıyorum ki iyi okuduysanız geceleri çığlıklarla uyanıyorum demiştim birde neden burda böyle yargılanayım ki ben o tarz bir iş yapıpta burda birde kimseye inanmayın mı diyeceğim bazı arkadaşlar sen aptal mısın anlamadın hiç dediler ya ewet bu konudaki aptallığımı kabul ediyorum ben karşımdakini kendim gibi bildiğim için sorgulamam hareketlerini daha doğrusu konduramam günahını alma derler ya uzatmaya gerek yok sanırım benim o tarz bir insan olduğumu düşünen de düşünmeyende arkadaşlara teşekkür ediyorum bu konununda burda kapatılmasını istiyorum yeterince kişiye hesap verdim tekrar söylüyorum umarım benim gibi kandırılmassınız çünkü ben artık en yakınımdakilere bile acabalarla bakıyorum ben insanlara herşeyden önce güvenimi kaybettim

Yaptığınız suç olduğunuzu biliyorsunuz değil mi?Eğer senin bu ilanını görüp arayan varsa ve başına bir şey gelirse kendi başına ne geleceğini biliyor musun? Diyelim ki zorladı seni ilan ver diye, maşallah o kadar yakınsınız ki demek ki buraya üye olduğunu biliyor ne hikmetse kendisi üye olup ilan vermek yerine senin hesabından zorla ilan verdiriyor.

peki ne is yapiyordun merwe merak ettim ona da aciklik getirirmisin

aracı firmaydık sözde yani senin atıyorum a ürünün var bende komisyonumu ekleyip satıyorum birde tekstil firmalarının bu gömlek kesme palet işleme tarzı işleri varya onları baynlar kendi evlerinde yapıyorlardı

Özellikle alıntı yapıyorum ben hep zaten...
Sonra böyle hem siliyorlar hem de kendilerini haklı gösteriyorlar..

Ayy canım sen nerede kaldın??

bilmemki nerde kaldim?boshayallersmile
ama merwe yazmis silmis bise anlamadimki
zatende karnim ac sabah kahvaltisiyla duruyorum:gitme:
simdi gidip lazanya yapicam
bak merwe yazarsan silme sakin taammi:mymeka:
sonra böyle konuya fransiz kaliyomsempatiksalakcinni

size anlatamadığım şu sanırım ben o insanla patron eleman gibi değildim herşeyimi biliyordu ama bana kendini çok farklı tanıttı böyle bir insan olduğunu bilsem akıl var mantık var beni de birgün o yola sürükler demezmiydim durur muydum yanındaki öğrenincede durmadım

Son düzenleme:

ben böyle olacağını bilsem niye bunu yapayım ki eleman bulmamız lazım dedi normal eleman o konuda değil tabikide burda iş arayan arkadaşlar olduğunu biliyordum sürekli girdiğim site diye yazdım ay yazmaz olaydım bide o numara artık kullanılmıyor ve kimsede aramadı içiniz rahat olsun

hmmm eee tamam normal is gibi görünüyor ama sen 3 ay parada almamissin, ben olsam ay sonunda maas yokmu ozaman bende yogum derdim bide üstüne para vermistin demi:umursamaz::bbo:
bencede insanlara güveninin kalmamasi cok iyi olmus
kimseye güvenme, özelini kimseye anlatma, bidaha öyle evden mevden is yapma, ofisi olan isler bul
gözünü dört ac:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…