bana hiç bir erkek bu kadın kadar zarar vermedi

Yahu ben hic bir halt anlamadim....

Böylede sacma bir acizlik olmazki....senin elin armutmu topluyordu arkadasim....nasil dayak yiyip susuyorsun....o kadinin donunu kafasina gecirir essek sudan gelene kadar döver sonrada gider polise savciliga böyle böyle yapiyor bu serefesiz kadin deyip onu rezil rüsva ederdim....

Sen birde 3 ay gidip calisiyorsun, birde 4 milyarini kaptiriyorsun......yuh artik ya

konu sahibi eğer bu ilanı ,o kadına sermaye bulmak için verdiğsen buraya Allah seni bildiği gibi yapsın.

Ne bu saçmalık ya, sabah sabah

Yok kardeşimle tehdit etti, yok bilmem ne, deli saçması resmen:umursamaz:

Konuyu baştan sona kadar okudum, saçma gelen hatta uydurma dediğim birbiriyle çelişen o kadar cümle okudum ve arkadaşın yaşının küçük olmasına verdim en başta tüm bu saçma anlatımları. Ama OKYPETE arkadaşımız bir link eklemiş onu okuyunca acayip sinirlendim. Konu sahibi arkadaşım sen ne yapmaya çalışıyorsun. O kadından ve o iş yüzünden gördüğün zararı anlatıyorsun burada ve o verdiğin ilan hala orada duruyor. Önce onu kapattır, hiç bir şey yapamıyorsan dön geri kendi yazdıklarını editle. Bu sitede sadece yaşı büyük aklı selim hanımlar yok ki, her yaştan genç kızlarımız da var, görüp arasalar başları derde girse hoş bir şey mi? Ayrıca umarım buradan o telefon numarasının sahibine ulaşırlar ve tüm bu anlattıkların da delil olur da o kişi kimse bir daha hiç bir kızın başını yakamaz. Yalnız bu anlattıkların eğer düzmece bir hikaye değilse sen de o verdiğin ilanla kendini suçlu durumuna düşürmüş oluyorsun bunu bilmiş ol.

Çok uzun yazdım ama bir şey daha söyleceğim erkek arkadaşımın parasını nasıl kurtarcam diye sormuşsun ilk başta, sonra birileri baban kurtasın demiş sen de babam katil mi olsun demişsin, ardından da bir yerde halam zaten parayı kurtarcak attığı tokatların da bedelini soracak demişsin. Anlamadım ben seni arkadaşım. Madem halan alacak parayı sen neden derdine düştün. Hem zaten mahkemelik olay diyorsun, mahkemede anlatacaksın herşeyi paranı da alacaksın senin bir şey yapmana gerek yok.

Erkek arkadaşımla yaşadıklarımı babama anlatacak diye korktum diyorsun ama seni pazarlayacağını bile bile o kadının yanına gitmeye korkmuyorsun. Nasıl bir psikolojiyse bu. Hem madem erkek arkadaşını da biliyor artık baban, ondan para aldığını da biliyor, eee sen neden düşüyorsun paranın derdine. Baban versin parayı erkek arkadaşına ödesin senin borcunu. Normali de budur zaten sen o yaşta nereden bulacaksın o parayı baban bunu düşünüp ödemiyor mu parayı?

Ay ben hiç bir şey anlamadım Allah aşkına. Yazdım durdum uzun uzun konu dediğiniz gibi sahteyse biz de yazdığımızla kalmış oluruz hanımlar :)))

Son düzenleme:
su is ilanini ilk mesaji 19 subat , son mesajin 8 mart , 18 gün yapiyor
hani sen 14 gün sonra bu kadinin ne mal oldugunu anlayip ondan kurtulmak istiyordun???
is ilani mesajinda tam aksine israrla isci ariyordun:sinifsinif:
bunuda gelince bi zahmet aciklakaydirigubbakcemile

poffff hiç inandırıcı değil...
ya siz hiç hayatınızda polis diye bişe duymadınız..
yada o bayana karşı boynunuzu eğdirecek bi açığınız var..
akla başka bişe gelmiyoo...

anlatamıyorum galiba ben o kadının bu yolda olduğunu bilmiyordum anladığımda zaten ayrılcam dedim bunlar oldu

Ay ilk mesajda yazmıyor mu fuhuşa sürüklendiğiniz..
Baştan ne iş yapıyordunuz sonra iş fuhuşa döndü?
Siz sekreterlik ya da tekstil neyse ne, çalışırken" gel bakalım şu adamlarla bir görüş mü?" dedi size yani?
Ayrıca o iş ilanı mesajınız için halen ceza almanızı diliyorum.. İnanın işim gücüm olmasa kalkar adliyeyi araştırır,tüm bu mesajlarınızı sunar sizin de ceza almanızı talep ederdim..
Ne olursa olsun!
Hiç kimsenin günahına giremezsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…