Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okusanız belki daha iyi anlarsınız. Ne dğşüneceğimi bilmiyorum. İlk defa birisi bana hiçbir şeyi haketmediğimi söyledi. O da hayal kırıklığına uğramış ben ne yapmışım bu kadar ya sorumluluk alması gereken yerde almış zamanında. Ama ben hiç bir şeyi hak etmemişim. Ki biz o gün buluştuğumuzda gayet iyiydik yani. Akşam ben üzerine duygusal olarak gittim falan gözlerim doldu saçmaladım biraz. Sonra ofsaytsın bencil derin düşünmeyen biri oldum. Söyle beyi hak etmiyor muşum diyorum söylemedi sildi beni
Çünkü öyle birşey yok. Sizi geri itme bahanesi bu ifadelerin hepsi. Adam sevismek istemiş, sevişmiş bakmış ki siz duygusal baglaniyorsunuz bunun yolunu kapatmış. Yine sevişmeye gitseniz sevişir sonra yoluna bakar. Bana asil ilginç gelen hiç tanimadiginiz bir adamın evine nasıl bir cesaretle gittiniz. Dünyanın binbir türlü halı var. İnsanlar artık kötü. Gerçekten kötü. Üç dört kez görüştüğü kişinin evine gitmek çok cahilce bir cesaret ister. Bir daha yapmayın lütfen. Bir yabancı o. Çünkü çevresinden bir kişi bile tanımıyorsunuz ve yakışıklı bulduğunuz içinde etki alanına girmissiniz. Bu yaşa kadar isi gücü de olmamış. Ya siz de bu ilişki de amaan yakışıklı bir çocukla azıcık takıldım keyfime baktım diye düşüneceksiniz ya da oturup erkenden seviştim diye ağlayacaksın... En güzeli bundan tacrube edinip daha hem duygusal hem fiziksel açıdan temkinli davranmaniz olacaktır. Birinin dış görünüşüyle/parasıyla / gücüyle sizi etkisi altina almasına izin vermeyin

Çok şaşırıyorum böyle konulara.
Gerçekten çok ilginç. İşi gücü olmayan parası olmayan adamı bu kadar takmak söylediklerini ciddiye almak şaşırtıcı. Ben mesela böyle bir tipe saygı da duymam e haliyle sevgi de. Yani nasıl bu kadar üstünüzde etkisi olabilir ki bu boş beleş tipin?
Hiç tip demeyin bence bu bir pakettir. Yani yakışıklı da olsa işi gücü olan mesleki saygınlığı olan adam olması gerekir.
Bu tiplerden en fazla üniversitedeki laylaylom dönemde etkilenirsin. 30 yaştan sonra insana çekici gelen şey sadece tip değil çalışkanlığı azimli olması hoşsohbet olması zeki olması falandır yani.

Bende anlamıyorum nasıl böyle bu raddeye geldim diye düşünüyorum yaptığım hareketlerden söylediklerimden Herşeyden utanç duyuyorum. Rezil ettim kendimi başta cool dururken bu kadar alçalttım kendimi bu durumu değiştiremem de utanç olarak kalacak bende.
Bacım sen şunu anlasan mı artık ? Kızlar senin behlülle olması gerektiği gibi eğlenir gider işi gücü olan adam gibi adamlarla evlenir. Bakınız peyker. Yeter gari anla şunu

