arkadaşlar derdimi anlatamadım da ondan sildim eğer insanları o yola sürüklemeye niyetim olsaydı ders olsun diye bunları yazmazdım ama kimse anlayıp dinlemeden ahkam kesmeye başladı herkes ben sadece ders alın diye ve bi nebze olsun içimi rahtlatabileyim diye bunları yazmıştım ama hata etmişim insanlar yargılayacak insan arıyorlar diğer iş konusuna gelince sildim ben geçmiş tarihli konu diye umursamadım ondan silmemiştim şimdi rahatlaybilirsiniz
arkadaşlar derdimi anlatamadım da ondan sildim eğer insanları o yola sürüklemeye niyetim olsaydı ders olsun diye bunları yazmazdım ama kimse anlayıp dinlemeden ahkam kesmeye başladı herkes ben sadece ders alın diye ve bi nebze olsun içimi rahtlatabileyim diye bunları yazmıştım ama hata etmişim insanlar yargılayacak insan arıyorlar diğer iş konusuna gelince sildim ben geçmiş tarihli konu diye umursamadım ondan silmemiştim şimdi rahatlaybilirsiniz
herkes bana kafasına göre hakaret etti neyse
herkes bana kafasına göre hakaret etti neyse
merwe 14 gün o kadinin yaninda calistin ya, ne is ypiyordun bi aciklarmisin hani bu ilani verdigin zamanda
Bu üye pazarlama şirketinde uzman yardımcı olmuş da onu diyorduk cekhucum...
-tatlicadiarzu-
laale nın alıntıları sayesınde az cook anladım sanırım olan bıtenı..
ınanıp ınanmadıgım bana kalsın..
hadı boyle bır olay yasadın dıyelım; burada verdıgın ılan ı nasıl savunucaksın?bu konuyu sılecegıne o ılanı sılseydın daha ıyı olmaz mıydı????
pardon 3 ay calismissin:kedi:
3 ay baya uzun bir zaman merwe nasil anlayamadin kadinin niyetini:sinifsinif:
yeni tanidigin birine niye bütün özelini anlatiyorsun
is ile özel hayati bosuna demiyorlar ayirin:hulya:
Burada hiç kimse birbirini yargılamaz!
Bakınız; benim açtığım konulara,bir çok kişiyle fikir ayrılığına düşmüşüm,farklı düşüncelerimin arkasında kalmışım,tartışmışım vs.
Ancak hiç bir konumu silmemişim..
Kilitli konularımı bile silmem de sildirmem de ben! Çünkü onlar benim görüşlerimdi bana göre haklıydım. Peki ya siz; biz size inanmadık diye konuyu silince ya da sorularımıza cevap vermeyince elinize ne geçti???
peki ne is yapiyordun merwe merak ettim ona da aciklik getirirmisin
Özellikle alıntı yapıyorum ben hep zaten...
Sonra böyle hem siliyorlar hem de kendilerini haklı gösteriyorlar..
Ayy canım sen nerede kaldın??
Yaptığınız suç olduğunuzu biliyorsunuz değil mi?Eğer senin bu ilanını görüp arayan varsa ve başına bir şey gelirse kendi başına ne geleceğini biliyor musun? Diyelim ki zorladı seni ilan ver diye, maşallah o kadar yakınsınız ki demek ki buraya üye olduğunu biliyor ne hikmetse kendisi üye olup ilan vermek yerine senin hesabından zorla ilan verdiriyor.
Kimse kimseye hakaret etmedi merve.
Sen sadece olaylarda kendini kurban gibi gösterdin.
Şüpheye düşürücü hareketlerde bulundun.
Yetmemiş zamanında o insanlara uyarak bu site üstünden kendinize kurban seçmişsiniz.
Sonra yargılama diyorsun hakaret diyorsun.
akannehir
aracı firmaydık sözde yani senin atıyorum a ürünün var bende komisyonumu ekleyip satıyorum birde tekstil firmalarının bu gömlek kesme palet işleme tarzı işleri varya onları baynlar kendi evlerinde yapıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?