Çünkü öyle birşey yok. Sizi geri itme bahanesi bu ifadelerin hepsi. Adam sevismek istemiş, sevişmiş bakmış ki siz duygusal baglaniyorsunuz bunun yolunu kapatmış. Yine sevişmeye gitseniz sevişir sonra yoluna bakar. Bana asil ilginç gelen hiç tanimadiginiz bir adamın evine nasıl bir cesaretle gittiniz. Dünyanın binbir türlü halı var. İnsanlar artık kötü. Gerçekten kötü. Üç dört kez görüştüğü kişinin evine gitmek çok cahilce bir cesaret ister. Bir daha yapmayın lütfen. Bir yabancı o. Çünkü çevresinden bir kişi bile tanımıyorsunuz ve yakışıklı bulduğunuz içinde etki alanına girmissiniz. Bu yaşa kadar isi gücü de olmamış. Ya siz de bu ilişki de amaan yakışıklı bir çocukla azıcık takıldım keyfime baktım diye düşüneceksiniz ya da oturup erkenden seviştim diye ağlayacaksın... En güzeli bundan tacrube edinip daha hem duygusal hem fiziksel açıdan temkinli davranmaniz olacaktır. Birinin dış görünüşüyle/parasıyla / gücüyle sizi etkisi altina almasına izin vermeyin
O gün o durumundan bahsederken hani işlerime odaklanmalıyım bu ara boşladım vs diye ben sinemaya gidelim falan demiştim ben seni özlüyorum çok az görüşüyoruz hani bir şeyler yaşanıyor aramızda istediğim zaman çay kahve içmeye benimde kendiliğimden gelmek istediğimi falan söylemiştim. Tabi ailesi pat diye geliyormuş zaten işi sıkıntı olduğu içinde bir sürü laf söylüyormuş babasına laf vermek istemiyormuş.
Eve gelince de kusura bakma bugün dediklerimi unut seninde kendince dertlerin var vs diye güzel bir mesaj atmıştım.
O da benden git git soğuduğunu ne kadar istemese de engelleyemediğini o biraz sert yapınca sendelediğimi 2 gün sonra tekrar aynı şeyi yaptığımı her konuda ofsayt bencil ve derin düşünmeyen bir insan olduğumu cinselliği de koz olarak kullandığımı falan söylemişti.
Bende öyle olmadığını duyguşarımı söylemiştim.
Sonrada işte o uzun mesajı yazmıştım bana onları söyledi. Okuduysanız mesajlarını yüklemiştim buraya.
Ondan suçluluk psikolojisine girdim çünkü böyle bir şey beklemiyordum. Birde bazen boş beleş açıklamalarım detaylar akıl noksanlığı falan bunlar itti birazda. Bana sadece sevişmek için birlikte olduğunu düşünmüyorum.
Ama dediğiniz gibide olabilir ben duygusala bağlayınca ya da benim sorunlarım var anlatıyorum anlamıyor daha sinema vs diyor o kadar dışarda vakit geçirmemize rağmen de diyebilir…
Bende nasıl gittim evine bilmiyorum korkmadan koşa sürede olsa ne bileyim güvenmişi. Normalde bu şekilde bir insan değilim.
Daha önce çalışan bir insanmış İK muhasebe ilaç mümessili vs olarak çalışmış.
Yani olay bundan ibaret. Onunla vakit geçiren ben olduğum için ona yakıştıramıyorum şu da var o şaka diye güldüğü şeylerde normal değil tabi ki. Zaten ofsayt vs lafından sonra biz yine eskisi gibi devam edemezdik ben unutamazdım o lafları. Ona da dediğim gibi gerçekten bana bir ders oldu. Hayatımda duymadığım en kötü lafları duydum. Ciddi düşünsem düşünürüm ama sen haketmiyorsun falan demesi ister istemez koyuyor cinsellik olunca arada.

Hala aynı değilim sadece sürekli cinsellik şu bu deniliyor ona açıklama yapıyorum. Bir tamam bitti gitti diyorum sonra yine aynı döngü başlıyor. 😕
Arkadaşım yazdığın herşey konunda yazıyor bin kere yazmana gerek yok ay valla adam 1,5 ayda kaçmakla o kadar haklıki o oldu şu oldu bu oldu incik cincik adamıda yemişsindir

Bacım sen şunu anlasan mı artık ? Kızlar senin behlülle olması gerektiği gibi eğlenir gider işi gücü olan adam gibi adamlarla evlenir. Bakınız peyker. Yeter gari anla şunu
Bir şey diyeyim mi benden sonra parayı bulur başıma geldi zamanında. Aynı üniden mezun olduğum bir erkek arkadaşım vardı parasızlıktan görüşemezdik bende vardı ama onda yoktu ayrı şehirlerdeydik ama 2 saatlik mesafeydi. Biz ayrılmadan önce emlak ofisinde çalışıyordu yemi yemi. Sonra biz ayrıldık kendine gayrimenkul ofisi açtı büyük bir kafe ve helvacı gibi bir yer açtı. 🤣 o yüzden hiç belli olmaz. He bütün kozlar onu bekliyordur demiyorum ama parada gelince artık iki şey birleşince kimse tutamaz onu 😄

Arkadaşım yazdığın herşey konunda yazıyor bin kere yazmana gerek yok ay valla adam 1,5 ayda kaçmakla o kadar haklıki o oldu şu oldu bu oldu incik cincik adamıda yemişsindir
Bunları dememiştim sanki ondan belirttim. Valla o daha çok konuşuyordu siyaset borsa o daha çok yedi beynimi

Ee hala neden dert ediyorsun o zaman adam seni hatırlamıyordur bile
tamamen kötü bir anlamda demedim muhabbetimiz iyiydi yanında sıkılmazdım. Yok hatırlamadığını düşünmüyorum. Kuzeni yurtdışına gitmişti gezmeye gelsin onunla bir otururlar konuşurlar. Benim arkadaşı da konuşurlar bi büyük ihtimal o ben arkadaşım onun kuzeni falan oturduk olaylar oldu demiştim ya keşke anlatmasaydım ona onu. Ondan sonra soğudu belki de. Arkadaşımın dediklerini söylemeden Önce oturalım hepbirlikte yine şuraya buraya gidelim diyordu bende kıskandım açıkçası arkadaşımdan ki bakacağı biri de değildi bunun. Neyse en son arkadaşlarınla tanıştırmayacak mısın dediğimde ne gerek var gibi laflar etmişti.

tamamen kötü bir anlamda demedim muhabbetimiz iyiydi yanında sıkılmazdım. Yok hatırlamadığını düşünmüyorum. Kuzeni yurtdışına gitmişti gezmeye gelsin onunla bir otururlar konuşurlar. Benim arkadaşı da konuşurlar bi büyük ihtimal o ben arkadaşım onun kuzeni falan oturduk olaylar oldu demiştim ya keşke anlatmasaydım ona onu. Ondan sonra soğudu belki de. Arkadaşımın dediklerini söylemeden Önce oturalım hepbirlikte yine şuraya buraya gidelim diyordu bende kıskandım açıkçası arkadaşımdan ki bakacağı biri de değildi bunun. Neyse en son arkadaşlarınla tanıştırmayacak mısın dediğimde ne gerek var gibi laflar etmişti.
Sana brnim daha diyecek birşeyim yok dedim ya senin kafanda inandıklarını biz değiştiremeyiz sana hayal aleminde mutluluklar 🙋🏼‍♀️

Baska üyeden bahsediyor yahu. Ya allah aşkına şu kadar detay ve takıntı olayını bırakamıyorsaniz törpülemeye çalışın en azından böyle hem kendinizi hem cevrenizi çok yorarsiniz. Gerçekten çok abartılı bi durumdasın
Bende bana mı diyor dedim. Yanlış okumuşum

Ayy kızlar bu durumun başak burcuyla filan alakası yok değişik bi vaka.Başak burcuyum eşim aslan asla böyle değiliz.Dünden beri içim şişmesine rağmen konuyu takipteyim 🤣
Benimde içim şişti uzun uzadıya buraya içimi boşaltmak için yazdım öyle olmasa bir yakınıma kısa anlatır geçerim. Söyledi laflar koydu baya bir an tamam geçti diyorum yine o söylediği laflar geliyor aklıma. Neden dedi hangi davranışım neyim söylemedi bile kendimden çok emindi. Hadi takma diyorum yapamıyorum. Cinsellik yaşadık çok özel anılarımızda oldu yanlışta yapmadım ona kendimi rezil ettim o ayrı Ama o hiç düşünmeden o lafları söyledi çıktı gitti. Artık bende cinsellik yaşadım ondan mı neden diye diye düşünüyorum. Çünkü ben bu derece değersizleştirilmeyi hak etmedim.
Yediremiyorum. O gün aramız gayet iyiydi bir şeylere heveslenip bir anda söylediğim şeyler yüzünden tepki alıp bu şekilde sözler duymam kendimi herşeyi sorgulamama neden oldu travma yarattı. Nedense bu kadar kısa sürede öyle şeyler hissetmişim ki benim hatam herşey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X